Arkadaşlar aranıza yeni katılacağım,scooterda oldukça iyiyim(yani bence),vitesliye ilk geçeceğim ilk tecrübem olacak,cbr 125r almayı planlıyorum,şubat-mart gibi almayı düşünüyorum,yeni modeller ne zaman çıkıyor bir problem yaşar mıyım?lazer vertigo kask,revit apollo mont veya venom mont,zandona dizlik mafsallı,alpinestars eldiven,tcx bot,lbc dıştan giyilebilir pantolon düşünüyorum sizce nasıldır?kullandığı ekipmandan memnun olanlarda öneride bulunabilir,cevaplar için çok teşekkür ederim tekeriniz düz bassın inşallah..
arkadaşlar soğuk sıcak fark etmiyor tek marşta hemen çalışıyor bu alet......... yaklaşık bir haftadır ayazda duran motor marş motoru döner dönmez çalışıyor...
tuzladan gebze terminaline kadar ısınmak bilmiyor o ayrı radyatör e gazete mi sarsak ramazan kalorifer ısınmıyor yoksa..
www.erkakurye.com
Sıkıstirmiyorum belkide ondan ısınmıyor olabilir tek diş bile yanmadan yol bitti yahu hava da soğuk ondan galiba
www.erkakurye.com
termostat dan............
Bozulmuş mu diyon yani
www.erkakurye.com
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ben 5 dakka bekliyorum 1 kademe ısınıyor, sonra yolda 3 e çıkıp 2 ye düşüyor, sonra tekrar üçe ve ikiye flan öyle gidiyo...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
1 haftadır motora binmiyordum motorumun sinyalleri çalışmıyor far gösterge korna vs. hepsi çalışıyor fakat sinyaller çalışmıyor neden acaba ?
ne biçim konusuyon leen .... Kanka bence havadan kaynaklı çünkü normal de calisiyor ki motor daha 3000 e gelmedi bozulmuş olması imkansız bagirtmadan 100 110 6 vites de ortalama 6000 7000 devir le gidiyorum saat sabah 7 hava sert yani o saatte bisi olsa hep devam etmesi gerekmezmi gerçi çalıştırıp en fazla 1 dakka bekliyorum kask dizlik eldiven sonra start sadece cumartesi günleri giderim motorla
www.erkakurye.com
siyah pek guzel durmuş.halka kırmızı olsa tam süper olur bence. devileye
arkadaşlar bugün itibariyle motosikletim için bir mono kapak ve mercek far (içinde angel, demon, şerit led ve led parklarla birlikte) siparişi verdim. el yapımı olacak tabi ve orijinal far tasını riske atmamak için sıfır far tası üzerinde çalışıyor usta. çok farklı göstereceğine eminim. daha öncede kimsede görmedim internette de pek bulamadım artık hayırlısı olsun hazır olunca fotoğraflar geliyor
bu arada size sormak istediğim motosikletime performans egzozu almak istiyorum fakat amacım motordan aşırı ses çıksın diye değil (hele o silindirin yüksek devirlerde çıkardığı pat-pat sesi için hiç değil) amacım sadece görüntü olsun ve çok ama çok az ses çıksın. yani abartılı olmasın ama ben burdayım desin
birkaç araştırdım ve fazla kişide olmayan ixil l2x egzozu buldum. bilgisi olan varmı? nasıl bir egzozdur? 600tl verilir mi? istediğimi alabilirmiyim?
buda motosiklet üzerindeki hali, evet şık duruyor :D
buda videosu, ses hoşuma gitti gibi
NOT: bu arada bu egzozun yanında manifolt gelmiyor, orjinal egzuzu kestirip takmak gerekiyormuş .s
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:04 ----------
kardeşim bende yaptırıyorum mercek far olayından yaklaşık 15 e elimde olacak, ebay den sipariş olayları vs bilirsin uzun iş ama güzel olacak gibi sanki farklı olacak..
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)