belki de ama daha guzel olurdu........... bakacağız ben bir sorayım servise yaparlarmı.............
belki de ama daha guzel olurdu........... bakacağız ben bir sorayım servise yaparlarmı.............
BORN TO RACE
Ben yapıcam , ama ileride... servis yapmaz, yapsada orjinalliğini bozarlar...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
bi kactır okuyorum arkadaslar bir kac arkadasta far ampul problemi olmus.aynı sorun bendede oldu.benimkini ucretsiz değiştiler.siz para verdinizmi.ben motoru aldıktan 1 ay sonra farın biri yolda göz kırpmaya basladı bikac gün oyle göz kırptı.sonra yanmadı.biraz tek farla idare ettim ben su kacmıssttrı yıkarken die dusundum sonra bi gece nette dolasırken hondaya mail atmak aklıma geldi ben de olayı aynen yazdım hatta bide abarttımda.ertsi gun aradılar hangi servise gittigimi sordular biz onları arayacagız ne yapmaları gerektiğini soyleyeceğiz dediler.ben pek onemsemedim.servisler malüm!unutulu dedim.ama honda servisleri cok farklı. bikac hafta sonra 4000 bakımında servise( konsuk motor) girdim.gerekli işlemleri yaptırdım elime bi kagıt verdiler(serviste motora uygulacak bakımlar yazılı)far lar arızalı yazıyordu.ve garanti kısmında.allah razı olsun dedim.adamlar bana sormadı bile.ben unutulur dedim ama onlar bilgisayara işliyolarmıs senin plakana bu tür seyleri.sastım kaldım.o gün bi tek yag parası verdim.su an 12000 km deyim.far sorunu bidaha hiç olmadı ampul hiç kesmedi
Arkadaşlarr Bi video göstericemm adam öle bi eksos takmışşki çok deli bi ses gelio yaaa Ben şaşırdımm.... Micron eksos ne kadar acaba..
http://www.youtube.com/watch?v=-kOafy-8acY
http://www.youtube.com/watch?v=acjZuz8LTjE
her kım sıldıyse mesajları saolsunprometheus sen yapmıssındır bunu
neysem
mıcron egsoz turkıyede yok bıldıgım kadarıyla yanı dırek dıstrıbutor getırmıo
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Uyarıyı da çaktım merak etmeyin, tekrarında atarız olur biter Devam edin siz
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Bi dakka yaaa sis şu video yu izlesenese yorum yapında bilgimiss olsun (micron eksos videosu)...
yaw evde 2 gundur adsl de problem wardı topıcı okuyamadım baya muhabbet donmus neyse bende kaldıgım yerden devam edeyım gorkem motorunu gıydır bence usumesın kaplancık :p bu arada özgur sılınen mesajlar ney merak ettım kım yıne ılerı gerı konustu ya....mıllet cekemıyo bızım motoru...
abi ayna taksalar da artık yeter ya yarın 300 ytl yi geçik masraf var 400 bakımı birde o lavuk adamın vurduğu yerlerin parası şimdilik farı yaptırayım yeter. adam zaten onu karşılarım diyor................... neyse ya bugün hava güzeldi çıkaran oldumu motoru ............
BORN TO RACE
devil_cbr gecmıs olsun ınsallah adam butun masrafları karsılar ne dıyım mıllet gozuyle bakmıyo kı sagına soluna g.tu ıle bakıyo:((( allah bıze sabır versın
bız bugun gorkemın motoru calıstırdık tekrar
dun bozulmustu bılmeyenlere solıym
servıse kadar goturduk bakalım yapılıo sımdı..
erman bırak bosver arada gelırler ole kaale alıncak bı tıp degıl
abi oda amma soydu motoru ama ...... servis onu yapmıştır elbette...... ya arkadaşlar diyorlardı honda servis te pahalı diye yedek parçalarda ama harbiden doğruymuş..... bizim iki sinyal parasıyla neredeyse tofaşa chech up yaptırılır...........
BORN TO RACE
yok ya jıkleden sorun
yoksa bıde ugrasırken akusu bıtmıs bugun vurdurarak calıstırdık ıste
aaaaaaaaa gecmıs olsun gorkem tamam özgur onemlı degıl
Servisteki adam baktı motora , çalıştırdı falan , bunda sorun yok al git dedi... Eminmisin dedim... Evet dedi... Iyi dedim arka sokakta bozup geliyorum... Harbi arka sokakta tıkandı yine stop etti... Götürdüm , sinirlendim , boşuna demiyoruz dimi dedim adama (Bu arada Oytun bey değil; çalışan adam)
Oytun bey motoru brak dedi bu gece , yarın bakacaklar motora masraf çıkartacaklar bakalım , ama tahminleri pis benzin yönünde.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
abı aynı benzınden aldık?
ılgınc yani
gercı benımkı de tıtresımlı calısıodu bugun belkı benzınsızlıktendır azerbulbul gıbıydı en son
benzın koyunca rahatladı bıraz
bılmıorum walla
siz kaç oktan kullanıyorsunuz?
BORN TO RACE
Şu an bu konu içerisinde 264 kullanıcı var. (0 üye ve 264 misafir)