Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Aralık 2006, 20:30
Reklamlar
-
25 Aralık 2006, 20:38
praetorian adlı üyeden alıntı
rezerve=ayırttırmak
zaten fuarda parayı verıp motoru alıp cıkamıosun
yanı oledır hep
aaaaaaa Ben o kadar beklliiicem ve op günde ayırttırıcam yane oldu yahu yokmu bi çözümü.....
Nese sag olun ama nasıl ayırttırıcam kine..
-
25 Aralık 2006, 20:47
-
25 Aralık 2006, 20:52
bulent-sahin-star adlı üyeden alıntı
ömerdusmez nbr
oooooo abi sende geldinmi hoşgeldin abi.görkem abi bu abi benm sevdigim abim dir bana motoru alıcak olan abim bu işde.... ha ben ha bu abi..
-
25 Aralık 2006, 20:55
sole oluo
gıdıosun oraya paranın bı kısmını verıosun ayrılıo
motoru teslım alıcagın zaman tahmını olarak 1 2 hafta ıcınde parayı tamamlıosun
hop motorun var artık
bu arada nbr fln konusmalarını ö.m.den yapalım topıc kırlenmesın ıyıce
yeterınce kırletıorum/z zaten:D
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
25 Aralık 2006, 20:57
lısteye nerden bakabılıyoruz gorkem bulamadım
-
25 Aralık 2006, 20:58
omerdusmez adlı üyeden alıntı
oooooo abi sende geldinmi hoşgeldin abi.görkem abi bu abi benm sevdigim abim dir bana motoru alıcak olan abim bu işde....
ha ben ha bu abi..
hoşbulduk ok inşallah....
-
25 Aralık 2006, 21:01
sole oluo
gıdıosun oraya paranın bı kısmını verıosun ayrılıo
motoru teslım alıcagın zaman tahmını olarak 1 2 hafta ıcınde parayı tamamlıosun
hop motorun var artık
bu arada nbr fln konusmalarını ö.m.den yapalım topıc kırlenmesın ıyıce
yeterınce kırletıorum/z zaten:D
tmm bilgi için çok tşk ederim abim kusr bakmayın oke...
-
25 Aralık 2006, 21:14
-
25 Aralık 2006, 21:19
-
25 Aralık 2006, 21:26
ooooooooo abi ben çok korkarım valla hatta çürük dişim varr çektirmekten aciip korkyom tmm abi akşam tkrar burdayısss..
helal olsun bu arada
-
25 Aralık 2006, 21:58
Savas11 arka tekerlek gerçekten çok güzel olmuş. Hiç aklımda yoktu motora birşey yapmak ama senin tekerlek kafamı karıştırdı, şimdi ben de mi öyle yapsam diyorum.
Gerçekten yol tutuşu artıryormu tekerleğin kalınlaşması. Görkem sende kalınlaştırmışsın ne diyosun? benim için maksimum sürhat ivmelenme falan çok önemli değil. Performans düşerse düşsün zaten şehir içi kullanıyorum daha 120'i geçmedim ya da yemedi geçemedim .
Bir de savaş Lastiğin tam ölçüleri markası, nereden temin ettiğin, fiyatı gibi konuları paylaşırsan; kısacası tekerleği bir tanıtırsan minnettar kalırım, gerçekten şık durmuş hayırlı olsun. Teşekkürler...
Bu arada Görkemciğim doğum günün kutlu olsun yeni farkettim..
-
25 Aralık 2006, 22:05
GorkeM adlı üyeden alıntı
Yarın Tüm Arkadaşları Levente , buradan da çay ve nargile içmeye boğaza inmeye davet ediyorum !!! (Doğumgünüm dolayısıyla, bizimkiler ısrar etti de kutlasana nan diye
)
doğum günün şimdiden kutlu olsun görkem bu arada yarın için hava durumu pek iyi olmayacak diyolar kar bekleniyormuş :(
" there is nothing left to lose "
-
25 Aralık 2006, 22:22
dgrmr adlı üyeden alıntı
Savas11 arka tekerlek gerçekten çok güzel olmuş. Hiç aklımda yoktu motora birşey yapmak ama senin tekerlek kafamı karıştırdı, şimdi ben de mi öyle yapsam diyorum.
Gerçekten yol tutuşu artıryormu tekerleğin kalınlaşması. Görkem sende kalınlaştırmışsın ne diyosun? benim için maksimum sürhat ivmelenme falan çok önemli değil. Performans düşerse düşsün zaten şehir içi kullanıyorum daha 120'i geçmedim ya da yemedi geçemedim
.
