Aynen öle kardeşimm.. Seni en ii bilen sensin ! Ne istiyosan onu aL derim ben.. Tabii danışaraakk ;)
Aynen öle kardeşimm.. Seni en ii bilen sensin ! Ne istiyosan onu aL derim ben.. Tabii danışaraakk ;)
Bu cam da Honda'nın orjinal cbr125r camı Orjinal olmasa almazdım... Fabrikadan getirtildi
Neredensin? Ona göre en isi bence en yakın Honda bayii'ne gidip motorun üzerine oturman olacaktır... Güç/performans konusunda hiç kafanı takma hayli hayli yetiyor
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
hava tam rivada polonezkoyde viraj alma havasi
ama gel gorki ben burada
standart sapma mod medyan asimetriklik olcusu vb.gibi seylerle ugrasiorum
ahh ahhh..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
cakalaz ve gorkem tşk ederim.En kısa zamanda şirinevlerdeki bayiide bi gözlem yaparım yine size derim böle böle
gostergesıne hayranım su 2007 cbr nın :D
cakalaz noldu rs 125 ten vazmi gectin)
tekrar topictesin
gorkem bu cam kolay sokulup takilan bisidir umarim
kasla goz arasinda cikabilcek turden bisidir isallah..
carcharoth sen bursadaydin dimi
bi ara sana gelirim/iz belki havalar bole devam ederse
sonucta aramizda cay icmek icin kerpeye gidenler var ayni yol nerdeyse:D
YoK wazgeçmedim de... Ne biliim kararsızım iştee.. CBR 125 ilk aşkım ne de olsa.. İlk ler unutulmaz.. Zaten ya cbr ya da rs olcak.. Başkası olamazz
Rs basıcak paran varsa cbr kullanıcı olarak yanyana geldiginde anlıyorsun farkı =) Rs 125 cok harika bi alet ha yok hesaplıyım diosan cbr'ı tek geçerim pintinin önde gideni honda 125 titanın şekillisi kokluyor kokluyor heheeh
Msn adresim profilimde ve ilk sayfada yazıyor
Camı mototal'dan aldım 120 milyon , fabrikada şu an varmı bilmiyorum , bunlar cbr125 cup için getirtilmiş , artanlardanmış eğer dedikleri doğruysa
Sen git bi bayii'de fabrikada varmı diye sor, bir de resmine bakmadan getirtme...
hehehe yanında yıldız tornavida ve 12'lik ingiliz taşıman gerek arkadaşım
praetorian , yola çıkcaan zaman haber ver ama gelecek hafta ommaz , doluyum
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
gelcek hafta olmuo zaten
ben yildizda cakiliyim butun hafta
..
bugun oglen 12 den berı bılgısayarın basından kalakmadan cbr 125 r ın sayfalarını okuyorum kelımesı kelımesıne 184 sayfa sonunda bende cbr 125 r almaya karar verdım sımdılık scotter ım var onu satıp nısan ayında dogum gunumde kendıme super bır hedıye alıcam ınsallah sımdılık merak ettıgım tek konu 2007 cbr 125 r ın fıyatı :(( bu aradım adım erman tekırdagda oturuyorum
Hoşgeldin arkadaşım Sayfaları okumakla iyi yapmışsın Bravo...
Neden nisanda alıyorsun, cbr2007 için verilen tarih şimdilik mayıs 2007... Seneye 2007 model yeni kasa motorlar piyasaya sunulacağı için iyi bir fiyat artışı da olacaktır... Ben 6.250 gibi tahmin ediyorum... Ama bu sadece benim tahminimdir.
Duyumlara göre öylee olcak mışş zaten !
Selam...
Benim de bir CBR 125'im var artik)
3 hafta oldu...alali...
atlayın motorlara gelin izmire
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Alınca gelcem izmir e... İLK iş kıbrıs ve izmir e gitmek olcak
Motoru alınca gelcem zaten izmir e.. İLK iş kıbrıs ve izmir e gitmek olcak
Şu an bu konu içerisinde 72 kullanıcı var. (0 üye ve 72 misafir)