feyizoğlundan sipariş verdiğim tank pad ve diz padim bugün geldi. eski tank padimi söküp yenilerini takmayı düşünüyorum çünkü eskisi biraz kısa açıkta kalan kısımlar var .s
bu şuanda takılı olan;
buda yeni sipariş verdiklerim
Selamlar millet size bir sorum olacak Cbr 125 almayı düşünüyorum bagaj için mono kapak nereden bulabilirim ve fiyatı ne kadardır ?
hazır bulabileceğini sanmıyorum çünkü internet üzerinde ve birçok bayide aramama rağmen bende bulamadım. son çare olara özel yaptırıyorum..
S.a Benim bi sorum olacaktı. Bende 2010 model enjksiyon lu cbr 125 r var. Motor üst kısmında subap egsantrik olan bölümde bayabi arıza oluştu. 2006 model cbr 125 in motorundaki parçaları alıp ona takılabilirmi . sonuçta karbüratörlü motor . ?
Bence eski tank pad çok iyimis yenisini de resimle bekliyoruz
www.erkakurye.com
herşeyiyle 420tl .s
arkadaşlar size bir sorum olucak bir arkadaşım için cbr 250r parça fiyatı soruyoruzda... tanıdıgınız parça fiyatı alabilecek samimi bir bayi varmı yada elinde güncel parça fiyat listesi olan bana özeleden yada burdan atabılırmı....
1-ön cam
2-arka stop
3-sag ayak basamagı
4-arka kuyruk
5-arka tutacagın tanesi
6-ön fren hidrolık kutusu yada sadece kapagı
şimdilik bu kadar yok diğer parçalarıda atabılırsenız bilgi sahibi oluruz
şimdiden ilginize teşekkürler
bende ixil düşünüyordum ilk başta ama ixilin full boru sistemi yok orjinal egzozu kesmek kerecek hiç gerek yok dedim tiger tri 780 aldım full boru orjinali direk söküp borusuyla taktı servis seside çok yırtıcı ve tok motorun tipine yakışan racing sesi, ixil biraz pancar motoruna kaçıyor gibi motorun o tipine yakışmaz
daha da güzel ses istiyorsan tiger tri 800 full karbon ve rs 800 full karbon var bunlar felaket ses veriyor ama bin lira fiyatı
bak bu rs 800 full karbon
http://www.youtube.com/watch?v=3Gf3aR0QzSI
buda tri 780 ucu karbon sadece ısınma yapmıyor
http://www.youtube.com/watch?v=2UJUlz0p3-s
öyle ciddi bir performans artışı yok normal yani
valla beni uzun yolda hiç rahatsız etmiyor çünkü önden çok ses alamıyorsun egzozun ama arkasını inletiyor yırtıcı ve tok sesi var çok
serviste arkadaş vardı tanıdık ücret almadı
+ sı farkedilmek için güzel
- si ara sokaklarda arabaların alarmları çok öttürüyor
yani bir zararı yok rahatlıkla takabilirsin.
1-Öncam-140
3-Sağ ayak basamağı 4 parçadan oluşuyor bağlantı noktası,lastik,içindeki demir ve altındaki metal toplamda 100 TL yi bulur.
4-arka kuyruk renk beyaz ise 55 siyah ise daha uygun.
ben sorduklarından bunları biliyorum onun dışında :
söylediğim fiyatlarda sağ ve sollarda oynama olabilir
sağ kafa 55
sağ büyük grenaj 100
sağ elcik topuzu 17
sağ manet 30
plakalık komple sinyaller hariç 200 TL
sinyaller 140 TL (tanesi)
eksoz koruma saçı 45 TL
eksoz komple 300 TL
ön çamurluk 50
arka sele (seyyar olan) 200 TL
gösterge paneli komple 180 TL
ayna 60 TL (tane fiyatı.) sol ayna 62 TL.
Cbr ı seçmemdeki neden bu işte yzf 125 için 4200 lira masraf çıkarmıştı servis çok şaşırdım çünkü motor hala çalışır halde yani binilir haldeydi demekki motora bisi olsa 8000 lira isterler
www.erkakurye.com
karda cbr keyfi mi yapsak...
Valla yaslandim galiba hiç yemiyor brandayı açmak
www.erkakurye.com
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)