Bir de savaş Lastiğin tam ölçüleri markası, nereden temin ettiğin, fiyatı gibi konuları paylaşırsan; kısacası tekerleği bir tanıtırsan minnettar kalırım, gerçekten şık durmuş hayırlı olsun. Teşekkürler...
Bu arada Görkemciğim doğum günün kutlu olsun yeni farkettim..
Abi bence degiş tekeri nası gidiyon sen onunla abi çok kayar virajda göt atar diyolar.. 130 luk all metzeller heryerde bulursun.. nerden baksan 120 ytl felen
-
25 Aralık 2006, 22:41
doğum günün kutlu olsun görkem bu arada uzun zamandır giremiyorum siteye işlerimden dolayı coşmuşsunuz bakıyorumda
[B][I][COLOR="Blue"]4 mayıs sabahı yağmurlarla geldin hayata gözlerini açtın bizim dünyamıza ; ve diyorumki be hoşgeldin yanımıza ferah bebek[/COLOR][/I][/B]
-
25 Aralık 2006, 23:26
yakamoz_072002 adlı üyeden alıntı
doğum günün kutlu olsun görkem bu arada uzun zamandır giremiyorum siteye işlerimden dolayı coşmuşsunuz bakıyorumda
abi aynen buyur abi gel sende kopuyoss bisss buda...görkem abi paso geziler felenn artık bizde varıss...
-
25 Aralık 2006, 23:35
Ömerciğim yavaş gidersen benim gibi birşey atmaz... ama yine de insan kendine hakim olmayıp basmak istiyo o zaman bazen kayacak gibi oluyor virajlard ama allaha şükür daha kaymadı yada ben acmi olduğum için kayacak zannediyorum onu çözemedim henüz ama bir kere kaydı zannedip motoru düzellttim az daha kaldırıma çıkıyordum bugüne kadar yaşadığım en büyükj tehlike bu. Ama kalın lastik daha iyi diyorsa site ahalisi o zaman düşünmek lazım...
-
25 Aralık 2006, 23:40
omerdusmez yazdıklarına dıkkat et burda bayanlarda var
g.t atmak konusunda
lastıge gelınce
benım lastık normal ama lastıkten dolayı hıc tehlıke atlatmadım hatta bence yol tutusu cok ıyı bı cok yol sartında kullandıgım ıcın
kullanmadan yorum yapmak yannıs..
-
25 Aralık 2006, 23:49
dgrmr adlı üyeden alıntı
Ömerciğim yavaş gidersen benim gibi birşey atmaz...
ama yine de insan kendine hakim olmayıp basmak istiyo o zaman bazen kayacak gibi oluyor virajlard ama allaha şükür daha kaymadı yada ben acmi olduğum için kayacak zannediyorum onu çözemedim henüz ama bir kere kaydı zannedip motoru düzellttim az daha kaldırıma çıkıyordum bugüne kadar yaşadığım en büyükj tehlike bu. Ama kalın lastik daha iyi diyorsa site ahalisi o zaman düşünmek lazım...
abi yavaş diorsunda nasıl sen yavaş gidiyorusn yaaaa
hiçmi elin aşşa vurmuyo ben dayanamam...
omerdusmez yazdıklarına dıkkat et burda bayanlarda var
g.t atmak konusunda
lastıge gelınce
benım lastık normal ama lastıkten dolayı hıc tehlıke atlatmadım hatta bence yol tutusu cok ıyı bı cok yol sartında kullandıgım ıcın
kullanmadan yorum yapmak yannıs..
ben sadece duydugumu ve herkezin söledigini akratıyorum yanlış bişey degill moderatör abi abicim kusra bkma bi daha olmass (g.t) konusunda...
sen memnunsan abiye söle ben memnunum de ... bize kalmasın cvp hakkı...
-
25 Aralık 2006, 23:56
bırıncısı ben moderator degılım sadece duzgun yazılması taraftarı olan bırıyım
2. herkes bu motorun bısıklet oldugunu soyluo? ınanıomusun
alıcagına gore ınanmıyosun
oyuzden kendın almadan ustundekı lastıkle kullanmadan kafanda kurma bence lastık kotu dıe
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 270 kullanıcı var. (0 üye ve 270 misafir)
Bu Konudaki Etiketler