yok bende tam bilmiorumda
ole biyerde okumustum cbr in on fari 1 milyar die
neyse
tahmini fiyat olayinida bilmiorum aslinda
sadece aklima o geldi
yapilabilir bisi sonucta...
yok bende tam bilmiorumda
ole biyerde okumustum cbr in on fari 1 milyar die
neyse
tahmini fiyat olayinida bilmiorum aslinda
sadece aklima o geldi
yapilabilir bisi sonucta...
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
en iyi sürücü en dikkatli olandır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
kurt_kapani
Söylemek istediğni şimi anladım dishy
sağol kurt_kapanı.
Bi an önce yaptırmak istiyorum çünkü motorumun o halde beklediğini düşününce deli oluyorum.Allah kimsenin başına vermesin.Motoruma binemesem bile yaptırıp kapımın önüne koycam.Sapasağlam beni beklesin
Neyse ben şimdi gidiyim motorumun fotolarını çekip geliyim.Mototal a falan göderirim.Buraya da koyarım.Hepinize çok teşekkür ederim...
CBR125R Mavi 11
CBR125R Mavi 11
savas arkadasım cok gecmıs olsun..kotu gorunuyor ama sana bırsey olmamıs allahtan canın sagolsun
Sağol eby78. 1500 ytl yi bulcakmış yaptırmak.O önemli değil de yeter ki eskisi gibi yapsınlar motorumu
CBR125R Mavi 11
ya gamli baykus gibi konusmak istemiorum ama
amortisorler ole gozukse bile ole olmayabilir
benim amortisor ufak bi kaza sonucu tikirti yapmaya baslamisti
kafaya kafaya carpmada halini tahmin bile edemiorum
gerci tikirti gecti simdi ama:D
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
@dishy
Geldim geldim.... Mavi cbr çok yakışmış , zaten cbr kız motoru (ortalık karışsın biraz)
@savas11
Arkadaşım çok çok çok geçmiş olsun... Boşver maddiyatı sana birşey olmamış o yeter... Sana birşey olsaydı ömür boyu cbr göremezdin belki onu düşün....
Şimdi...
Far bir kere çok pağlıdır...Onu sonraya brakabilirsin veya pelt bir cbr bulup onun farını alabilirsin... Bazı sitelerde var sahibinden.com'u da bir araştır...
Sağ grenajda birşey yok sadece tamir ettirebilirsin bu sana 30-40 milyona patlar...
Sol grenaj komple değişecek... Üstteki 100 milyon civarı , alttakini bilmiiyorum ama o bayağı tutabilir...
Cam ne kadar bilmiyorum fakat pahalıysa git benim gibi 120 milyona siyah cam al :D
Gösterge panelinde birşey yok gibi... Ama 2 resimden birşey çıkaramıyorum birkaç tane daha çekseydin keşke.
Muthemelen arkasındaki demir konstriksiyon zarar görmüştür onlara kaynak yapılacak... Sinyaller de iyi fakat arkasındaki destekler kırılmış veya yamulmuştur onlar düzeltilecek.
Jant-disk-balata iyi gibi fakat bilemem... Inşallah sadece far ve grenajlardır değişmesi gereken... Bunlar sana minimum 1.500'e çıkar.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Evet amortisörlerde banada bişey yok gibi geldi.İnşallah yoktur. Ama göstergeler çok pahalı. 610 YTL!!! Ön far 105 ytl...Ö tekerlek ve diskte bişe yok.Far, granajlar ve göstergeler değişcek.Ayrıca granajların içindeki granajlar tutan ve koruma sağlayan demirler yamulmuş.Düzeltilcek.
Bu arada çok sağol Görkem. Bende işin maddiyatında değilim.Yeter ki bana motorumu eskisi gibi geri versinler.Tek isteğim bu.Yeni resimleri de koydum.5 tane olması lazım
CBR125R Mavi 11
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=3571869
mesela bu... yalana bak , 500 ytl masraf varmış... ehehe
Meraketme sana bir çözüm buluruz... Hesabını iyi yap
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Tamam Görkem bakıyorum şimdi.Bu arada sizleride kaliteli servis ve parça konusunda yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
CBR125R Mavi 11
Şimdi ... parça listesi yapacaksın... sonra hepsinin fiyatlarını öğrenip bunlar ile karşılaştıracaksın:
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=3404304
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...1&AdId=2953908
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Ama mavi renkte bulmak çok zor galiba.Fiyat araştırması yaptım, bazı servisleri aradım ve masraf 1500 ytl, geçebilir de. Bu arada fotoları mototal a mail attım. Cevaplarını bekliyorum.İnşallah cevap verirler..
CBR125R Mavi 11
@kurt_kapani_mos
Bizim farkara xenon uygulaması yapmak ne kadara patlar bilmiyorum fakat büyük motorlara 350-400 milyona yaptırılıyor... Zaten xenon uygulaması gereksiz...
Beyaz fara gelince , beyaz far görüşü azaltır ona göre uygulamayın...
En iyisi 35W'lık H1 veya H3 halojen ampul bulup takmak... Ben bu aralar böyle yapacağım.
Ben bu hafta sonu motosikletimle turladıııım 3 ay sonra ilk kez(Bu duraklama döneminin sebebi ,hava şartları tabi,yavaş yavaş ilerleme dönemine geçiyoruz)
Haftasonu hava güzel olursa yapalım mı cıbır buluşması ne dersiniz????
Ducatista:)
@savas11
Boşver rengi sen , Hondanın mavi renginin kodu motorun üzerinde yazıyordur... Boyaması kolay , önemli olan parça.
@dishy
Ohohoo R6 he? Iyimiş... Ben tam olarak karar veremedim bakıcaz , değiştirceim zaman karar veririm... Ya Er-6F yada Fz6,Hornet ... Ama pek naked sevmem.
@starsailor
Olur bana uyar... Ne zamandır buluşmuyoruz cbırcılar , güzel olur
Şu an bu konu içerisinde 266 kullanıcı var. (0 üye ve 266 misafir)