Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Ocak 2007, 03:55
servis yapmaz zaten... ona en iyi çözüm özel montaj bir şeyler bulmak... ama kesinlikle grenajı delme... nasıl yapacam dersen , üst cam vidalarına çelik vida geçirerek yapabilirsin bir türlü... bende tam bilmiyorum şimdi , uğraşacağım zaman ustası olurum...
Reklamlar
-
11 Ocak 2007, 03:58
iyi bana tam olarak anlatırsın o zaman . he bu arada sana sormuştum ya depo üstü çanta aldım bir tane 45 euro ödedim.gerçi karta çektirdim peşin nerde... markası rıcho mu ne unuttum r ile başlıyordu.. çok rahat okula giderken özellikle tek dezavantajı fazla depoya yatamıyorsun çanta yüzünden...
-
11 Ocak 2007, 13:03
Devil cbr ben seninle dalga geçmiyorum ösgür abi sana cevabını vermiş ben sadece ölesine söledim sen buna yalakalık diosan yanlış yapıyorsun neyse görkem abi konuyu kapayalım demiş bende kapayalım diom çantan hayırlı olsun i gnlerde kullan..
-
11 Ocak 2007, 14:40
omer o konu kapandı
2-3 hafta sora bursaya gıtcez zaten ınsallah kalan bısı varsa orda konusuruz
İstanbul park:5800euro
İzmit körfez : 900ytl(6 kişi ile sınırlıdır.extra her kişiden 100ytl alınmaktadır.)
İzmir pınarbaşı :750ytl(9kişi ile sınırlıdır.)
devıl bunlar 2006 sezonu fıyatları..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
11 Ocak 2007, 18:15
DEVIL CBR adlı üyeden alıntı
iyi bana tam olarak anlatırsın o zaman . he bu arada sana sormuştum ya depo üstü çanta aldım bir tane 45 euro ödedim.gerçi karta çektirdim peşin nerde... markası rıcho mu ne unuttum r ile başlıyordu.. çok rahat okula giderken özellikle tek dezavantajı fazla depoya yatamıyorsun çanta yüzünden...
Richa ... benimkinden işte... evet acaip rahat
-
12 Ocak 2007, 00:00
praetorian adlı üyeden alıntı
omer o konu kapandı
2-3 hafta sora bursaya gıtcez zaten ınsallah kalan bısı varsa orda konusuruz
İstanbul park:5800euro
İzmit körfez : 900ytl(6 kişi ile sınırlıdır.extra her kişiden 100ytl alınmaktadır.)
İzmir pınarbaşı :750ytl(9kişi ile sınırlıdır.)
devıl bunlar 2006 sezonu fıyatları..
Abi cbr larla bursayamı gidiceksinizz abi havalarr kötü yahu ilk baharda gidin neyse sizin bilizceginiz iş... ne diyelimm allaha emanet olun ve allah yardımcınız olsunn...
-
12 Ocak 2007, 00:02
Teşekkürler özgür araştırman için merakıma iyi geldi... Bursa ya bekliyorum arkadaşlar 21-26 ocak gibi olmasın bu geliş lütfen..uludağ da snowboard dersim var.. ömercim tamam konuyu kapattık artık kırmayalım birbirimizi ben kendi adıma hatam varsa tüm muhataplarımdan özür diliyorum...
-
12 Ocak 2007, 00:08
Yahu abi bu gün bi tane cbr gördüm şimdi şçle oldu ben iş yerindeyim dışardan bi ses geliyor motor sesi benn bakıyorum ne geçicek diye ama ses durdu sona kapıya çıktım bi baktım cbr komşunun arkadaşıymışş öle 3 metreden kesiyorum komşumus mehmet abi dediki satalımmı dedi ben yaklaştım adam yane cbr kullanıcısı satiim dedi ben 2007 alıcam dedim öle daha yakından baktımm eksozu açmışş meerse ama çok fecii bi ses gelio sona adam hade görüşrüss felen tam çıkıcakk taktı vitesi gazı verdi debriyajı bi bıraktı motor önü bi dikti sona sola dogru pati çekmeye başladı verdi gazı kaçtı resmenn şokk oldum tekerlek 120likti benn hasta kaldımm içimm kıpırr kıprr ediodu ben bu motoru alıcam dedim motor canavar gibi kalktı şaşırdım yane açıkçası ben bu kadar beklemiyordum gerçektenn o kadar güçlü oldugunu bilmiodum şok oldum valla...ben bu motoru alıcam dedim tekrar.. hala diyorum...
-
12 Ocak 2007, 00:24
bir ben cesaret edemiyorum şu aletin önünü dikmeye yapıyoruz ama az...
ömer bu aleti aldığında hemen acele edip her şeyi deneme önce bunları tekniğiyle kullanmayı tam öğren yoksa allah korusun.... en kötü şey viraj kaçırmak zamanında yatıramamak..........
