kızdıımı kim söledi ki
kızdıımı kim söledi ki
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
burda dalga geçilecek bi durum yok deer arkadaşım
herkesin bi espri anlayışı var kasten söylenmiş bi şey yok
opet reklamından bi alıntı yapılmasımı dalga sebebi oluyor ?
" there is nothing left to lose "
ya kim kimle dalga geçiyor arkadaşım ne diyorsun?? kimsenin kimseyle dalga geçtiği yok.. tövbe tövbe
Haa Opeti diyorsun... Ben heralde Opette halay çekilmeyeceğini , oranın buluşma mekanı olduğunu biliyorum... Artık onu da anlamıyorsan yani sürekli ciddi olalım hiç gülmeyelim...
Ayrıca bana desperadostun şarkısını göstermekle büyük hata yapıyorsun o adam onu yayınladığı an o şarkıyı bekleyenlerden biriydim ve ayrıca beni tanıyanlar motorcu arkadaşlarıma ne kadar yardımcı ve sevecen olduğumu bilir... Ama sen beni tanımadan sallıyorsun... Bence birdaha düşün...
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
deer_152
kımseyle dalga gecmedık
sadece bakırkoyde oldugunuzu sorasında naapcagınız bellı deıl
onun ıcı ole yazdık
kı topıcte ben fıkrımıde soledım
ustune ustluk senın sahsına karsı bısıyımız olsaydı senden yardım ıstemezdık
kırklarelı mt topıgını koymussun..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Görkem mesajlara cevap veremedim, bütün gün bir ora bir bura şöförlük yapmak durumunda kaldım... Kusura bakmayın... içim gitti hava çok güzeldi...
Deer152 görkem ve pra bahsettiğin gibi dalgaya alacak arkadaşlar değil, bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir... Birbirimizi kırmayalım...
Herkesin bayramı kutlu olsun... Sağlık dolu huzurlu başarılı 2 tekerli seneler sizlerin olsun...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
saol ertech
senınde bayramın kutlu olsun
keske gelebılseydın ılerı surus teknıklerı yaptık bugun
kalcamı cıkardım:D
topic cosmus
ii bayramlar mutlu seneler..
Merhaba ABİLERİM ben sizin aranıza katılmak istiyorum beni kabul edersenız cok sevinirim cünkü motorlarla ugrasmayı cok seviyotum ve cok da hosuma gidio ama motor sürerken korka korka suruyorum cunku yasım daha 15 2sene sonra ehliyet alıcam ALLAH nasib ederse ama beni arnıza alırsanız cok sevinirım
SiZLeRe bide sorum olcak::::::
bu motorun benzın kapestesı nedır kac lıtre akaryakıt alıyo ve kac km goturuyo :: bide bu motorla en fazla kac yapılıyo :::???*** bide yenihonda cbr125 r var ve onlarda 200 catran var ve o motor o kadar basarmı
mesajıma cevap verısenız cok sevinirim
CBR 125 senin için iyi motor olabilir.
çok sağlam ve kaliteli motorsiklet.
servis bakımından honda en iyi diyebiliriz.
çok fazla yakmıyor 30 ytl depo fullenir bununlada 400 km civarında gidersin. kullanmana bağlı olarak da değişecek tabiki.
200 kadran hem bir önceki hemde yenisinde yalan bu motorlarda en fazla yapabileceğin. 140 ı biraz geçersin.
ama almadan önce racing kullannanlara bir sor bu aletin kullanması biraz daha farklı .
virajlar açısından özellikle.
BORN TO RACE
crazyboyone
dengesız gordum senı
hem cevapları ookumuosun
hemde gelmıs baska topıclerde ılerı gerı konusuosun ne ıs?
dun 16 yasındaydın bugun 15 e ındın
sana selametle
bak orda 200 sayfa yazı var hepsını oku ogren ıyıce
zaten sordukların www.honda.com.tr de var dunku sorduklarınada gorkem cevap verdı
görkem çarsamba mı gelıyosunuz tekirdaga
@crazyboyone
ya arkaşım ben senin sorularına geçen sayfada cevap verdim neden tekrar soruyorsun anlamadım... okumuyor musun???
@erman_erkan
Evet havalar güzel olursa çarş inş...
olabılır bı gıdelım de
..
GiDiN Tabii gidin.. Ahh ben de de motor olcak tı hiç durmasdım walllaa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar ben üniversite den 2,sınıf öğrencisi cbr 125 almaya kara vermiş bir arkladaşınızım.ben bir miktar peşin kalanını taksit yaptırmak ıstıyorum ama nerden alınır en düşük faizi kim verir bilmiyorum .birde kredi kartına peşin piyatına taksit yapıyolarmı.simdiden teşekkürler
pra yanılmıyorsam taşıt kredisi ile almıştı zaten kredi alınca istediğin bir honda bayisinden alabilirsin. ama ben 2. el almanı tavsiye ederim. başlangıç modeli olduğu için öğrendikten sonra satmayı ve motoru büyütmek isteyeceksin. görkem hariç :D onun cıbır aşkı başka ;)
" there is nothing left to lose "
Hoşgeldin , doğru seçim yapıyorsun... Ama gösteriş meraklısıyım dersen ben sana Gt250R derim... Herneyse;
Kredi konusuna gelince...
Herhangi bir bankadan 2.19 faiz ile tüketici kredi alabilirsin , ve motorun rehinli olmadan üzerine geçer... Ve istediğin kadar kredi alıp 2. el alabilirsin...
Yada koçbank veya anadolu çetelem gibi yerlerden motor kredisi ile 0 alabilirsin o daha zor bir iş... Bunda motor kredi ödediğin süddetçe banka üzerine olur...
Benim tavsiyem de çok temiz 2. eldir... Çünkü millet genelde ilk motor olarak kullanıp düşük km'de satıyor...
5.150'ye 0 alacağına 3.750ye temiz motor bulursun...
Ya da Nisan ayını bekleyip 2007 model cbr alabilirsin, onun fiyatı da yaklaşık 6 milyar olacak...
Şu an bu konu içerisinde 260 kullanıcı var. (0 üye ve 260 misafir)