neyse anladın sen onu..........
neyse anladın sen onu..........
BORN TO RACE
basıt bı sakayı bıle kaldıramıcaksan ne denırkı zaten
tamam sılıyorum ugrasılmaz senınle..
delıkanlısın sen yuru be..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
benim msj silinmiş ama adamda uyuzluk yaptı yazmış kafasına göre kusura bakmayın beyler biraz kötü konuştum galiba ama haketti
[B][I][COLOR="Blue"]4 mayıs sabahı yağmurlarla geldin hayata gözlerini açtın bizim dünyamıza ; ve diyorumki be hoşgeldin yanımıza ferah bebek[/COLOR][/I][/B]
muhabbet koyuydu belli
Ösgür abi Devil Cbr pist arıyormuşş sabiha gökçeyi kapayalımmı..
Çalışma var tabelasını çekeriss dragg yaparıss...
o dedıgın fılmlerde oluo omercım
sabıha gokcende beynımızın uzerıne ucak ıner
yada ınerken ki ruzgar bızı ucurur baya bi..
of sıkılmısım ben galıba..
Abii sis varr diee uçuşşlar ertelenmişş :D harbici ama abi bu akşam acayipp sis vardı yaaa vede saaat 22:30 da ortaköyy susmuşştu
Öncelikle , Çinde üretilse de Honda garantisi altında taviz verilmeden üretileceği için gönlünüz rahat olsun... Orada sadece işçilik ucuz... Şu an kullandığınız malların %90'ı çinden desem ne dersiniz... Ablam Amerikadan döndü dün , getirdiği ilginç abidik gubidik eşşaların hepsinin altında made in china yazıyor... Özgürlük anıtı heykelini bile çinden getirtmişler...
Bizim Honda Cbr araştırmalarıma göre Hindistan malı Tabi motor bu , her mal başka yerde yapılıyor... Koltuk veya plastikler endonezya... vs... Amaan siz nerede yapıldığına değil ne "malı" olduğuna bakacaksınız... Bu motor Hondanın malı. Honda garantisi altında...
Jigleyi yaptırdım , 25 milyon yenisi... Motor şu an serviste , sanırım problem bulunamadığı için komple sökülecek... Sağolsun Oytun Bey bizzat ilgileniyor...
Sen biliyorsun , ben biliyorum , kullanan biliyo , bu yeter bize , diğerleri yalan...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Adam gibi soru sorduk muhatıplarına ama hava yapmaya ne gerenk vardı onu anlamadık.... pist aradık doğrudur bir şeyler duymuştum istanbul da boyle seyler olduğuna dair öğrenelim dedik hani bura paylaşım yeri ya cbr 125 cilerin bizde de o motordan var ya.
kimseyle kavga adip ağız dalaşı yapmak ta istemiyorum ama bir konuda 2 kişi tartışmaya başlayıp ki küçük tatsızlıktır ama bir 3 . kişinin arayagirmesi kendini buraya kanıtlamaya çalışması da biraz yalaklık oluyor sanırım.
BORN TO RACE
Yaw tamam boşver sen aradaki muhabbetleri... Sorunun cevabını Özgür arkadaş vermiş zaten... Pist kiralamak çok pahalı , en güzeli boş bir alan bulmak ki Istanbulda bu çok zor... Biz de pist coşkusunu yaşamak için güzel asfaltı olan kıvrımlı dağ yollarını tercih ediyoruz...
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
görkem sağol.......
ben birde arada silinen mesajları merak ettim bana sallayanları görme fırsatım olmadı da muhatap yalaklanmalarla bır tanışsam fena olmazdı.
BORN TO RACE
sılınen mesajlardan kasıt bı tek ben kendı mesajlarımı sıldım baska sılınen yok...
yakamoz 10 gun oncekı hayallbuysa da kalmıs..ondan bahsedıo
ayrıca kım nıye yalaklansın(nası bı kelımeyse bu)
ben kımımkı yanı?
forumda takılan cbr 125 sahıbı bırıyım nıye yanı ne ayrıcalıgım var
bıraz saksıyı calıstır..
arkadaşım laf sokamaya çalışıyorsun yine.. yazısından alıntı yaptığım küçük bir kardeşimize sözüm.. saksı meselesine gelince tekrar benden farklısın ki mesajları silebiliyorsun değilmi? .....
neyse ben kimseyle it dalaşına girmek istemiyorum bir iki haftadır burda takılıyorum çok ta memnundum açıkcası cbr 125 cilerin sohbet etmesi sorun paylaşması güzel bir şey. her akşam elimden geldiğince sohbete katlıyorum....
benim hatam var sa özür dilemesini de bilirim ama sende uslüplarına biraz dikkat et. sorudan bu yana laf sokmaktan başka bir şey yapmıyorsun ...
ben 1 adım gelmeye çalışıyorum sen ise......
BORN TO RACE
benım kendı mesajımı degıstırmek dısında bı yetkım yok
anlatamıorum
SENINDE AYNI YETKIN VAR BENIMDE
BENDE UYEYIM SENDE UYESIN
kastettıgım buydu saksı meselesınde..
soruda asla laf sokmadım orda yannıs anlasılma olmasın
benım tek kızdıgım yaptıgım normal ve kaldırılabılır bı sakaya sacma bı tepkı vermendı
baska hıc bısı yok..
ondan sora konuyla ılgılı butun kendı mesajlarımı edıtledım(sag altta degıstırıle sende yapabılırsın kendı mesajlarına) ok?
konu bundan ıbaret..
tamam.........
BORN TO RACE
tamam ne?
sorun yok?
yok sorun yok ...
BORN TO RACE
minik şeylerde saman çöpü arıyosunuz yaw
ne olcak paylaşıyoruz burada , küçük şeylere takılmayın
peace
hem biz Bursaya gelecez benim motor bi çıksın servisten...
valla beklerim beraber gezeriz... inegöl köfte felan iskender kebap ne isterseniz....yada nereye gitmek isterseniz buyrun başımın üstünde yeriniz var.. buyrun
BORN TO RACE
buyurduk o zaman ama benim motordan emin olmam gerek , bir servisten çıksın da 2-3 hafta test edicem motoru. tabi hallolursa uff yarın da otobüse binicem
ya ben ona halkın arasına katılmak diyorum bana öyle koyuyor ki otobüse binmek allah kolaylık ve sabır versin ne diyim. benim motor çıktı servisten sinyali felan yaptılar 184 ytl ye kurtulduk..... ayna meselesini de konuştum servis yapmıyor ama dışarlarda yapan ve yaptıranlar varmış.......
BORN TO RACE
Şu an bu konu içerisinde 70 kullanıcı var. (0 üye ve 70 misafir)