12000 de kesınlıkle omru bıtmıstır degıstır
12000 de kesınlıkle omru bıtmıstır degıstır
www.erkakurye.com
arkadaşlar burayıda inceleyin
http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...-kurtulun.html
Erol fuarba araba kalkacak tuzladan sanırım fiyat tam belli değil ama uygun oluyor. Motosiklet le gidince alışveriş rahat olmuyor. Ben 3 seneden beri böyle organizasyon yapıyorum gidersen listeye yazarım adını.
bi yardımcı olurmusunuz arkadaslar
ıstanbul trafiğini bünyemin kaldirabilecegini zannetmiyorum ramco
www.erkakurye.com
Erol yolu anlamiyorsun bile gırgır samata oluyor. Video falan çekiyoruz
ve bu devre uzun kısa degılmı hocam yanı çift devre xenon
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------
mutlu olmak kendi elimizde....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
biz sedat la ayrılmaz 2 liyiz.. çevremde 3 adet cbr var... cbr olması önemli değil biz birbirimizi aramadan sormadan durmayız... bir gün çıkın gelin bekleriz her daim... eskisi kadar olmasada her daim aktifiz... erol geçen senin resimlerini çekmemişim..
yaşasın cbr kardeşliği...
valla arkadaşlar vakit bulmak ve aletle aktif olmak güzel şey azbuçuk evli olanlar anlayacaktır. Grup kurmak ve gruplara katılmakta geri planda kalıyorum birlikte olan herkese allah keyif versin inşallah ...
yolda ne zaman cbr görsem slm çakıyorum öyle alışkanlık olmuşki geçen Ataköy civarında bi arkadaş gördüm ihmal etmedim sıralı kornayı fakat anlayamadı arkadaş (bu seferlik arabada olduğumu unutmuşum :D olsun yinede güzel alışkanlık )
kanka havalar ısınsın da bakarız sana gezelım dıyemem artık oyle anlattın kı tırsıyorum valla
2013 model aldık cbr yi 3 ayda 9500 km yaptım anormal bir durum galiba :D
gezmıyosun galıba ben alalı 5 ay oldu 3600 de
www.erkakurye.com
Arkadaşlar cbrımın vites geçişleri sertleşti 1den 2ye çekmeye korkuyorum takkk ses geliyor havalar soğuk ondan olabilirmi?
1-2 arası sert normal bi durum bnm motordada bn 1den 2 ye atarken şanzıman incek die korkuyodum ;)
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)