cbr125 9 bin oluyormus saglam bayiden bilgi geldi.
350 kagit zam kapida sifir veya 2. el dusunenler haberiniz olsun.
cbr250 de yamaha zam yaparsa 14.000 alacak gibi.
Honda r25 i takmadan korkmadan zami verecek. alan alsin honda bu modunda
Yzf-125 olmuş 12bin küsür kağıt, Honda boş durur mu hicç Fuarda dokunmak için para isterler mi acaba ?
eger yzf 12800 ediyorsa cbr da 11 eder.
yamahanin derdi yzf satislarini azaltip r25 e yonlerdirmek vatandasi ve r25 in fiyatini köklemek malesef
gerci ben yamahanin zammindan sonra cbr125 e daha art niyetli bir zam bekliyordum ama matisa bir zam daha oldu sana 9500.
cakal bunlar
repsol kasa 2015 fuardan sonra gelecekmiş.
Biraz şenlendireyim dedim
Havalar ısınıyor arkadaşlar bol bol foto atalım. Bundan sonra devamlı paylaşıcam elimden geldiğince
Avcılar bölgesinde gezebileceğimiz arkadaşlar varsa buluşalım bir ara ..
Km yüksek olmasından korkan arkadaşlar var. Korkmayın bu makınalar sağlam
2005 modelle uzun yola gittim. Sıkıldım mı evet.. Sürat yetersiz olmasından. Bakımını ihmal etmeyinki başınız ağrımasın. En önemlisi bu sanırım.
Büyükçekmeceye gel geziniriz yada ben forumdan bikaç arkadaşla arada bir sarıyer tophane vs. buluşuyoruz
Ee arkadaslar daha daha..
millet satarım isteyene.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-apaciden-degil-sahibinden-186514090/detay/
Merhaba arkadaslar motorum 18binde zincir acayip şikirti yapıyor sanirim değiştirme zamani geldi sizce servis den mi yoksa kendim alıp ustama mi degistirtiyim
Servis değiştirme fiyatı tam olarak 352 tl, işçilik + zincir seti bilginiz olsun
zincir set derken dislilerde dahil mi eğer öyleyse fiyat fena sayilmaz
evet komple, fiyat iyi her honda servisi o tarz bi fiyat verdi zaten
Selam arkadaşlar.
Honda cbr 125 r aramaktayım.
2011-2012-2013 Model aralığında olacak.
25.000 Km'yi aşmamış olacak.
Renk farketmez.
Kazası olmayacak.
Bakımları servisinde yapılmış olucak.
Motorun içi açılmamış olucak.
Esktralar ;
Performans egzos olacak.
Sağlam marka lastik ve zenon far olanlar tercihimdir ama zorunluluğu yok.
Repsol rengi geliyormuş hayırlı olsun diyelim
Günaydın,
Trafik sigortasını yeniledim, Axa sigorta, 276,04 tl..
selam arkadaşlar bismillah ilk yorumumu atıyorum . Daha bugün 2005 model bir cbr125 aldım acemiliğimi atmak için . motoru atölyeye çektik babamla ama atölyenin girişinde rampa olmadığı için çıkaramıyorum şimdilik (: önce güzel bir rampa yapıp sonra bakıcam nedir ne değildir . kazasız belasız günler
İnşallah hepimize kardeşim
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)