Arkadaşlar motosiklette sürekli sırt çantası ile geziyorum, ama bir süre sonra çantanın arka kısmı toz içinde kalıyor, hep kirlenmiş oluyor, nasıl olabilir, çamurlukla alakalı bişeymi, sadece arka kısmı oluyor, hayret ya.
Arkadaşlar motosiklette sürekli sırt çantası ile geziyorum, ama bir süre sonra çantanın arka kısmı toz içinde kalıyor, hep kirlenmiş oluyor, nasıl olabilir, çamurlukla alakalı bişeymi, sadece arka kısmı oluyor, hayret ya.
Evet biraz oynadm motorun farlari ile xenon taktrdm motora park lambalarada mavi led 4 lu iyi durmadida mavi led kırmızı ile degiştircem en kısa zamanda
bazı cbr lar gerçekten iyi gidiyor yetişmek çok zor misal benimki şaka bir tarafa sürücü cok önemli ve insan gibi yapılan rodaj
www.erkakurye.com
şaka bir tarafa demiştim furkan eskisehir li bende eti de calısıyorum 4yıldır sızın oradan gelıyor bılıyosun
Arkadaşlar aranızda gpr egzoz kullanan var mı? Sesi çok hoşuma gitti. Tipi de güzel
günaydın arkadaşlar bu gün hava güneşli ve yağmursuz.. motoru marşlayıp mahallede 2-3 tur atayım kızmasın gariban...
arkadaslar elımde eksoz ve çanta aparatı var almak ısteyen varsa haberleselım
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-cbr-250-r-cbr-125r-tri-780-cbr-250-2012-gt250r-eksoz-146989009/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-cbr-250-r-cbr-125-r-canta-aparati-kappa-147045544/detay/
video sunu bende merak ettim...
bu bizim alinin getirttiği eğzost.........
bu 1000 lik leri sürenlere helal olsun yaw bir bineyim dedim ağladım yemin ediyorum o nedir öyle yaw nitro basmış gibi gidiyorsun.
allah korusun sürenlere ne diyim.
Arkadaşlar bu cbr lerde yagmurda binince yerdeki tüm suyu motor ve eksoz borusuna atıyor atmaması için çözüm varmıki?
130 km yol yaptım yol fena.. gizli buzlanma falan donduk yaw....yaşlanıyorum galiba..
sadece eksoz borusuna atsa iyi, :D motorun her yeri camur ya, bide çantamın sırtı resmen toz içinde nasıl oluyorda bu kadar toz oluyor anlamıyorum, bu motorda çamura karsı eksiklikler var :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:41 ----------
hocam video güzel, geen hafta sonumu gittiniz, bu sizin grupmu oluyor, ne güzel ya ben çevremdeki tek motorcuyum moralim bozuluyor önüme gelene veriyorum motoru tur atsın diyeki, belki gaza gelip alırda beraber bineriz diye yaa... :(
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)