Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Eylül 2015, 16:33
Videolara bakarken denk geldim
https://youtu.be/8JLXPrYfV7M
Reklamlar
-
12 Eylül 2015, 17:14
Arkadaşlar hepinize meraba öncelikle foruma yeni katıldım inşallah yakında aranıza motorla da katılıcam
Yeni kasa ile ilgili bugün hondayı aradım ne zaman satışa çıkar diye, çalışmalar sürüyor net bir tarih veremiyoruz dediler bilgisi olan var mı sizden?
bir de fiyatı ne kadar olur sizce ?
Ayrıca okula ve dershaneye giderken kullanıcam motoru malum yaş 17, topcase takmak istemiyorum nasıl bir çözüm olur sırtta taşısak sıkıntı yaratır mı ?
teşekkürler şimdiden.
-
12 Eylül 2015, 20:20
Karalı adlı üyeden alıntı
bunu türkiyeye getirmezler ama cbr 125 bu kafayla üretilirse iyi olur. Gerçi bizimkinin 250likten farklı durması da iyi. Yeni kasanın en beğendiğin yanı egzoz tasarımı. Önceki komik egzozdan çok daha iyi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------
cbr125ins adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar hepinize meraba öncelikle foruma yeni katıldım inşallah yakında aranıza motorla da katılıcam
Yeni kasa ile ilgili bugün hondayı aradım ne zaman satışa çıkar diye, çalışmalar sürüyor net bir tarih veremiyoruz dediler bilgisi olan var mı sizden?
bir de fiyatı ne kadar olur sizce ?
Ayrıca okula ve dershaneye giderken kullanıcam motoru malum yaş 17, topcase takmak istemiyorum nasıl bir çözüm olur sırtta taşısak sıkıntı yaratır mı ?
teşekkürler şimdiden.
ne taşıyacaksın? çanta falansa file alırsın çok sorun olmaz. Topcase de görüntüyü çok bozmuyor gerçi.
-
12 Eylül 2015, 22:42
A.Türker adlı üyeden alıntı
ne taşıyacaksın? çanta falansa file alırsın çok sorun olmaz. Topcase de görüntüyü çok bozmuyor gerçi.
aynen canta tasıycam. örümcek dimi fileden kastn. top case beğenmiyorm ya belki para bulursak o yana takılanlardan alabilirim.
-
12 Eylül 2015, 22:43
1800 2000 arasi devrim.acaba beyaz ampul taktiran varmi bende taktirmak istiyorum
-
13 Eylül 2015, 00:05
cbr125ins adlı üyeden alıntı
aynen canta tasıycam. örümcek dimi fileden kastn. top case beğenmiyorm ya belki para bulursak o yana takılanlardan alabilirim.
Örümcekle halledersin o zaman.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------
ceymier adlı üyeden alıntı
1800 2000 arasi devrim.acaba beyaz ampul taktiran varmi bende taktirmak istiyorum
devir cevabı için teşekkürler. Oto elektrikçim motorum için bir ampul söyledi bilmem şu kadar watt beyaz ışık verir daha iyi aydınlatır dedi. Motora uyumluymuş sorun çıkarmazmış. Herhangi bir oto elektrikçiye sorabilirsin.
-
14 Eylül 2015, 23:13
Motorsikletin yagini kendi degistiren varmi her 800 km bir yag degistirmek istiyorum.hangi yagi kullaniyorsunuz kac litre koyuyorsunuz
-
14 Eylül 2015, 23:19
Motorsikletin yagini kendi degistiren varmi her 800 km bir yag degistirmek istiyorum.hangi yagi kullaniyorsunuz kac litre koyuyorsunuz
evet kendim değiştiriyorum castrol power1 10/40 1 litre. 1 vida söküyorsun zaten ama atık yağı lavabo wc gibi yerlere dökme.
-
14 Eylül 2015, 23:50
evet kendim değiştiriyorum castrol power1 10/40 1 litre. 1 vida söküyorsun zaten ama atık yağı lavabo wc gibi yerlere dökme.
Sadece 1 litremi yag aliyor emin misiniz 1 litre cok az bir deger gibi geldi bana castrol koydu servis guzel yag
-
14 Eylül 2015, 23:57
ben 1 lite koyuyorum yağ çubuğu standart gösteriyor.
-
15 Eylül 2015, 13:46
r25 2 litre yağ alırdı o yüzden 1 litre yağ normal arkadaşlar
-
15 Eylül 2015, 17:49
-
15 Eylül 2015, 20:01
Uykusuzcorap adlı üyeden alıntı
Motorda giderken veya ara gaz verdiğimde 6 bin devir civarında birşeye sürtme sesi gibi geliyor egzozdan. çözemedim?
