heryer cbr kayniyorda bize uygunu yok ben tecrube kazanmak icin gecuci uygun bisiy ariyorum fiyatlar beredeyse sifira dayanmis 6500 olanlarda 30bn ustu hep sam@ km 3000 mi o motrun
heryer cbr kayniyorda bize uygunu yok ben tecrube kazanmak icin gecuci uygun bisiy ariyorum fiyatlar beredeyse sifira dayanmis 6500 olanlarda 30bn ustu hep sam@ km 3000 mi o motrun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-satilik-bakimli-2013-cbr-125r-193596410/detay/
Bir önceki sayfadan başka bir ilan. Bence siz gözünüzün önündeki motorları görmüyorsunuz. Uygun bir şey arıyorum demişsiniz, aynı zamanda km.5bin'i geçmemiş, çiziği yan yatması olmayan motor ( ki bu acemi olduğunuzu belli eden görüş, sizi karar hatasına götürür) aramaktan vazgeçseniz sezona motorla girersiniz sanırım.
ben aksine yan yatmasinin benim icin sorun olnadigini cunki bende yan yatacagimi 30bin kmyi gecmemesini tercih ettigimu soylemistim .)) bir yanlis anlama olmus sanirim ins bu hafta sonu bir makineye daha bakicaz olursa alirz hersey nasip
İstanbul fiyatları çok daha iyi durumda.
İzmirde anlamsız bir fiyat artışı var. Ve ilanlarda nedense sürekli fiyat arttırıyorlar.
Haliyle almaktan sürekli vazgeçiyorum .
Selam,
Netteki fiyatlara aldanmayin, gidin motoru canli gorun, pazarliginizi yapın. Saticilar tel.de sorulan su olur mu bu olur mu tekliflerinden skldi..Motoru canli gordugunuz de daha iyi fikriniz olur.
Motorum servis bakımlıdır, cc yükseltmek için satıyorum. Sıfırı 8800+plaka vs düşünürsek fiyat fazla değil. az pazarlık payı var. siteden ulaşabilirsiniz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5445883/detay/
samet arkadasimiz ile anlastik gibiyiz nasipse sadece satisi bekliyoruz .))
Sa beyler 2012 cbr 125 makınam var 6 ay oldu 23 bınde yag değişimi yapacagım bana ciddi anlamda verim aldıgınız bir motor yagı markası ve modelı verırmısınız iyice kafam karıştı lutfen kullanıp verım alan yazsın lutfen
hasanpaşa honda mototal çalışma saatlerini bilen var mı? sabah kaçta açılır servisler?
arkadaşlar, motora arka çanta ve yan çanta taktıran var mıdır ?
nette arattırdım da, "çanta taşıyıcılar" baya pahalı geldi. Bu taşıyıcıları daha ucuza alabileceğimiz veya yaptırabileceğimiz bir yer var mıdır ?hem arka hem yan çanta düşünüyorum da.. örnek olması açısından taktıran var ise fotoğraflarını da paylaşabilir mi ?
sadece cbr250 'ye çanta taktıran bir abiye denk geldim. o da konuyu açalı 2-3 sene olmuş,üzerinden baya bir sene geçmiş.
saygılar.
belki işinize yarar
https://www.youtube.com/watch?v=SgRjri1x7CE
2015 kasa repsol kasasini görenler varmi aramizda, bayilere geldimi, gelicekmi, bilgisi olan varmi?
Şanlıurfa'da bayide gördüm.. Satılmıştı ve evet diyeceğini bilsem evlenme teklifi yapardım😍
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------
1000 likti ama o.. Beyler manuel servis kitapçığını nasıl edinebilirim?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------
Eğer geldiyse (artık) yarın 0 km cbr 125 alacağız.. Alırken nelere dikkat etmeliyim.. Mesela ufak bi takım çantası varmış bunun gibi başka bişey varmı.. Orta sehpa vardır herhalde? Bunlar gibi ayrıntılar konusunda bilgilendirirseniz sevinirim.. Saolun şimdiden
Ort sehpa bu tarz spor motorlarda olmaz. Repsol rengi var istanbuldaki bayilerde. 0 km motorun nesine dikkat ediceksiniz, sele altında küçük bir torba içerisinde bikaç alet edevat var.
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)