S.a beyler cbr 125 ıkinci el alinca ne kadar masraf cikiyor üzerine alma vs islemlerde
S.a beyler cbr 125 ıkinci el alinca ne kadar masraf cikiyor üzerine alma vs islemlerde
noter 100 tl civarı plaka değişmeyecekse.Kasko zaten yüzde 90 yaptırmaz onu geçiyorum.Zorunlu trafik sigortası yaşına ve ile çok bağlı 150- 400 arası olabilir.
Bu arada motorumu satıyorum 2013 model garantisine bir kaç ay kaldı. 9bin 400 de 6900 tl istiyorum. detaylar ilanda var boyasız değişensiz makine.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5495272/detay/
O değilde 150 tl daha zam gelmiş sıfırına. Afedersiniz ama oha artık
Cbr 125 alinacaktir 2015 model kilometresi dusuk 7750 tl civari nakit paraya alacagim
honda cbr ye her ay zam mı geliyo yoksa ben mi yanlış görüyorum :D benim bir sorum olacak. sıfıt km honda cbr 125 almayı düşünüyorum. siz olsanız ne zaman alırsınız ? kampanya dönemi yada fuar zamanı fiyatlarda değişiklik oluyormuş diye duydum doğru mudur cbr 125 için geçerli oluyor mu ? 2016 ocakta alsam yada 2016 aralıkta alsam ne farklar olur ? bilgilendirirseniz sevinirim. değişik soruları seviyorum :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1507044/detay/
Bu motor alınır mı? Malesef bütçem düşük :-(
Either you die a hero, or you live long enough to see yourself become the villain...
dolar, euro ve altın daha da artacağı için zamlanır fiyatlar. bu gidişle cbr 250 ile aynı fiyata satılacak. ben olsam hemen alırım niye bekleyeyim havalar güzelken
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:10 ----------
öylesini bulursan banada haber et
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:13 ----------
arkadaş biraz hızlı belli ama kazası yoksa alınır makul birşeye benziyor. ustayla gidin. forum üyesine de benziyor iletişime geçin.
Teşekkür ederim cevabınız için.
Either you die a hero, or you live long enough to see yourself become the villain...
Vites gecislerinde genelde 1 den 2 ye atarken catur cutur ses geliyo sanki biseyler kiriliyor gibi bu normal bir durum mu ? Sizin motorlarda da boyle mi ? Bu sesi kesmenin bir yolu var mi ? 2013 model 17 bin de motorum ve castrol 10-40 yag kullaniyorum.
Verimmi telefonunu buldum motorsikleti fakat nakit ayarlayamadim cok biliyorsunu her zaman ya para varsa satanda vardir unutmayin
hocam vites atmadan özellikle boştan 2 ye atacaksan veya 1den 2ye atacaksan kısaca 2.vitese atacaksan muhakkak gaz ver devri 4-5 lere getir öyle at kesinlikle hiç ses çıkmayacağını görürsün çünkü aslında bütün vitesleri atarken yapmak lazım ama böyle yaparsan dişliler daha rahat birbirine geçer vites kutusundaki parçalar aşınmaz bi dene
Yamaha YBR 125 (2010-2012) = 21.000 km
Honda CBR 125R (2015-2016) = 7000 km +∞
adanada cbr 125 siyah satan arkadaşlar ulaşabilirse sevinrim
Selam bende aranıza katıldım
İlk motor sevdamdan bahsedeyim
Herhangibir ilgim yoktu motora taa ki geçen ay bayramda memlekete gideni kadar
Dayımın mz 251 motoru var tarlaya felan gidip gelmek için kullanıyor genelde . bende sürmek istedim öğretti biraz saten b sınıf ehliyetim var ilk günden sonra tek binmeye başladım baya sardı beni bayada zevk aldım üstünde oturmak bile yetiyordu yani :D hergün pratik yaptım kalkış felan 3 hafta boyunca kullandım trafiğe çıkmadan saten karamanda trafikmi olur kendimce baya öğrendim ön bile kaldırdım yanlislikla yerler toprak bayada arka kaydırdım düşmeden.
köyden geldiğim gibi a2 için kayıt yaptırdım eylülde direksiyon sınavına gireceğim.
Supersport bi modelde karar kıldım aklımda cbr 250 yada 125 olanı var. babam motorun tipini felan görünce biraz tedirgin oldu motor tecrübesi kazası olan bi arkadasıyla görüşmemi istedi daha buluşmadık ama telefonda su sogutmalı onlar atak motorlardır şöyle stooter bi motorla başla trafik öğren gibisinden konuştu. bende o tip bi motor istemiyorum cc olarakta 125 lik düşük gelceğini düşünüyorum hatta köyde kullandıgım 250 ligin bile yeteneceğinden şüpheliyim tabi tecrübem yok sizin tavsiyeleriniz nelerdir ne yapmalıyım ? bütce olarak 2 side uygun ilk temiz 2.el arayacağım olmazsa sıfır. + yarında bi yüzyüze konuşcam babamın arkadasıyla o konudada ne yapmalıyım ? :D
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)