benden ayni sorun var eksozda devir yukselidkce bir titresim meydana geliyor buda eksoz bir yeri gevsemiz gibi ses cikartiyor
Kula Bela Gelmez Hak Yazmadikca; Hak Bela Yazmaz Kul Azmadikca Hak Kuldan İntikamini Kul İle Alir Dini İrfani Bilmeyen bunu kul Etti sanir
Bari Emri Olmayinca Sanki Yaprak mi Kipranir
-
16 Eylül 2015, 02:33
bu ay maaşı motora harcadım öncelikle güzelinden bir pirelli sport demon; michelin pilot street istiyordum ama son zamlarla 370 tl+vade farkı istiyorlar. deseni dışında lastiği beğendim hakkında yorumlar olumlu bridgestone bt45le arasında kaldım ama ucuza kaçamamak için bunu tercih ettim:
http://i.hizliresim.com/gAB8P5.jpg
revit montum vardı ama rengini beğenmiyordum ve bedeni de büyük geliyordu onu satıp venomun bu modelini aldım. kollarının uzunluğu bile tam oldu sanki üstüme dikilmiş. revitle kumaş farkı olarak aralarında uçurum var ama korumalar aşağı yukarı aynı. Çok içime sinerek aldım. Allah test etmek zorunda bırakmasın:
http://i.hizliresim.com/ZV0k5V.jpg
ve son olarak scoyco kırmızı eldivenlerim(kırmızı takıntım var). Kullanıcı yorumları kazada iyi koruduğu yönünde. Üstten hava alıyor. Kışa girerken neden yazlık eldiven aldın diyenler olabilir ama kışın pek motora bineceğimi sanmıyorum. lazım olursa kışlık da alırım.
http://i.hizliresim.com/oZ13d9.jpg
mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim. okuduğunuz için teşekkür ederim.
Sorması ayıp kaç liraya mâl oldu
(Tekerlek hariç)
-
16 Eylül 2015, 02:51
Sygnbzkrt adlı üyeden alıntı
Sorması ayıp kaç liraya mâl oldu
(Tekerlek hariç)
Kardeşim mont 350 lira, eldiven 60 lira.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:49 ----------
benden ayni sorun var eksozda devir yukselidkce bir titresim meydana geliyor buda eksoz bir yeri gevsemiz gibi ses cikartiyor
Motor çalışmıyorken egzoz borularına veya susturucusuna vurunca geliyor mu o ses bir deneyin.
-
17 Eylül 2015, 01:48
Ben 2 ay önce 2. motorum olan cbr 125 aldım fakat motorsiklet sürekli duruyor. Başlangıçta hiçbir şey yapmadan marşa basıyorum. İlk basışta çalışıyor devir 2.000 e sabitleniyor fakat sonra devir git gide düşüp stop ediyor. Ardından tekrar çalıştırıp bekliyorum. Hafif gaz verip bıraktığımda motor duruyor ve bir daha çalışmıyor. İlk aldığımda vites geçişlerinde bunu yapıyordu şimdi ise başlangıçta hemen duruyor motor ve bir daha çalışmıyor. Usta subap ayarı dedi ama sizlere de sormak istedim. Motosiklette durunca bile sürekli motor durmasın diye gaz vermek zorunda kalıyorum. Hareket halinde de geçerli bu. Nedir ne değildir bilgisi olan var mı?
-
17 Eylül 2015, 02:53
Abdulkocatas adlı üyeden alıntı
[SIZE5]Ben 2 ay önce 2. motorum olan cbr 125 aldım fakat motorsiklet sürekli duruyor. Başlangıçta hiçbir şey yapmadan marşa basıyorum. İlk basışta çalışıyor devir 2.000 e sabitleniyor fakat sonra devir git gide düşüp stop ediyor. Ardından tekrar çalıştırıp bekliyorum. Hafif gaz verip bıraktığımda motor duruyor ve bir daha çalışmıyor. İlk aldığımda vites geçişlerinde bunu yapıyordu şimdi ise başlangıçta hemen duruyor motor ve bir daha çalışmıyor. Usta subap ayarı dedi ama sizlere de sormak istedim. Motosiklette durunca bile sürekli motor durmasın diye gaz vermek zorunda kalıyorum. Hareket halinde de geçerli bu. Nedir ne değildir bilgisi olan var mı?
[/SIZE]
forumdan öğrendiklerime göre buji , hava ayarı ve subap ayarı kontrol edilmeli. Kaç model sizinki? Enjeksiyonlu karbüratörlü mü diye öğrenmek için soruyorum.
-
17 Eylül 2015, 20:52
cbr 125 ailesine yeni katıldım eski motorum extreme maxtı onu satıp cbr 125 aldım mutluyum memnunum 125 lik alma gitmez diyenler sanırım 600 lük binlik motor sürücüleri gayet memnun etti beni herşeyiyle
http://i.hizliresim.com/pol1zm.jpg
-
17 Eylül 2015, 21:01
Clearidas adlı üyeden alıntı
cbr 125 ailesine yeni katıldım eski motorum extreme maxtı onu satıp cbr 125 aldım mutluyum memnunum 125 lik alma gitmez diyenler sanırım 600 lük binlik motor sürücüleri gayet memnun etti beni herşeyiyle
http://i.hizliresim.com/pol1zm.jpg
hayırlı olsun. 100den sonra gitmiyor bu motor alışınca anlarsın hangi şehir?
-
17 Eylül 2015, 23:55
hayırlı olsun. 100den sonra gitmiyor bu motor alışınca anlarsın
hangi şehir?
Abi 110 125 arası stabil bi hızda gidilebiliyor mu?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)
Bu Konudaki Etiketler