ne görkisi lan
ev değil de bize şööle en meşhurundan bi iskenderci gösterebilirsin
ne görkisi lan
ev değil de bize şööle en meşhurundan bi iskenderci gösterebilirsin
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
pazar saat kaçta burada olacaksınız? rehberiniz var mı. eğer isterseniz ben sonrada çıkarım dağa farketmez....gezeriz mudanya dağ mağ neresi olursa.. otel bakarız o zaman buluruz bir yerler size... her türlü yardım ederim yeterki misafirler gelsin...
BORN TO RACE
ooh süper... bende dağa çıkmak istiyorum bu arada bilgine =)
pazar erkenden orda oluruz, taş çatlasa öğlen 1...
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
tamam arkadaşlar ben şimdiden tel nosu vereyim bir sorun olursa. ararsınız 0538 351 90 02 ve 0505 528 89 30 ilkini daha çok kullanıyorum..... ama sabah erken gelin tadı çıksın olayın...
dağa çıkarız farketmez ... görkem bana bu nodan eğer nete giremezsem ki girerim gerçi. ama yinede gelememe durumu olursa mesaj çekin en geç cumartesi gecesine kadar.
BORN TO RACE
tamamdır... isim neydi?
ya ıste en erken neyse ole gelecez ısallah:D
ondan sora naapcagımıza karar verırız
kesın yapacagımız sey
iskender yemek olacak
gorkem egıtımde ogrendıklerımızı artık yolda uygularız:D
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
görkem ben adres te vereyim not et..
HAKAN CUBUKCU
75. Yıl mah. 47. sok. no: 6
yıldırım / BURSA.
BORN TO RACE
http://youtube.com/watch?v=G1VuQpIznn4
cbr vıraj almıo dıyenlere kapak olsun dıcemde yannıs topıcı acmısım neyse
buraya koyuyum barı:D
işte buda benim osmanbeyde gördüğüm cbr
aynası yok
arka lastık kalın galıba
elcıkler ne oyle kırmızı:D
tankpad yakısmıs kanatlarla..
iyi aksmlar arkadaslar bugun honda merkezine gittim.durumu izah ettim,2007 diye.ilgilendiler evet martın başında makınayı getirebilirz dediler.
şimdi subatın sonunu bekliyorum.fiyat konusunda bi açıklama vermediler inşallah fiyat farklılıgı çok olmaz diilse motor yarı nakit olacagı iin bize 7.000 ytl ye falan mal olacak.
fiyat tahmini sizcede 5.750 mi olur bi arkads açıklamıs ama.
Aynasız nasıl motor kullanılır onu da anlamam...
Ya özgür ben de yapıyorm bunu neden youtube'a gittin , canlısı var
Ama o adamın neresinden kıvılcım çıkıyor anlamadım
yanlış bilmiyorsam alaşımlı dizliklerden çıkıyor o kıvılcım.
evet kask zaten görüş mesafesini kıstlıyor.kafa çıplakken ile kasklı iken bile cok fark ediyor.aynasız bencede motor kullanmak zor olur
kavşagı güsel dolanıyor.motor surmek yurekten gelen bişey.yüreginle direksiyonu birleştireceksin adamda aynısını yapmiş güzel
cok rahat ta dönüyor vede baya suratlı.helalll
Dizi yere yakın değil gibi geldi bana , neyse bende bi video kamera olsa neler çekicem de size... aah ah =)
Aynasız motora binmek kesinlikle doğru değil..Motorcu daima sırtını sağlama alacak yani kısaca arkayı kollayacak...
hosgeldın abı
uzun zamandır yoktun
yoksa bakıodunda cevap mı yazmıodun
bugün foruma girdiğim anda antivirüs programım uyardı beni. şu gif formatındaki reklamlarda solucan buluyo. sizdede oluyomu. sadece aktifliğini iptal ettiğim zaman rahat edebiliyorum.( avast antivirüs )
evet bayiideki arkadas fuara motoru mutlaka yetiştirirler ondan sorada bize gelir dedi
plaka masrafı 150 yada 200 ytl oluyor.yani motor 6000 ytl falan
eger idda ediyorsa vardır bi bildigi. geçen mayısta antalya motor fuarına gitmiştim bu senede inşallah motorumuz olacak
teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 88 kullanıcı var. (0 üye ve 88 misafir)