Arkadaş herkes 250 geçiyor biz kaldık
Arkadaş herkes 250 geçiyor biz kaldık
megellilerde çok esttetik motorlar. Çift far ayrı bi yakışıyor SS iddiasındaki motorlara.
Ama 2014 cbr250 de makyaj yaradı bakışlar keskin, megellinin havasını söndürmüş
Yeni kasa güzel yav 250icin konuşuyorum bize gelirmi ki
cbr 125 2005 model yan sanaı veya dokme grenaj takımınıı nerden bulabılırımm bılen varsaa lutfen yardımcı olsun buraya pek gıremıyorumm sızden rıcam whasaap veya telden ulasabılırmısınızzz 05317025361
arkadaşlar merhaba cbrmla ufak bi kaza atlattık ve bir kaç parçaya ihtiyacm var. öğrenci oldugum için sfırlarını alamıyorum. çıkma parça elinde olan ya da yönlendirebileceğiniz arkadaşlar varsa yardımcı olursanz sevinirim.
ön beyaz çamurluk
far komple
far kaşı turuncu renk
telefonumdan da ulaşabilirsiniz whatsap vs 553 599 9538
bir de arka lastiğe ihtiyacım var elinde iş görür ve atıl durumda olan arkadaşlar verebilirseniz çok sevinirim
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
geçmiş olsun tekrar. umarım sırf maddi hasar vardır.
bu arada nihayet ilk motorumu aldım. sabahtan beri kullanıyorum. izlediğim tonlarca AEA videoları, kaza videoları, eğitim videolarının ne kadar çok işe yaradığını gördüm. tek problem, kollarım ve omuzlarım ağrıyor şu anda. bunun sebebi yanlış oturma pozisyonundan mıdır? uzun süre motor üstünde durmaktan mıdır? yoksa klasik acemilikten midir? otomobil kullanmaya başladığımda da benzer bir ağrı yaşıyordum. 1 hafta içinde geçti. sanırım gidona fazla abanıyorum ve sıkıyorum. bilen? benzerini yaşayan var mı?
kolların ağrıyorsa gidonu tutarken dirseklerini kırmadan kullanmışsın muhtemelen.Başlangıçta ağrı yapar zamanla zevk alarak binersin alışma zamanlarında oluyor böyle şeyler
cümle biraz devrik oldu kusura bakma dirseklerini bükere kullanabilirsin.
Kisin ilk aldigimda motoru hava soguk da olsa hevesle binerdim yarim saat filan ama eve gelince iki saat gures yapmis gibi yorgun olurdum hemen uyurdum ) bunun sebebi aslinda korku. Korku da genelde limitleri zorlamakla olur ki acemi insanin limitleri de zaten dusuk oldugu icin icimizdeki motor ve hiz tutkusunu tatmin etmeye calisirken ayni zamanda limitlerimizi de astigimizda vucut buna tepki olarak kasilir. Genelde trafigin yogun oldugu yerlerde ve ozellikle de virajlarda olur bu cunku hiz ayarimiz yoktur )
arkadaşlar selam bugun tophnede forumdan bir arkadaşla takılıcaz uğramak isteyen varsa buraya yazabılır yada öm atabılır
Teşekkür ederim. Sol bileğimde de incinme var geçer bi kaç güne. Hayırlı olsun size de güle güle kazasız belasız kullanın inşallah. Benim de ağrıyordu kollarım ilk zamanlarda. Oturuş pozisyonuyla alakalı bi durum o sanırım sürdükçe öğreniceksiniz. Dizlerinizle motoru kavramayı ihmal etmeyin cok etkiliyor kolları. Güle güle kullanın tekrardan
Teşekkürler
Farklı oturuş pozisyonlarıyla sürmeyi denedim, kollarımı kırıp kullanmayı denedim ama iki türlüde rahat edemiyorum. Dizlerimle motoru kavrıyorum orda hiç bir sıkıntım yok. Sanırım motor kullanırken varlığından bile haberdar olmadığım kaslarım çalıştığı için ağrı yaşıyorum Her geçen gün azalıyor. Tekrar geçmiş olsun, teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba, motosiklet yaklaşık 20 gündür şehir dışında olmam nedeniyle yatıyordu. Bugün çalıştırmak istediğimde kontağı çevirince gösterge panelinde sadece vitesin boşta olduğunu bildiren yeşil ışık çok kısık bir şekilde yanıyordu. Aynı şekilde korna da neredeyse duyulmayacak kadar az bir ses çıkarıyor. Yine kontağı çevirdiğimde normal şartlarda depodan gelen 2-3 saniyelik zzz sesi hiç kesilmeden gelmeye devam ediyor. Aklıma gelen akünün bitmiş olabileceği. Bu konu hakkında bir tecrubesi olanlardan bilgi almak istiyorum. Aküyü söküp önce bir test ettirmek mantıklı geliyor. Başka bir önerisi veya yorumu olan varsa dinlemek isterim. Şimdiden teşekkürler.
motor çalışmadı marş almadı galiba. eğer aku 3-4 yıllık değilse(tamamen bitme ihtimali) koltuk altını aç akuyu sök serviste 5-6 saat full şarj ettir.
soguktan gitmiş büyük ihtimal. Benim orjinal yuasa 3.5 yıllıkken 2 ay yattı motor sonra tek marşta aldı. Ama avantajım 25 derece oda sıcaklığında saklamam motoru. şuan 4 yıl oldu sıkıntı yok.
Bu arada forumda enjeksiyonlu bizim cbrları vurdurarak çalıştıran varmı?
evet, zayıflamış aküleri vurdurarak çalıştırabilirsiniz. uzun süre bu şekilde kullanmayın tabi, aküyü söküp götürmektense vurdurup servise gitmek daha iyi olur.
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)