Kaptan44 adlı üyeden alıntı
kardeş o zmn seni Mondial RS 151 başlığına gönderelim.. burada bu motor hakkında(CBR125) + ve - ler konuşulur ama uslubuna uygn olarak.. bunları bilmiyosan lütfen bir daha ziyaret etme bu başlığı..
kardeş o zmn seni Mondial RS 151 başlığına gönderelim.. burada bu motor hakkında(CBR125) + ve - ler konuşulur ama uslubuna uygn olarak.. bunları bilmiyosan lütfen bir daha ziyaret etme bu başlığı..
CBR 600F Honda,
uygunsuz konuşmuş olsam modetor beni keserdi hiç bir zaman saygısızılık yapmma eleştirim düzeylidir sevgiler
merak etme hoca birazdan keserler .. şu an online mod yok ondandır..
CBR 600F Honda,
CBR 125 sevmiyoreum diye kesileceksem kesileyim o motor beş para etmez
kimin beş para etmediği ortada.. hala gereksizce konuşuyosun..
CBR 600F Honda,
Baya hararetli bir zamanda aranıza katılmak istedim galiba
Bir gün benimde CBR 125 R ım olacak
korkma sana kaza yaptırmaz cbr 125 eğer birtacık kullanma biliyorsan bence forum da kesilmesi gereken sensin sevgiler
Girdap_R1 adlı üyeden alıntı
kusura bakma hoca evt şu sıralar bayağı hararetliyiz...
Hoşgeldin..
ben gerekeni konuştum.. bu konu burada kapanır.. modlar ilgilenecek nasıl olsa..Kaptan44 adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
Estafurullah kardeş hoşbulduk sağolasın neyse sinire sitrese gerek yok
sen işine bak kardeş kafanı yorma..bana bişey olmaz biz uslubumuzu bilriz ama çoluk çocukla uğraşmak istemem senin yaşın kadar benim motorum oldu.. siz daha dünün çocuklarısınız bırakında biz konuşalım ben 4 yıl honda sattım işine bak.. o motoruda satabilirsen sat sana hayır gelmez sevgiler
çoluk çocuk ne iş anlamadım.. karşında çocuk yok özelliklede dünün çocuğu hiç yok.. kullandğın tabirlere dikkat et istersn.. ister 4 yıl ister 40 yıldır bu iş içinde ol.. farketmez.. uslubunu ne kadar bildiğin ortada.. motoru satma konusundada, benm senin gibilern düşüncesine ihtiyacım yok.. kendim karar verebiliyorum.. ve emin ol senden çok daha ustalarıı mevcut burada..
CBR 600F Honda,
Bak Hocam Uslubunu düzelt bana karsı ayıptır senin yaptığın saygılı oL eleştiriye karsı sabrınız ve hoşgörünüz olsun halen stalin rejimini uygulamaya çalışıyorsun dikkat et karsındaki insan
ben konuyu kapatmıştım.. sen hala gereksiz şeyler yazıp devm ettirdin.. bu arada ayıp edende sensin..Kaptan44 adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
Arkadaşlar 3000ytl civarında 2. El Cbr 125 r isteyen varsa www.sahibinden.com adresinde bi kaç tane var haberiniz ola
Ya şunlarla neden tartışıyosunuz ki? Bırakın yazsınlar ne yazcaklarsa? Bu c.tesi a2 ehliyete yazıldım, inş ağustos sonu cbr mi alacam. Yalnız arkadaşlar ben bu aleti nasıl kullanmayı öğrencem, zor mu? Hayatımda hiç vitesli motor kullanmadım, biraz tarif eder misiniz? Sürücü kursum da vitesli öğretmiyorlar.
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
neyse ortamı yumuşatalım biraz..Carlitoturco adlı üyeden alıntı
vitesli motor göründüğü gibi öyle zor deildir.. öncelikle sol elde debriyaj, sol ayakta vites, sağ elde ön fren, sağ ayakta arka fren bulunur.. genelde motosikletlerde 1. vites aşağı,2-3-4-5 yukarıdır.. yani debriyaja basıp vites kolunu aşağıya doğru bir kere ittirdiğimizde motr 1. vitese geçer.. debriyajı yavaş yavaş bırakırken, kavrama noktasına geldiğinde biraz gaz verilerek motorun hareketi sağlanır.. 1. hemen üstü kadranlarda N diye geçen Boş vitestir.. hemen üstü ise 2. vites olup 3-4-5 diye gider.. ben kısaca özetledim takıldığın yerde yardımcı olurum..
bu arada ehliyetinde motosikletinde şimdiden hayırlı olsun..
CBR 600F Honda,
Vala verdiğin bilgi için ben de teşekkür ederim vites olayını tam olarak bilmiyordum
neyse saygılar allah kaza bela vermesin hersey saka
Sağolasın, yazdıkların ilk bakşta karışık gibi duruyor ama heralde insan herşeyde olduğu gibi bunu da kullanınca zamanla seri hale geliyordur. Kendi kendime sizce öğrenebilir miyim? Bide cbr nin motor ömrü zorlanmadıkça tahminen kaç KM'dir?
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
nasıl yani?_?_?_?Kaptan44 adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
Şu an bu konu içerisinde 125 kullanıcı var. (0 üye ve 125 misafir)