2006 model buldum 30000 kilometre sağ kapağın boyası biraz soyulmuş gibi birde arka farın üstü koltuğun altı olan kısmı kırmış arkadaş önde de camı çatlak vida atılacak sizce 3200 verilir mi ? motoru kullananlar olarak cevaplarsanız sevinirim teşekkürler
Eski kasa cbrler kullanımı çok zevkli bisiklet gibi bi 5dk sürme sansim oldu inanın çok zevk aldım ama 2006 model bir motora 3200 vereceğine sanki yeni model mondial falan daha iyi olmaz mi? Mondial tamam honda kadar kaliteli olamaz ama 2006 model söz konusu motor.Neler olmuştur neler..Ama çok zevkli :D
ön-arka fren hidroliklerini değiştirdim bomba gibi frenliyor uzun zamandır değiştirmeyen varsa tavsiye ederim
Herkese merhaba.
Dün akşam motorumu yıkadıktan sonra kurulama esnasında yandaki stickerin bir parçasının şekildeki gibi koptuğunu gördüm. Daha önceden oraya herhangi bir darbe vs. gelmedi. Yıkama esnasında bu sekilde kopma olması normal olmadığından garanti kapsamına girer mi? stickeri değiştirirler mi?
resİm yÜkleme
iyi akşamlar.
normal bir durum değil bence.uzun bir süre motorumu hep tanzikli suda yıkadım, bunun gibi bir durumla karşılaşmadım.
garantisi devam ediyor ise muhakkak götürün.
Değiştireceklerini sanmıyorum ben kullanıcısı hatası denir.Umarım oralara fırça ile girişmiyorsunuzdur.
Meraba beyler bu linki bi değerlendirir misiniz 7.500 TL vermeye değer mi sizce ? Orjinal egzozunu da sordum yok dedi ilan sahibi.
dr sahibinden 2014 kırmızı takozlu tigerlı cbr 125
İlan No: 277741223
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...77741223/detay
Şimdi egzos sesini bilemem hoşuna gider mi gitmez mi ama bence iyi olabilir.Sanki fiyat bana ucuz veya pahalı gelmedi normal gibi.motora gidip bakmak lazım ama
Cc67
Sizdeki cbr kaç km de?
İlandaki motosiklet 13.000 km de, 16.000 km bakımında ağır bakımı zincir dişli vb değişecek pahalı bir şeyi var mı acaba?
2015 model hrc ' vardı bendede basınclı suyla yıkadım fırçayla fırçaladım haftada 3 kez yıkadım motoru o sticker larda hiç oynama olmadı anormel bir durum aldıgın yere git ve de bune böyle ya attı kendi kendine de servis le aran iyiyse belki garantiye girebilir çünki darbe filan yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:16 ----------
bu arada hocam napıyorsunuz hrc yi parçaladık :'( repsol u alıyorum allahın izniyle gönlümde repsol vardı ben aldım hrc yi zaten repsol çıktı dert olmustu gec oldu güç oldu repsol e az kaldı
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:19 ----------
Arakdaşlar 2015 Model Repsollerde 2014 champions yazıyor
2016 model repsol de ise öyle bi yazı yok bunun nedeni nedir ? bilgisi olan varmı yoksa bu 2014 campions yazısıbı satıyormu honda satıyorsa alıp yapıstırırım boş durur yoksa orası bilgisi olanlar yoruma haydi bakalım ufak bi detay buldum :D
http://www.ebay.co.uk/itm/321893992755 üstteki olan 2014 yazısı
8000 bakımını honda esengül'de yaptırdım,118 tl tuttu,buji ve yağ değişti,iphone 10-30 yağ koydular.
birkaç detayı paylaşmak istedim. 1000 ve 4000 bakımını anes motorda yaptırmıştım. 4000 bakımında toplam 40-45 dk süren işçilik için 1,2 saat işçilik yazmışlardı. esengülde ise yine 40-45 dk süren işçilik için 1 saat yazmışlar. anes motor 12 tl geçirdi yani.
bir de;bakım bittikten sonra anes motor direk teslim ediyor. esengül'de ise çıkıp motoru test edip sağını solunu silip öyle teslim ettiler. sanırım bundan sonra esengüle gideceğim.
arkadaşlar bu repsollerin bazılarında 93 yazıyor depolarında 2014 yazıyor bunların farkı ney özelmi üretildi bunlar ?
Şu an bu konu içerisinde 261 kullanıcı var. (0 üye ve 261 misafir)