Zaten daha Iznik'e gitmedik , daha oraya gidicez themarmara... O zaman söz , birlikte çıkarız
Bu da Özgür'ün motoru:
Zaten daha Iznik'e gitmedik , daha oraya gidicez themarmara... O zaman söz , birlikte çıkarız
Bu da Özgür'ün motoru:
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ellerıne saglık abı
cok gusel olmus ya
bende foto cekmeyı cok severım daha dogrusu ılgım vardır
ama hıc duzgun bı makına almadım
themarmara hava 10 derece ve cıvarı oldugu bı haftasonu tekrar gıdılecek bu yol(dimi Gorkem?)
ozaman sende takıp edersen topıcı gelırsın bızle
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
tamam abi sagg olll msn adresimide veriyimde garanti olsun darknecks@hotmail.com
görkem abi ama yolda ben önden giderim haderin olsunn ve dakika bir sollarım sisi
o bıraz zor ıste
lıder kımse o yada yolu bılen kımse o onden gıdıo
sen mart 2007 yı beklerken bıraz teorık bılgı ogren bence
motoru sadece 1.vıtese takıp motor kullanmak degıl bence cunku
Bence önce biraz otoyol, viraj ve enduro pratiği yapman gerekecek
gorkem buarada
ıznıkten once
hava gusel oldugu zaman(yanı 10derece cıvarı kuru ve/veya hafıf yagıslı)
tekırdag taraflarına fln gıtsek(okadar uzak olmasada olur tabı)?
AAA neden aklıma gelmedi benim ya Arkadaşlar en yakın zamanda hepinizi silivrideki yazlığımıza bekliyorum Mangal yapıp deniz manzarasını izleriz... Bir gece de kalırız süper olur
bugun bakınırken markette tekırdag koftesı gıbı bısı gordum
madem tekırdagda kofte var
ozaman bızde tekırdaga gıderız dedım:D
hmm mangal onu sezonu acarken fln yaparız
yada bılmıorum ıste ya
gezin ülen gezin ) biz gezemioz siz gezinn
Gezi süper olmuş arkadaşlar kıskandım valla
Ducatista:)
avatarın ne güzelmiş senin yahu starsailor bende yapacam
Seni de bekleriz =)
Aaa evet Tekirdağ köftesi süperdir... Zaten silivriye yakın , olmazsa silivri molalı Tekirdağ gezisi düzenleriz
Avatarım süper ama kanım soğuk üşüyorum üşüyoruuuum
Ben ancak burdan takip edebilirim gezileri motor yasak bana mayısa kadar
Ducatista:)
eed aranıza katılacam ama 3 ay sonra inşallah bende kansızım ayakları üşüttükmü tamam olaylarım bitiyor.. şu kara kış geçsin sarı yaz gelsin daglara taşlaraaa amanin booow
Yarın Tüm Arkadaşları Levente , buradan da çay ve nargile içmeye boğaza inmeye davet ediyorum !!! (Doğumgünüm dolayısıyla, bizimkiler ısrar etti de kutlasana nan diye )
Arkadaslar Hepinizi Tekirdaga Beklerim Herzaman Misafirim Olabilirsiniz Ben Tekirdagda Otelde Calisiyorum Zaten Her Zaman Yardimci Olabilirim Simdilik Cbr Im Yok Ama Biliyosunuz Mart 15 Ten Sonra Aliyorum Bende AŞiĞim Bu Motora
BU ARADA İSTEYEN HERKES EKLEYEBILIR erman_erkan@hotmail.com BU ARADA LISTEYE BENIDE EKLERSEN GORKEM SEVINIRIM siyah cbr 125 r (makyajlı) benı bekle alıcam senı
Ekledim
Ya walla çok güzel gezmişsiniz canım çekti benimde Ya lütfen buralara da gelin ya. Sizi nerelere götürcem. Burda her taraf orman. Çok güzel yerler var. Mangal falan her türlü şey yaparız Lütfen bu tarafa doğru da gelin havalar düzelince ya. Bu arada motoruma 130 luk lastiği de taktım. Yol tutuşu acayip bi şekilde arttı. Motor yapışıyo yola walla. Herkese tavsiye ederim yani. Hem görüntüsü de çok manyak oldu Hızının da azaldığını söylüyolardı ama ben hiç de öle bişe hissetmedim. Az da olsa düşerebilir performansı ama egsoz, hava filtresi de takarsan eskisinden daha iyi olur. Resimleri de ekliycem
Şu an bu konu içerisinde 145 kullanıcı var. (0 üye ve 145 misafir)