gara şişmek (kara şimşek)
BOY adlı kullanıcının gezi yazısını okuduktan sonra, hiçbir tereddütüm kalmadı, AĞUSTOS'TA CBR 125 mi kesinlikle alıyorm. Teşekkürler çok güzel, detaylı bir gözlem yazısıydı, 1000cc. kullanıcısından bunları duymak çok iyi.
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
boy nikli abim bu gezin ve yapmış olduğun yorum için çok teşekkür ederim bu makinanın dış görünüşüne ve sesine bakarak yorum yapan arkadaşlara çok güzel bir cevap oldu allah nazardan saklasın
ayrıca dediğim gibi canavar çıkmış olmasıda beni gururlandırdı
şimdi söyle abi canavarmı değil mi
iki gün bu aöf sınavları yüzünden siteye girmedim meydanı boş bulan arkadaşlar bir sürü saçma sapan şey yazmış... bazı arkadaşlar sinirlerine hakim olmamış bu yüzden ceza almış aman abi kimsenin oyununa gelmeyin siz sinirlerinize ve klavyenize hakim olun elbette çamur atan olacaktır bizim işimiz çamur atanlara onların yoluyla karşılık vermek ve cezasını yemek değil biz makinamızın güzelliklerini ortaya koyacazki onlar bu saçma düşüncelerini kendileri kafalarında çürütebilsin motorcu motorcunun kardeşidir sakın ha bir birinizin kalbini kırmayın
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
Boy abim resimler ve paylaşımın için sağol..Milletin anlamadığı 125 lik makina 125 likle kıyaslanır.....Harika bir makine ..Güneş balçıkla sıvanmaz..100 e yakın motor değiştim değişmeyeceğim 2 makina var biri Honda CBR 125 diğeri Suzuki GS 500...Honda CBF 250 aldım4-5 ay sonra sattım ...hoşuma gitmedi ..Şu an kardeşiminkide satlık..Ama CBR SATLIIIKKKK Deeeeğğğğiiiiilllllllllll.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14803
ahanda buda motorun yapısında küçük diyenlere kapak olsun..
boy abi ve eşinin aldında gayet ii durmuş..
CBR 600F Honda,
Kaptan44 adlı üyeden alıntı
bu arkadaş bir arkadaşımızın ceza almasına neden olmuş ve sonrada herşey şaka diye yazmış
arkadaşım biraz kendine saygın var ise bana msn adresimden ulaş seninle iki kelime özel konuşmak istiyorum
ahmetkan13@hotmail.com bak mutlaka bekliyorum
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
Arkadaş @hmedim..siz daha o adamın derdini çözemedinizmi...Kaptan44 bir Honda CBR topiği açtı ve bu topik yürümedi..Ben dahil bir çok arkadaş burada ...http://www.motosiklet.net/forum/show...=14076&page=32 buluşalım dedik ve olay patladı..Ha şunuda unutmayın çok seslilik olsun..Gülmemizde lazım değilmi..
kim ceza almıştı hocam..?_?@hmedim adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
Arkadaşlarımızdan CBR125_ERZİNCANLI - Şuayip AKERİK - EY_sevgili_24@hotmail.com üyeliği bir hafta süreyle dondurulmuş arkadaşımız olaya baya sinirlenmiş yaptığı yanlış ama aslında kendi çapında haklı sadece tepkiyi nasıl vermesi gerektiğini bilememiş bir hafta özleyeceğiz ama olsun bir hafta sonra aramıza dönecek canınızı sıkmayın msn den devam edebilirsiniz görüşmeye herkese keyifli sürüşler @hmedim kardeş fazla üstüne düşmeye değmez kafana takma o kadar kendini üzmene bile değmezPcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
CBR 125 R
ewet hasanında dediği gibi arkadaşımız ceza almış http://www.motosiklet.net/forum/show...=14076&page=28
ama kaptan bana msn den ulşırsa onunla iki kelime konuşmak istiyorum
okaysen bu mesajının bu başlıktaki anlamını bana açıklar mısın rica etsem. Ne demek istedin ve ne demek istiyorsun?okaysen adlı üyeden alıntı
Başlıkla alakasız olan bu mesajın anlamını çözmekte zorlandığım için sormak istedim???
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
ilk önce herkese slmlar.. ben bu topic i uzun zamandır okuyorum.Ve yorumlarınızı dikkatle dinliyorum.Benım henüz bir motorum yok ama cbr125 hastasıyım.rica etsem benide ekleyebilirmisiniz??
Burak Avcı (texasli_burak1989@hotmail.com)
Arkadaşlar bişey isticem ama garip gelebilir, yalnız almadan önce iyice öğrenmek istiyorum, birinin cbr nin üzerinde vites değiştirmeyi anlatarak videoya kaydetmesi mümkün mü? Yani bir nevi interaktif eğitim yapabilmesi mümkün mü? Ben ve benim gibiler inanın bu olaya çok seviniriz. Lütfen.
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
Valla Carlitoturco arkadaş güzel düşünmüş böyle video olursa çok makbule geçer arkadaşlar
Bir gün benimde CBR 125 R ım olacak
ya beyler walla okadar da zor dııl araba kullandıysanız onun gıbı bı kavrama olayı var sadece sol elınız debrıyajı hafıf bırakıo sagdan hafıf gaz verıosunuz bı yerden sora alet yurumeye baslıo aha evreka kavrama noktası dıosun ve yavasccagazı cogaltıp debrıyajı bırakıosun.. forumda aratın vıtes degıstırme dıe bı topıc vardı super anlatmıstı olayı..
Çok kolay alışınca nefes alıp vermek gibi bişi.....Bilen arkadaş sana 1 günde öğretir
kaptan44 akıllı ol sen kendini motorcu sanıyorsun ama sen motorun m sini bile bilmiyorsun boşuna atıp tutma sen ne anlarsın cbr den gelde sana cbr 125r neymiş öyretelim sen cbr125r ı görsen belkide 1000cc sanırsın şansını zorlama hodri meydan cbr125r ı getireyim istedigin 200cc ile kapıştıralım millet görsün elmi yaman beymi.
ishak senin yaşın kaç ben 19 senelik motorcuyum 200 cc 125 cc ile kapıştırıyorsun nasıl bi şey bu.sen hiç anlamıyorsun motordan
Ahmedim Ortam yuMUşasın diye şaka dedim ..yoksa ben sözlerimin arkasındayım iyi makina değil Cbr 125 Mondial 150 Kn bile ondan gönüllü duruyor
Ahmedim Ortam yuMUşasın diye şaka dedim ..yoksa ben sözlerimin arkasındayım iyi makina değil Cbr 125 Mondial 150 Kn bile ondan gönüllü duruyor
Ya susayım susayım diyorumda artık tak etti birader (kaptan) işin yokmu senin sürekli bu topic'e bulaşıp duruyorsun.... 19 senelik motorcu olsan ne yazar ?????? yeter artık kirletme şu topic'i sataşmaktan insanların sinirini bozmaktan başka bir halt ettiğin yok...
Okan ACAR
Ya of tahmini 13 -14 azami 15 yaşında bi çocuk gelip saçmalıyor burada, siz de hemen gaza geliyosunuz ha .Mantıklı eleştiri yapmayanları UMURSAMAYIN olsun bitsin...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Şu an bu konu içerisinde 204 kullanıcı var. (0 üye ve 204 misafir)