Böle dandik bişeyi yapmak için fazla kasmaya gerek yok. Sen hayabusanınkini görmedin galiba. Görmüş olsaydın bu plastik parçasına kapak demezdin. Ayrıca sana 06 ve 07 nin kasası aynı diyolar sende hala kalkmış 07 için yaptılar diyosun ya
Böle dandik bişeyi yapmak için fazla kasmaya gerek yok. Sen hayabusanınkini görmedin galiba. Görmüş olsaydın bu plastik parçasına kapak demezdin. Ayrıca sana 06 ve 07 nin kasası aynı diyolar sende hala kalkmış 07 için yaptılar diyosun ya
CBR125R Mavi 11
Abi hayabusanınkini gördüm :D tmm buna kapak demion sen belki ama yapılış amacı kapar :D Kasası aynı desinler Degişiklikler Var elbette baksana tipi bile degişti Motorun Farları Yane 07 daha iii Kabullennn
Abi 1 kereden anlamadınız galiba... Bu 2007 için dizayn edilmiş kapak... Zaten farkına varacağınız gibi 2006 modellerde kıç tarafı kırmızı olan motor yok =)
Ayrıca hayabusanınki berbat bir kapak... en güzeli vfr ve rc'ninkiler... herneyse kapak bu yersen...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
' saaaaatir kapak muhabbeti yapıyoruss efett hayabusadaki kapakk çok kötü ne biçimm çıkıkk fazlalık yahu o kadarda... Görkemi abi bu arada alıcagımıss motoru söleme vfr falann bilinmesin fasla..
Ustalar sis kapak muhabbetine devam edin benim uykum geldi valla çalışıyoss abi.. Neyse hadeym iiii geceler herkese hoşçakalınn....
warya bılseydım bu kadar uzayacıgını sollemezdım kapak hedıye dıye az kalsın savas yapıcaksınız neyse yenı gun motorlarla yenı heyecanlar neyse herkeze dıkkatlı surusler ,,,, kaza haberı almadıgım gun kendıme guvenım gerı gelıyor
motoru bı al da sora kapagını takarsın
07 daha ıyı hıc red etmedım
ama sırf enjeksıyon var dıye bıde dogan gorunumlu sahıne benzedı dıe 5750+plaka kı daha resmı acıklama gelmedı verılmesı yannıs..
aynı sekılde gecen gun gorkemın yasadıgı arıza enjeksıyonlu makınede yasansa..
tahmınımce cok daha yuksek bı meblag odenırdı servıse..
bıldıgım kadarıyla enjeksıyon hassas bı sıstem..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
evet ozgur hassas bır sıstem ama gulu seven dıkenıne katlanır artık bu arada dun gordugum grup onlarmıs neyse otelın onunde kedının cıgere baktıgım gıbı baktım yıne artık nısanda motoru alınca cayınızını ıcmeye gelırım ıstanbula
not:resmı acıklamadan kastım www.honda.com.tr\motosiklet adresinde verilen fiyatlardır
yenı gelıcek olan hornet ın ve goldwıng aırbag(56 mılyar oha!) ın fıyatları sıtede yazıo
ama cbr daha yok..
ayrıca vfrden baska motor tanımam bu dunyada:D
Eeed Vfr deli motor bencede heee bide fiyatları vermiyolar ösgür abi bence yılbaşı diye fiyatlar yenilenicek o yüsden...
görkem ben arzu bu cuma ve cumartesi bursada hava iyi olarak görünüyor.
Hafta sonu iskender yemek istiyoruz tek sorun yer ayarlamaya kalıyor...
as125t
Hoşgeldin arzu
Cumartesi teorik sürüş dersimiz var biliyorsun
Ama pazar yola çıkabilir , pazartesi öğlen dönebiliriz Sonra siz işe kaçarsınız...
"goldwıng aırbag" öh havayastığı koymuşlar...
http://www.hotelguide.com.tr/otellist.aspx?Status=3
seçin bi otel
Bugün yüksek dansiteli strofor almaya gittim , yarın imal edeceklermiş (fabrikasına gittim) , yarın alıp ufaktan başlıyorum kesip biçmeye
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
arzunun demek ıstedıgıcumartesı hava ıyıyse pazar da ıyıdır dı
ben oraya baktım bunlar bızım ıstedıklerımızden farklı abı
pahalı bunlar:D
bursalı arkadaslar bıze otel bulun!!!:D
Madem öyle , bursa mt'nin kapısına çalim bakalım nasıl arkadaşlar çıkacak
ben yolladım sımdık
carcharoth devıl cbr gelıoruz bıze mekan buluverın be yauw
ben kız arkım ve gorkem(baska bırı daha varsa bılmıorum:D )
hey arkadaşlar yenı gördüm ne zaman geliyorsunuz .... önümüzde ki pazar mı?
BORN TO RACE
Evet büyük olasılıkla , kar yağmazsa
Carcharoth nerde ya ne zamandır girmiyor? Mail mi atsak... Satabildimi acaba ceberesini..
pazar gunu gelıyoruz evet onumuzdekı hafta
görkem ben yeni olduğum için carcharoth u tanımıyorum ben size elimden geldiği kadar yardımcı olurum ama abi cumartesi gelin. pazar dağ muhabbeti var.
oteli boş ver ben sizi evdede ağırlarım ev çok sorun olmaz... tek sorun pazar olması.
BORN TO RACE
cumartesi teorik sürüş dersi var ama gitmek istediğim bir ders ne yazıkki...
dağ muhabbeti nedir?
cumartesı gelemıyoruz cunku egıtıme gıdıyoruz(dimi gorkii?:D)
ev olmaz abı 3 kısı aynı anda gelemeyız..
olmaz yanı
saol yınede
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)