Motosiklet konusunda biraz kıl bir adamım sanırım Her şeyi sağlam olsun, en ufak bir sıkıntısı olmasın istiyorum
Motosiklet konusunda biraz kıl bir adamım sanırım Her şeyi sağlam olsun, en ufak bir sıkıntısı olmasın istiyorum
Yeni aldıysanız ondandır sana tavsiyem nazara inanmıyorsan inan
Evet yeni aldım Ama önceki motorumda da böyleydim (mondial 250 mct). Bir de eski motorumda aşırı titreşimden dolayı bu tarz sesler çıkartan bazı parçalar zamanla düşüyorlardı. Şimdi yine aynı sesi duyunca yarın bir gün farları veya kadranı falan elime almayayım diye size bir sorayım dedim Beni korkutan bir ses yani. Her an ön taraftan bir parça kopabilirmiş düşebilirmiş gibi
Yok yok merak etme öyle kolay kolay dağılmaz en azından bizde öyle olmadı
İçimi rahatlattınız, teşekkür ediyorum. Fazla kafaya takmayacağım
Valla çok fazla üzerine düşme derlerdi banada,ister istemez düşüyorsun zamanla geçer,güle güle kullanın 2014 mü
Teşekkür ederim Evet 2014 model. Aldığım daha 6 gün oldu. Şu an için sabırla rodaj yapıyorum.
arkadaşlar bulunduğum bölgede konu mankeni olaca,kalıp çıkaracağım bir cbr 125 olmadığı için epeydir komple egsoz headersden itibaren yapmadığımız için sesimiz soluğumuz çıkmıyordu.sağolsun geçenlerde meraklı bir geç kardeşim bu konuda fedakarlıkda bulunarak motorunu 2 gün iş yerimize bırakdı.kendisine bizde duygusal bağlamda(money durumları) fedakarlıkda bulunduk.kendisine bir takım karbon ses ayarlı egsoz tasarladık.ayrıca bir takımda kalıp çıkardık.sesi ayarı,tok ve net,şehir içinde ise sessiz slencer killer paparatı uyguladık.darısı diğer motorcuların başına...buda kromnikel.
evet mevcut.avcrom egsozcuhalil .facede var.
Arkadaslar tertemiz 2012 model siyah 2013 trafik cikisli cbr 125 r motorumu satiyorum kazasiz ciziksiz 11.900 km dedir.
Çok mu sessiz buralar Cbrci kardesligi nerde kaldı
Ben sorum oldukça soruyorum ve cevap alıyorum (herkese teşekkürler) ama dediğiniz gibi gönül konunun biraz daha hareketli olmasını istemiyor değil
Motoru almadan önce daha hareketli geliyordu bana
Cidden Neyse ben şu sınavları atlatayım, rodajı tamamlayayım, burdan çıkmam
5.vite gaz kes 136 gördüm nedir bu çektiğimiz çile bitmedi gitti, 600cc makineler 1.viteste görüyor bunu boff..
Günaydın arkadaşlar.
Halil abi ilk model daha hoş ama biraz boyu Kısalsa daha hoş olur gibi geldi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:55 ----------
motosikletimi şuan için satılığa çıkardım... şuan link atacağım ama pasif de ..aktif olunca paylaşırım...
2013 model 3000 km de...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Hayırlısı olsun Ramazan, ne almayı düşünüyorsun ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:43 ----------
Geçenlerde egzoz kapağını karbonla kaplamak istediğimi fakat beceremediğimi yazmıştım,geçen hafta tekrar denedik, bu sefer daha önce arabasının torpidosunu kaplayan arkadaş yardım etti, aslında ben ona yardım ettim. Egzoz çok kıvrımlı olduğu için yine zorlandık hatta bir ara fazla ısıtmışız kaplamayı, delindi.. Sonra işim çıktı ben bıraktım, ben yokken delinen ve kırışan yerlere yama yapmış.Sizin anlayacağınız yine beceremedik..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:55 ----------
Arkadaş, akçalı siyah mat sprey boyayla boyayalım dedi. Bir kaç hafta takılıyım böyle, sonra boyarım diyorum..
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)