Şu mercekten nerede bulabilirim netten bulabilen varsa link atabilir mi
http://m.ebay.com/itm/161243701456?nav=SEARCH
Şu mercekten nerede bulabilirim netten bulabilen varsa link atabilir mi
http://m.ebay.com/itm/161243701456?nav=SEARCH
Yazınızda haklısınız eyvvalah. Ama 125 in canını alırsan 120-130 lara cıkıyor ki bu hızlarda 125 r de kol gibi yakıyor. 250 Rnin canını almadan cıkıyor ve tork olarak cok fark var. Ben arkadasa biraz daha sabretmesını ve 250 R almasını tavsiye ederdim. Bu kıyaslasmayı yapmamamda sebeb 125 ve 250 r aynı anda vardı. 125 i sattım. Bilgim olduğu içinde yazma gereği duydum.
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
önceki sahibi oldukça genç bir arkadaştı :D
Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...
Hani diyoruz ya dostlar bu cbr lar bakımını yaptır 100 bini devirirsin... devir olarak da 8 bin deviri geçmemek mi lazım yani motorun canını almamak iiçin?_? birşey daha soracam motoru 3 bin devirlerde kullanmak zarar verirmi bu konuyada bi nokta koymak isterim mesela bazen ben vites degiştrmeye eriniyorum 3 bin devirde yavaş yavaş toparlayana kadar gidiyorum bi zararı olrmu yani... cvplarınz için şmdiden tşkler...
Mega aslinda bizim motor yuksek devirli motor yani esas gucunu yuksek devirlerde gosteriyor yani bir cbr250 ile ayni degil cbr250 daha cok sehir ici dur kalklarda ideal bizimki ayni cbr600rr ve 1000rr deki yarisci abileri gibi. O nedenle 8 bini gecmen problem yaratmaz. Haa ekonomik kullanayim az yaksin dersen o devirler guzel. Dusuk devir yuksek vites bizim motorlarda bir tekleme sesi yapar biran an cikip kacmak istedinmi cabuk hizlanamazsin yavas yavas cikarsin o nedenle 3000 devire kadar iniyosan vitesde dusur sonra hizlanirken vites buyutursun hem daha eglenceli oluyo.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------
Hem gencmis hemde zevkleri degisikmis.
Yeni kasanin aynalariyla ilgili kucuk ve basit bir sorum olacak. Yardimci olabilecek arkadasim msj atabilir mi acaba?
-Motosiklet kullanmaya yeni başlayanlar veya tecrübe sahibi olup da; hem ekonomik hem kaliteli hem de dikkat çekici bir motora sahip olmak isteyenler için dünyadaki en iyi motor Honda CBR 125 R' dir. Özellikle yeni kasası büyük hacimli SS motorların sürüş karakteristiğine alışmak için idealdir. Farklı markalarda benzer tipte daha ucuz modeller olabilir ama Honda' ya sadece alırken para ödersiniz sonrasında sadece benzin masrafınız olur. Benim ilk motorum 2011 Cbr 125 idi kendisini hem şehir içi, hem şehirler arası hem de yağmurda çamurda kullandım, her şartta görevini yerine getirdi. Kesinlikle kusursuz motor yoktur, ama en az kusuru olan Honda'dır. Bu başlıktaki üyeler bunları zaten bilir. Motoru almak isteyip, tanımaya çalışanlar için bilgi notu amaçlı yazıyorum. Honda bayisi olsam bu kadar övmezdim heralde Ne de olsa ilk aşkım
Buda kendisinden kalan son Fotoğraf
arkadaslar buyuk oncam taktırıp pişman olan varmı acaba 6 sından sonra kısmetse egzoz ve on cam dusunuyorum
www.erkakurye.com
Hocam o egzoz fethiyedeki motorlu polisler durdurabilir dikkat et. Bendede vardı fethiye merkezde durdurdu polis motoru bağlayacaz 400 tl ceza kescez dedi. Bende hemen egzozu takıp geleyım dedim ehliyeliti falan aldı,gittim sanayide orjinal egzozu taktırıp polise gösterdim falan kurtuldum :D
uğur ben de korkarak geziyorum zaten susturucu taktırcam ucuna :D
uğur yolda belde beni görürsen durdur da konuşalım :D
Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)