Sesini çok övüyolardı arrow un.o kadar iyi değil mi? bursa da yapılanlardan mı alsam acaba bi tane 250 ytl ye?
Sesini çok övüyolardı arrow un.o kadar iyi değil mi? bursa da yapılanlardan mı alsam acaba bi tane 250 ytl ye?
walla istersek akropovic takalım yınede ses racıng sesı cıkmaz gıbı gelıyo bana
Tek silindirden 4 silindir sesi çıkmaz ama tatmin edici bir ses için www.ercanmotorcycle.com a bakabilirsiniz. Ben ordan aldım gayet güzel. Bildiğiniz açık egzoz.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
görkem
sen bni kıskanclık krizine sokacaksn
slm arkadaslar ne samndır yasmıodumdas bı sızede yazıım dedım
Şu ayın onu gelsede paralansak Motora 500 lira ayırdım güzel şeyler yapıcam Bu arada jigleyi yapayım derken kırdım :( Pro haklıymışsın kardeşim :D
Okan ACAR
yapmayın etmeyın beyler
para bırıktırmeye calısıorum
bole sıyah camlarla egsozlarla aklıma celmeyın benım)
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
[IMG][/IMG]arkadaşlar geçen gittim hondaya bakım muhabbetine her neyse sonra bi 600 rr bakaım dedim ...
ordaki elemanla görüştüm takas yapsak kaça alırsınız bnm mototyu dedim oda bi bakımdan çıksın bakarız dedi.. sonra bnm motoya 4,500 değer biçti 600 rr 20.500 den werio nedersinizz bu iş mantıklımı ... 16 ya bitioo 600 rr
arkadaslar hersey buraya kadarmıs soguk hava tekırdaga ulastı bugun yagmur yagdı artık kar beklenıyo :(:(:(:(
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
@ pROmetheus
Neden kine.. Kullanım şekli aynı sonucta
1000 liğe geçsin bencee
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ne dedim yinee
Güleceğin yokken güldürmek ayrı bi YETENEK
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bencede 1000lık alsın
gerek yok yanı
hazır 1000lıgı varken
nıye daha azıyla yetınsınkı!!!
dımı cakalaz sen ıyı bılıosun 600lukle 1000lıgın farkını hatta onu gectım cbr 125 le 600lugun farkını
ne yazdıgına dıkkat et bence burada yazanları yenı baslayan/baslayacak ınsanlarda okuyor
dolayısıyla yazdıgımıza dıkkat edelım..
yok be abı
amerıkaya gıdıcem belkı
ona kasıorm
125-600-1000
öffffffffffff...
Yaw kardeşim; cbr 125 le 600 cc sürmek arasında ne fark war halaa anlamış deilim
Sonuçta belli bi süre cbr 125 kullanmış adam yabancı deil ki motora...
Ne yani 2 yıl 125cc kullan; sonra 2 yıl 250 cc kullan sonra 2 yıl 400 cc kullan sonra 2 yıl da 600 cc bu böyle gitmez ki...
Şahsen adıma konusuyorum; ilk motorumdan 6 ay sonraa çekerim 1000 liği...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
sole acıklıyım
bırının top speed=dıgerının 1.vıtesı
bırının 0 100:8-12 sanıye arası(tahmını deger)
dıgerını 0 100 4 bılemedın 5 olsun senın ıcın
bırının top speed 130 hadı senın ıcın 140 olsun dıgerının 260 280 arası
matematıgın yetıosa neden tecrubesız bırının kullanmaması gerektıgını anlarsın
yok anlamıosan zaten dencek bısı yok
600 le baslayan ılla patlarmı bılemeyız kontrollu gıderse fln bısı olmaz
ama sen ınanıyomusun 600f altında olcak ve 120 yı gecmıcen gulerler adama
soluorum sana yetmez bu motor
bılıp bılmeden ınsanlara bole olum rıskı olan bı konuda tavsıye verme bence
haddın degıl
benımde degıl 1 yıldır motor kullanıorum 8000km yaptım
bu kadar tecrubeyle bunları bılıyorum ve bunlar dogru olanlar
bu arada yazdıgın sıralama avrupada gecerlı sanırım keske burdada olsa..
önce bi cbr 125 al , sonra 600F kullan , o zaman hak vereceksin bizeYaw kardeşim; cbr 125 le 600 cc sürmek arasında ne fark war halaa anlamış deilim
600RR kullanamaz mısın dersen iyi bir 125R tecrübesinden sonra kullanırsın ama canını kasaba emanet etmiş olursun...
Ben 600F kullandım ve bazen yolda giderken düşünüyorum 125R ile... mesela arabaları geçerken biri aniden üzerime kırıyor, bu çok oldu bana , veya geçen söylemiştim , biri kapısını açtı , öyle bir kaçtım ki motorla gözlere şenlik...
Düşündüğüm konu şu , altımda 600F olsaydı aynı şekilde davranabilirmiydim??? Kesinlikle hayır!!! Ve ben "evet abi ben 600F'i de her şartta kontrol ederim!" diyene kadar o makinenin benim olmasını istemiyorum. Yerimde olsan sen de istemezdin...
Ve ayrıca 125R aldıktan sonra bütün fikirlerin değişecektir zaten ben boşuna yazdım... Motor kullanmak ciddi bir iştir...
çatla
şaka şaka
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şu an bu konu içerisinde 149 kullanıcı var. (0 üye ve 149 misafir)