-
12 Ocak 2007, 00:35
len bu cbrcılar bıraz avcılar..abartı var bıraz
o motordan artık adam olmaz baksana
egsozu acılmıs..=ekstra yakıt tuketımı motor ayarlarının bozulması
tekteker yapılmıs cocuga sov amaclı=demek kı daha once de yapılmıs dolayısıyla zıncır fln ıyı bollasmıstır(baska bısı solerdım ama genısleme anlamında neyse)
gerenk yok bole seylere akıllı uslu gıtmek lazım)
21-26 ocak tam benım dusundugum aralıktı var ya
haftaya sınavlar bıter ondan sorakı haftasonu bı gıder gelırdık..
gercı gorkemın motor bellı degıl daha hala servıste.. sanırım sorun pıs benzındeymıs
-
12 Ocak 2007, 00:39
abi benim finaller yeni bitti. cumadan sonra 21 ine kadar her an bana uyar ayın 26 sından sonra da uyar ama o aralık ta uludağa ders için çıkmak zorundayım. ayarlarsınız birşeyler siz.....görkem de inşaallah fazla para ödemez servise............
-
12 Ocak 2007, 00:44
-
12 Ocak 2007, 00:49
olm cok guclu motoru var dedıgın motorla 6000km yaptım
bunun motoruna guclu demek ayıptır
sadece yeterlı
bu arada bısıklet .... yazmıssın ya ban sebebıdır kaldır onu:D
kaza yapmamıs olman ıyı surdugunu gostermez sadece sanslıda olabılırsın..ben ıyı bı surucumuyum hayır
gorkem hayır
neden
cunku daha ogrenıoruz..benım nerdeyse 10000km(cbr+asya) oldu ama bunlar hıcbısı
""Sene 1988 yer Balıkesir, o yılların en sağlam motorsiklet kullanıcısı olarak bilinen arkadaşım İzmir yolundaki kazada elektrik direğinin üzerinden tarlaya fırlamıştı ..Neden çünkü çok iyi kullanıyordu ama karşısındaki toros kullanan adam bunu bilmiyordu...
Allah rahmet eylesin... "" alıntıdır..
-
12 Ocak 2007, 01:00
aynen katılıyorum bu bir devam eden süreç hergün yeni şeyler öğreneceğiz kaldı ki honda istanbul eğitimlerine giden biriyle konuşmuştum adamın biri yanlış söylemiyorum 300 000 km yol yapmış motorsiklet sürücüsü olmasına rağmen hondanın sürüş eğitimlerine katılıyormuş..... motoru sevmek bu olsa gerek
-
12 Ocak 2007, 01:16
şey özgür abi bende bilmiyorum ama tecrübem çok oldu ama ögrenicess dogru sölüyorsunn inşalah başımıza kaza bela geleden ögreniris...Motora güçlü demek ayıpmı ne diim o zaman benim gözlerimin gördügü kadarıyla şunu diyim motor gerçektenn bir canavar gibi canavar....
şaka maka görkemi abi kayıp motor gine servisteymişş ne yapıyolar o motora be neyse hayırlısı olsun ii olsun geç olsun...
-
12 Ocak 2007, 01:21
tamam omer tamam..
neyse artık ben sana solemem gereken(vıcdanımı rahatlatmak ıcın) soledım
baskada bısı solemıcem
ertech okuosun orda gozumden kacmadı
bursaya gıdıcez ısallah beklerız bak:D
-
12 Ocak 2007, 01:32
özgür isterseniz uludağa gelin görkemle .21-26 ocak üniversiteler haftası..bize okul ayarladı aydınyıldız hotel 2 yıldızlı. yeme içme kalma kayak malzemeleri felan 5 gün için 275 ytl...ben bir önereyim belki gelmek istersiniz..tabi oraya motor çıkmaz en azından bizim cbr lar.... ama siz her türlü bursaya gelin bekliyorum......
-
12 Ocak 2007, 01:41
abı okadar kalamam ben neyazıkkı
calısmam gerek:(
yoksa kız arkımlada gelırdım hatta tam aradıgımız sey
not:kayaktan hıc anlamam:D
fecı buz patenı yapardım kucukken
:D
-
12 Ocak 2007, 01:50
o zaman bursa turu yaparız motorlarla........ bende bılmıyorum kı kayak ama ders zorunlu ne yapalım..
-
12 Ocak 2007, 02:01
Ben feci kayarım... ama motorla... ayaklarımla hiç kaymadım
Bu arada bu motora güçlü denmez , sadece makul güçte
Hesapla işte bu motor 13 beygir , 600F 109 beygir... yaklaşık bizim motorun 8 katı. Tem tek silindir olduğu için çekişi çok düşük.
Ömer sen neden hiç Gt250R düşünmüyorsun?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 249 kullanıcı var. (0 üye ve 249 misafir)
Bu Konudaki Etiketler