Tşk. 2Pac.. 3600'e ucuz diyolarsa ben 3000'e hiç kaçırmayayım o zaman...
Tşk. 2Pac.. 3600'e ucuz diyolarsa ben 3000'e hiç kaçırmayayım o zaman...
vallahi paramın vadesini bekliyordum ben biraz daha durur diye düşünüyodum ama düşündüğüm gibi olmadı, bu işlerde acele etmek lazımmış
ehheh hadi naş bende pro ne zaman gidicek diodum hele be )
[B]All this pain is an illusion[/B]
arkdaşımın motoru diyor okumadın galiba
[B]All this pain is an illusion[/B]
Neyse nasip bakalım ... CBR 125'cilerin yenı yılını ve bayramını kutlar.. Sağlıklı ve kazasız belasız bir yıl temenni ederim. 2007 sağlık,şans,para getirsin emi !
2007 si çıkıyo siz eskileri alıosnuz ne iş bea
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
2007 hakkında yenı bılgı var mı arkadaslar bende gelısme yok daha bu arada yenı ylınız kutlu olsun allah kurbanlarınızı kabul etsın ınsallah
Herkesin yılbaşı ve bayramı kutlu olsun şimdiden
CBR125R Mavi 11
2007 sının cıkmasına bı sene var daha
pro hayırlı olsun
herkese ıyı bayramlar ıyı seneler
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Ne farkeder 2007-2006 ikisi de aynı motor , sadece görünüm farkı var...
2006 3.500 ytl , 2007 6.000 ytl civarında... (çünkü 2007'lerin 2. eli olmaz daha bi 6 ay daha...)
Herkese iyi bayramlar , mutlu seneler...
Özgür yılbaşından sonra bayramda , hafta içi haberleşelim de bişeyler yapalım ist içinde...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Yeni kasa çıkıyormuş, sanki baştan sona yenileniyor motor İki far değişti diye 600RR yaptınız motoru siz de. GorkeM'ekatılıyorum; motor aynı, tipte ise çok ufak değişiklikler var ve bence sıfır alınmasını gerektirecek şeyler değil bunlar. Hyosung GT250R gibi olackasa yani enine-boyuna değişecek olsa tamam bekleyin ancak CBR 125R sıfır km alınacak bir motor değildir (bence tabi )
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
abi eski de olsa grenajla, parça değiştirmeyle idare ederiz durumu, 2007 görünümlü 2006 cbr gibi olur
Ya bu zaman a kadar hep cbr 2007 ah bi çıksa diyenler şimdi eski kasaları savunmaya baladı işe bak yaa peahh
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 74 kullanıcı var. (0 üye ve 74 misafir)