ondan soraki haftaydi zati
bu hafta burda kalmam lazim:D
ondan soraki haftaydi zati
bu hafta burda kalmam lazim:D
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
ha tamam o zaman... gelecek pazar diil sonraki pazar yollardayız hava güzel olursa
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
abi ben motor almak istiyorum ama bilenlere sormadan almıyım dedim yamaha XT 125 X SM yada XT 125 R bi yardımcı olursanız sevinirim cevabınız beklyorum hızlı yaşayın genç ölün cesediniz yakışıklı olsun:D:D...
yannis topic
arama ya basvursan daha net sonuclar alcan..
XT 125 R mı Cbr 125 R mı =)
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
selam larr herkese ben ömer bende bu cbr den akıcam martta 2007 modeli çıkıtıg anda bende ve 16 yaşındayım :D ama 1 senedirr tecrübem var mondial 125 mt parçaladım :d yane o kadar biliyoss ama gerçekten hastayım bu motora....
Allahım banada Nasip Et Siyah bi CBR 125 wallaha benzini bile hazır duruyor 10 lt lik bidona 100 oktan benzin doldurdum alırsam hemen depoyu fulliyeyim diye
arkadaslar bir sey daha sorcam izmirde gelisim surucu kursu gibi A2 ehliyet isini ciddi ciddi yapan surucu kursu varmı bornovada olursa iyi olur. cunku geçen bi surucu kursuna gittim adam sen motor bulcan sen calıscan sen ogrencen diyor. ee dedim sana neden para veriyorum ben ders vermiceksen. walla gelisim surucu kursu izmirdede acilsa ne guzel olur aslında
arkadaslar erol88 gıbılerı sallamayın
gerek yok yanı,hayatında kac kere motor gormusturkı
gormusse bıle her motora bınen motorcu olmuo
bunda onlardan bırı
ne diyecegimi bilmiyorum boyle ınsanlara onlar 125 r hakkında kotu yorum yaptıkca ben cbr 125 r ı daha cok sevıyorum,, boyl kotu yorum yapmaları onların bu motora erısemeyıp bızıde cekemedıgını gosterır bence
Ben de daha çok sewiyorum .. Zaten eleştiriyi çekemeyenler yapmaz mı çoğunluklaa
bu yannıs bı terım oluyo bence
ben en cok kendımı yada yanımdakılerı elestırırm
bu onları cekemedıgım anlamına gelmez:D
bence bosa beklıosun
sımdı sezon kapanırken cok uygun cbrlar var
yenı gelen zaten daha pahalı olacak
ve 2.elı olmayacak bı sure
ben gıttım 5 mılyar verdım
ortalama 3.5mılyara cok ıyı cbrlar var
aradakı 1.5 mılyarı vermeseydım
bırdahakı yaz motoru degıstırebılırdım
soradan pısman olma dıye soyluyorum
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)