Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Aralık 2014, 09:34
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar öncelikle merhaba sizlere birşey sormak istiyorum cbr 125 lerin düz de ve rampa aşşağı son hızları ortalama kaçtır
YouSuffer adlı üyeden alıntı
129-134 civarı son hız hocam
hocvam bu biraz göreceli bir şey bu iş at yarışına benzer jokeyin küçüklüğüne kilosunun hafifliğine rüzgaraın hızı eğimin derecesi vs vs.biz 1 cbr 250 3 cbr 125 nızıp yolunda cbr 250 ile denedik.yokus aşagı otobanda motorun üzerine yatıp camın arkadasına gizlenerek 143 ben gördüm kilom 78 arkadas 147 idi ama bunu duzde sabıtte yapamaz yokuş aşagı tabıkı yapar
Reklamlar
-
18 Aralık 2014, 14:44
Merhaba arkadaşlar ben de 3 buçuk ay önce 6.000 liraya 2012 model CBR 125R alarak aranıza katıldım. Şu ana kadar yaklaşık 2500 km. yaptım. 2 eğitim aldım.
Lastiklerimi yeni değiştirdim. Michelin Pilot Sporty takılıydı aldığımda. Ben Pirelli Diablo Rosso II taktırdım ve çok ama çok şey farketti. Çok daha iyi tutuyor, lastiklerini değiştirmek isteyenlere tavsiye ederim.
Şimdi ben Stomp Grip almak istiyorum motorum için ama CBR 125R için Stomp Grip satanı bulamadım. CBR 250R için satılanlar var. CBR 125R ile CBR 250R parçalarının birçoğu zaten aynı (kuyruk karenajları, kenarlardaki büyük karenajlar vs.) Depo ebatları iki motorun da aynı mı ? CBR 250R için satılanı alsam benim motoruma uyar mı ?
Herkese iyi forumlar.
-
19 Aralık 2014, 04:37
Selamın aleyküm 2 aay önce aldığım CBR 125 le aranıza katılıyorum, istanbulda bi buluşma gezi gibi bişey yapalımmı ?
-
19 Aralık 2014, 10:01
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
hocvam bu biraz göreceli bir şey bu iş at yarışına benzer jokeyin küçüklüğüne kilosunun hafifliğine rüzgaraın hızı eğimin derecesi vs vs.biz 1 cbr 250 3 cbr 125 nızıp yolunda cbr 250 ile denedik.yokus aşagı otobanda motorun üzerine yatıp camın arkadasına gizlenerek 143 ben gördüm kilom 78 arkadas 147 idi ama bunu duzde sabıtte yapamaz yokuş aşagı tabıkı yapar
Doğrudur ama motorla oynanmamışsa 20 kiloda olsa kullanan 156 görmez, ben 80 kilo kalıplı biri oldugumdan daha hafif biri 140 civarı görebilir ama motora yazık
Stomp Grip soran arkadaş cbr 250r strom grip i olmaz sanırım kasası daha geniş onun. Ebayden bulabılırsınız belki bilemiyorum.
-
19 Aralık 2014, 10:28
Doğrudur ama motorla oynanmamışsa 20 kiloda olsa kullanan 156 görmez, ben 80 kilo kalıplı biri oldugumdan daha hafif biri 140 civarı görebilir ama motora yazık
Stomp Grip soran arkadaş cbr 250r strom grip i olmaz sanırım kasası daha geniş onun. Ebayden bulabılırsınız belki bilemiyorum.
