Bende CBR 125, Bajaj Pulsar 150 NS, TVS Apache 180 düşünüyordum yine ikilemlerdeyim. 150 NS düşünüyordum şimdi yine CBR 125'e döndüm. Koruma takozu takılıyordu demi bu motora?
Ayrıca sadece ekspertiz yeterli gelir mi 2. el alırken motoru başka nelere bakmak lazım 1 1.5 ay sonra alıcam.
arkadaşlar bu kulak çınlaması gibi gelen sesin sebebi nedir çaresi varmı
Herkeze selam arkadaslar nasipse motor alicam sizlere danismak istedim ikinci el 2013 model 16bin km de cbr 125 7000 tl ve sifir pulsar 150 ns 6500 bu iki arac arasinda kaldim sizce hangisini secmeliyim sifir 150 ns mi 16 bin km de kazasiz cbr 125 mi simdiden tesekkurler
Arkadaşlar merhaba, kısmetse ilandaki motoru alacağım ama son kez size bir danışayım dedim nelere dikkat etmemi önerirsiniz ?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...0377707/detay/
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------
Yok mu tavsiyesi olan
fotoğraflara bakarak ne kadar belirgin olsa da exper yaptırtman sağlıklı olur. Motor temiz olabilir. fakat parayı verdim iş bitti olmuyor. daha bugun zincir seti için 420 tl masraf çıktı. Ikinci el de sürekli birseyleri yenilemeye hazırlıklı olmak gerek. Için rahat etmeli yolda.
Plakada mühür yok, sanayide bastırılmış. Egzozun sürtünerek o derece çizileceğini sanmıyorum plakayı kırabilecek kadar ciddi bir düşüş yaşamış, açıkta beklediğinden [Metalurji uzmanı değilim, ne sürede paslanır bilmiyorum yağmurdan da olabilir.] paslanmış. Sahibi yeni plaka çıkarıp şasi numarası tespitine beraber gitmeniz durumunda üstüne eksperin onay vermesi durumunda belki, acele etmenize gerek yok. Bu arada Cbr 125r zaten temizini bulmanız sıkıntı.
Selam arkadaslar bende bugun yada en gec pazartesi ikinci el cbr 125 aliyorum nasipse lastikler orjinal lastigi degistirmek istiyorum sizce hangi lastigi almaliyim ve nerden temin etmeliyim internetten guvenilir olurmu ve fiyat olarak nedir yardimci olursaniz sevinirim
Beyler cbr 125 kullanicilarin daha faal oldugu bi site yokmu burasi olmus kimsede tik yok
Buralarda çok öldü iyice ya ne mesaj atan var ne bir şey söyleyen eskisi gibi aktif olsa keşke.
Arkadaşlar, abartı fiyatlı olmayacaksa CBR125 ini satmayı düşünen varsa talibim.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Merhaba arkadaşlar 1 aydır cbr 125 sahibiyim yani aranızda yeniyim
Aldığımda km 28.000 di şuan 29.500 ben sadece yağ değiştirdim motul ile . Ve zincir temizleyip yağladım.
Başka yapmam gereken birşey var mı ? Motordan son derece memnunum bir sıkıntısı yok
Bir de ağır bakımları hangi km lerde oluyor ve neler yapılıyor ?
Son olarak bir türlü öğrenemedim bu motorda yağ filtresi var mı ? (2012 model) ..Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim
Yağ filtresi yok, hava filtresi ortalam 12 bin km de değişir, bujise 10-15 bin km civarı, sogutma sıvısı ve fren hidroliği de 2 yılda maximum değişmeli. Eski sahibi ne zaman değişti öğrenmen lazım.
CBR 125 alacaklar için söyliyim. buji, hava filtresi, soğutma sıvısı, fren hidroliği, yağ degğişimi Honda servisinde ortalama 300 tl civarı.
yine bitik zincirli motor alırsanız 450 tl orjinali artı işçilik.
üzrindeki IRC ler bildiğin çöptür. sadece ilk sezon ve sıcakta anlamassın. Mitas MC50 takım bu motor için yeterli güvenliği verir tavsiye ederim. lastik yaklaşık 500-550 tl ye işçilik dahil yerine göre taktırabilirsiniz.
Teşekkür ederim, 7000 e aldım .Alırken öncelikle km ve lastiklere baktım.Bu fiyatlarda km si en düşük motor buydu ve pirellinin lastikleri vardı. Sağında solunda çiziği çoktu ama pek umursamadım motorun sağlamlığına baktım ve aldım
Bütün bilgiler için teşşkür ederim . 300 biraz çok gibi 200 olsaymış
cbr125 in zinciri o kadar pahalı mı ya
Lastikler pirelli nin MT75 takımı var şimdiye kadar bi sorun yaşamadım
Sa. Bende bu gun 2011 model Honda cbr 125r aldım. Sormak istediğim bir iki husus var yardımcı olursanız çok sevinirim.
-1 Motoru 6700 tl 3. sahibinden 43000 km kazasız (yan yatmada da yok ) şekilde aldım. fiyatı nasıl ?
-2 Motorun aynaları dirseklerime geliyor arkamı sıfır görüyorum bu Honda Cbr 250 aynaları alsam o daha uzunmuş uyar mı yada tavsiye edeceğiniz ayna var mı?
Şimdiden çok teşekkürler. Her zaman Chooper kullandım ilk defa bu tarz motor aldım tavsiyelere açığım :=)
Şu an bu konu içerisinde 260 kullanıcı var. (0 üye ve 260 misafir)