daha ne kadar az yaksınkı)
5600 cok fazla ya
gercı sımdıde 5150 ama yınede
cok bence cbf 250 twıster yada hyo comet alınır o paraya
daha ne kadar az yaksınkı)
5600 cok fazla ya
gercı sımdıde 5150 ama yınede
cok bence cbf 250 twıster yada hyo comet alınır o paraya
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
2007si eskilre göre ciddn güzel
eger varadero125te gelip bu fiyata satılırsa süper olur bnm adıma
arkadaslar sizce bunu almalımıyım tavsiye edermisiniz ?
praetorian aslında bayramdan sonraki hafta gelseniz daha iyi olur ya da bayram haftası malesef benim akü bitti Ve akü almam gerek onada parayı denkleştiremedim. Malum öğrenci adamız sen anlarsın benim halimden. Ama hakikaten gelin bayram haftası olursa çok daha iyi olur benim için...
Okan ACAR
tamamdır abı
ozaman bayram sorasına ertelerız
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Selam arkadaşlar. Bende aranıza yeni katıldım Motorumu aldığım 1 ay oldu. Arka lastiği 130 luk yapıcam. Siparişini verdim. Çok etkiliyo mu motoru? bi de orjinal lastiğin boyutları 100/80-17, benim aldığım 130/70-17. yani 80 ile 70 arasında ne fark var? 70 olsa ne olur 80 olsa ne olur?
bence de güzel bi makina ama sanki biraz cılız kalıyo be.ne dersiniz! yoksa şekil olarak bi lafım yok çok hoş yani.
ya bu alet hakkinda bu kadar mesaj yazilmis bu kadar ovulmus edilmis eger herkesin dedigi kadar varsa bende gidip bundan alicam hem hesapli hemde sekilli biraz ciliz dursada yeni makyajlanmis hali guzel gorunuo lastikleri degistirip bi egzos taktin mi kral olur bence
bende cbr 125 kastasıyım yaklasık bu sıteyı 1.5 seneden berı takıp edıyorum ne zaman cbr gorsem kafayı yıyordum sımdı bu 2007 kasasını beklıyorum bunu gordum dahada kafayı sıyırdım allah yardım etsın bana
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
görkemm kardesımm fotoların birbirndenn cok gzl lerr
ama biz burdaa kafayı yiyoruzz fotoları baktıkcaaa :D:D:D
Çok güzel cıkmış resimler eline sağlık
Kırmızı seritleri nerden tedarik ettin
Kırmızı şeritler Kadıköy Mototal'dan , 20 milyon fiyatı var
Cam Mototal Servis'den orjinal CbrCup camı: 120 milyon
Hadi arkadaşlar ben 1 saat sonra trenle Ankaraya gezmeye gidiyorum (birkaç arkadaş olduğumuz için trenle ) kendinize iyi bakınn
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
arka çamurluğun çıkması..! eyw. böle güzel oluoda sinyal işini ne yapcazz ;) ??? bu arada bide arka lastiğii değiştiriom ben honda da yaptırıcam lastik için 80 istediler takma işinede 20 toplam 100 kağat tutuoo bu arada lastik 130 luk nassı fiyat iimidri sizce arka lastiğide öne alıcam ...
275 euro ya arrow egsoz buldum. Fiyatı iyi mi acaba? Sonra arrow un sesi falan nasıl?
Çok fazla beklentin olmasın 1000 euroluk bile egzos alsan tek silindir 125 cc. motordan o güzel SS sesi çıkmıyorr. Bende yoshi vardı ama istediğim sesi alamadım. Bence en iyisi orjinal egzosu. o parayla motora daha güzel şeyler yapabilirsin, şahsi fikrim...
80 iyi fiyat. ama arkayı öne almak biraz sakıncalı çamurluğa sürtüyor. bence ön kalsın. sanırım lastiğin DURo bende kullanıyorum çok memnunum. 130 luk takınca arkaya güzel duruyor.
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
@ GöRKeM
Kardeşim çok güsel Photo lar çekmişsin..
Eline sağlık ;)
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 120 kullanıcı var. (0 üye ve 120 misafir)