ben zate 156 demedımkı 143 gördüm dedim ama isterseniz youtubeye cbr 125 top speed yazın ama unutmadan belırteyım düz yolda demiyorum asla meyilli iniş aşagı yolda eğimin etkisiyle diyorum duz yoldada 135
-
19 Aralık 2014, 10:52
Yukarıdaki arkadaş 156 gordugunu soyleyen biri var yazmıştı ona istinaden yazdım ve 140 cıvarı gorulebilir bu motorla evet
-
19 Aralık 2014, 12:11
Zaten 125 lik bir motordan siz ne bekliyorsunuz 130 dan sonrası motoru öldürmenize sebeb olur.Aşırı zorlamayın bence hız sevenler varsa 250 lik alması daha mantıklı
-
22 Aralık 2014, 21:05
156 motorla oynamadan görmek imkansız demeyelimde, mümkün değil diyelim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9789902/detay/
ilanda ki motorum satılıktır. ilgilenen varsa bakabilir.
kartal ankara otabanında 141 Kmyi gördüm redlineye girmek üzereydi. motorların son hızı buna yakındır. abartmayalım.
-
23 Aralık 2014, 09:43
Selam ilgilenen varsa elime biraz para geçti 250 cce geçmeyi düşünüyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3596410/detay/
-
23 Aralık 2014, 12:31
-
26 Aralık 2014, 10:07
Arkadaşlar bende honda 2011 model ara kasa cbr var. Az önce okula gitmek için çıktım motor çalıştırdım çalıştı. Hava da buz gibiydi. Sonra motoru silerken stop etti ve tekrar çalıştırmak istediğimde marş basmamaya başladı. 5 aydır bende motor. Marş bastıgımda N ışığı sönecekmiş gibi oluyo aküden midir acaba sorun?
-
26 Aralık 2014, 16:16
amacım kimseyi gücendirmek, laf atmak, forumda olay çıkartmak DEĞİL.
geçen ay ehliyetimi aldım. motor parasınıda geçtiğimiz hafta denkleştirdim nihayet. bu süreç boyunca hiç bir satıcıyı arayıp oyalamadım, darlamadım. aea videolarını izleyip sabrettim.
hacı gün geldi. herşeyim tamam. sahibindende motor beğeniyorum, bütçeme uygun, güzel, baktığım gün satıcıyı oyalamadan satın alıcam ama beyfendiler bi taraflarını kaldıramıyor. bu ne rahatlık abi? satmicaksan, o telefonu açmicaksan, mesaja cevap vermiceksen, 10-20km yol yapamicaksan ne diye koyuyosun o ilanı oraya? egolarınımı tatmin ediyorlar nedir? "ooo hacı 1 haftada 10 telefon geldi motor için" demek için mi?
ben hayatım boyunca hiç bir sektörde bu kadar tok satıcı görmedim ya. neymiş arkadaş!
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:12 ----------
kobra16 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bende honda 2011 model ara kasa cbr var. Az önce okula gitmek için çıktım motor çalıştırdım çalıştı. Hava da buz gibiydi. Sonra motoru silerken stop etti ve tekrar çalıştırmak istediğimde marş basmamaya başladı. 5 aydır bende motor. Marş bastıgımda N ışığı sönecekmiş gibi oluyo aküden midir acaba sorun?
uzun zamandır araba kullanıyorum. motorla ilgili tecrübem yok ama az çok bilgim var. motor kapalıyken aküden enerji alan alarm vb şeyler kullanıyorsan zayıflamış olabilir. vurdurma yöntemiyle çalıştırmayı deneyebilirsin. bir araştır istersen.
-
26 Aralık 2014, 16:32
Dediklerine kelimesi kelimesine katiliyorum ayni sey benimde basima geldi
Adama diyorumki kardes calisiyorum gelemicem sana zahmet gelirmisin yok efendim gelemem okuldayim unideyim eee bari merkeze onada yok zorla baskasini gonderdik aldirdik motoru ama bu olay hondacilara mahsus gibi geldi piyasada tutulan marka adamlarda raat modunda
-
26 Aralık 2014, 17:14
izmirakar adlı üyeden alıntı
Dediklerine kelimesi kelimesine katiliyorum ayni sey benimde basima geldi
Adama diyorumki kardes calisiyorum gelemicem sana zahmet gelirmisin yok efendim gelemem okuldayim unideyim eee bari merkeze onada yok zorla baskasini gonderdik aldirdik motoru ama bu olay hondacilara mahsus gibi geldi piyasada tutulan marka adamlarda raat modunda
oh be bir tek ben değilmişim
ya dostum sanki adama parasını vermeden motorunu elinden alıcakmışız gibi davranıyorlar. pazarlık falanda yapmicam ne istiyosa vericem ama yok.
