Geliriz geliriz , hele bi havalar düzelsin heryere gideriz
Geliriz geliriz , hele bi havalar düzelsin heryere gideriz
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
[QUOTE=GorkeM;531799]Ekledim [/QU
eywallah gorkem saol tekırdaga gelırsenız mısafırım olursunuz ınsallah
görkem abi abi sen merak etme benm çok deneyimim varr.. arkamda 80 kg lik adamla mondial 150 lik ile istanbul avrupa yakasından şileye ben götürdümm.. yane hertürlü abi....
Abi dedigin gibi ilk baharda havalar ii oldugunda bende motoru alınca heryere gideriss çevre arkadaşş güvenebilecegin motosiklet kardeşligi....
Sen motoru al da hele , katılırsın bizim gezilere
Ama konvoy tecrübesi bambaşka birşey , tek başına motor kullanmaktan çok daha farklı , hem kendi motoruna kontrol etmeli , hem de önündeki ve arkadandaki motorlarla senkronize şekilde giderken çevresel faktörleri de göz önünde bulundurmalısın... falan filan zor yani Ama kurallara uyulursa risk faktörü en aza düşer tabi...
Not: Yaw ne abisi yarın 19 oluyom
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
abicim aynen dedigin gibi ben çokkk teorik bilgiye sahibimm..
inşallah görücen beni benn 15 senelikk java 350 kullandımm yanlış anlma senn.. hem ben makarasına diom be abi
abimm dogum günün kutlu olsun nice yıllara ama benn kolaylık ile yapacagıma inanıyorumm.... meselaa fuara bi gezi düzenlenebilir 29 mart 1 nisan örn.
ama ben yaya gelicem motor ile çıkıcam.
Kendine güven
Ben fuara gidiyorum , zaten forumdan da birçok kişi gidiyor , kesin konvoy halinde gidilir fuara
@savas11
Abi lastiğin üzerine bir bakarmısın 120/80 mi?
gorkem dogum gunun sımdıden kutlu olsun
@omerdusmez
Onun işlemlerini iyice bi öğren , benden söylemesi... Bence öyle cuk diye vermezler motoru fuarda...
Teşekkür ederim erman_erkan
Abi tebikkii vermessler ben abim le gidicem almaya.Yane abim bana alıcak anliicannn...
Onu zaten biliyorum da acaba motoru rezerve etmek gibi birşey var mı?
ya bu cbr cılar arasına beni de kaydeder misin görkem? msn: afu27@hotmail.com, Savaş VURAL diye. Yaş: 18
pardon soylemeyı unuttum adım: erman soyadım: erkan yas:21
gorkem sılıvrıde kahvaltı molalı
tekırdag gezısı fıkrı nasıl?(kahvaltı onemlı tabı
abı yarın okul sorada ıs gelemıcem ben dogumgunune ama bıdahakı gezıde hedıyenı verırm artık
rezerve=ayırttırmak
zaten fuarda parayı verıp motoru alıp cıkamıosun
yanı oledır hep
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Şu an bu konu içerisinde 267 kullanıcı var. (0 üye ve 267 misafir)