şu kızdan almak çok daha kolay yemin ediyorum
http://www.youtube.com/watch?v=w2GlZ_bUxag
-
26 Aralık 2014, 18:16
Ben motoru alırkende öyleydi herkes satıyor ama zoraki sanki. Ben suan satıyorum mesela herkesin iyi kotu sorusunu sorununa yanıt vermeye calısıyorum
-
26 Aralık 2014, 18:35
Ben motoru alırkende öyleydi herkes satıyor ama zoraki sanki. Ben suan satıyorum mesela herkesin iyi kotu sorusunu sorununa yanıt vermeye calısıyorum
senin motor kırmızı galba. sanırım gördüm ilanını. güzel motora benziyor ama kırmızı düşünmüyorum ben. satışta bol şans dilerim sana.
-
27 Aralık 2014, 13:31
hinugget adlı üyeden alıntı
amacım kimseyi gücendirmek, laf atmak, forumda olay çıkartmak DEĞİL.
geçen ay ehliyetimi aldım. motor parasınıda geçtiğimiz hafta denkleştirdim nihayet. bu süreç boyunca hiç bir satıcıyı arayıp oyalamadım, darlamadım. aea videolarını izleyip sabrettim.
hacı gün geldi. herşeyim tamam. sahibindende motor beğeniyorum, bütçeme uygun, güzel, baktığım gün satıcıyı oyalamadan satın alıcam ama beyfendiler bi taraflarını kaldıramıyor. bu ne rahatlık abi? satmicaksan, o telefonu açmicaksan, mesaja cevap vermiceksen, 10-20km yol yapamicaksan ne diye koyuyosun o ilanı oraya? egolarınımı tatmin ediyorlar nedir? "ooo hacı 1 haftada 10 telefon geldi motor için" demek için mi?
ben hayatım boyunca hiç bir sektörde bu kadar tok satıcı görmedim ya. neymiş arkadaş!
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:12 ----------
uzun zamandır araba kullanıyorum. motorla ilgili tecrübem yok ama az çok bilgim var. motor kapalıyken aküden enerji alan alarm vb şeyler kullanıyorsan zayıflamış olabilir. vurdurma yöntemiyle çalıştırmayı deneyebilirsin. bir araştır istersen.
Dediklerinden kullanmıyorum ama vurdurduk biraz gezdim geldim sonra stop ettirip tekrar çalıştırmayı denediğimde çalıştı. Hava çok soğuktu acaba onla ilgili bi durum muydu diye düşündüm ben.
Benim aldığım kişi çok iyi bi insandı keşke herkes öyle bi satıcı olabilse, size katılıyorum.
-
27 Aralık 2014, 13:43
kobra16 adlı üyeden alıntı
Dediklerinden kullanmıyorum ama vurdurduk biraz gezdim geldim sonra stop ettirip tekrar çalıştırmayı denediğimde çalıştı. Hava çok soğuktu acaba onla ilgili bi durum muydu diye düşündüm ben.
Benim aldığım kişi çok iyi bi insandı keşke herkes öyle bi satıcı olabilse, size katılıyorum.
keşke.. geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız. bir süre sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum ama tekrar yaşamamak için akünüzü kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.
-
27 Aralık 2014, 20:09
-
27 Aralık 2014, 22:19
Ben de yokus asagi tam 11.000 devirde 145 gordum duzde 130 filan ama genelde 120ile gidiyorum. Cok kapanmayi ve motoru zorlamayi sevmiyorum kapasitesi belli sonucta niye üzeyim ki makinayi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler