Peki beyler kaskların ömrü ne ?
çok uzun bir zaman kullanabilirsin, zaten taşıma kılıfları veriyorlar yanında, kılıfında korursan cizik yıpranma olmaz. içide çıkabiliyor bazı modellerin, temizlik yapabilirsin bi zaman sonra. yani kaza yapıp büyük bir darbe almadığı surece kullanırsın. Bu arada kaskın camıda çoğu modelde değişebiliyor. cizilir dersen takarsın yenisini.
merak etme kardeş gönül rahatlıgıyla al yenı kasayı hem eskı kasa kadar ince görüntüye sahip değil yanı gorsel olarak bence yeter yakıt desen zaten şu ankı lt fiyatlarına göre kokluyor..hız konusu serbst meslek gibi herkes ayrı soyle ama sen kullanana sor...ben hafıf iniş aşagı otobanda ve camın arkasına eğilerek 146 gördüm düzde 120 rahat girer merak etme....ama zaten cok da fazla bir şey bekleme altındaki 125 cc 130-140 gibi ve üzeri hızlar istiyorsan 250 al ama yok ben 80-110 arası şhir içi binerim diyorsan 125 sana yeter......mesela ben 250 alacaktım baktım yakıyor şehi içi buralarda heryerde uygulama mobese radar son hız 55 e ozaman ne gerek var km de 200 kuruş yakmaya varsın 125-130 kuruş yaksın dedim.
Arkadaşlar Mugla/Bodrum Tarafında Olanlardan Yardım İsiyorum. Motosite dükkanından Malzeme aldım. Fakat kargo gönderdım dıyor fakat kargoda ürün yok. Kargo Numarasınıda Alamadım arıyorum telefonu açmıyor. Bugun dek sıkıntı yaşamamıstım ama sıkıntı yaşıyorum. O tarafta olan arkadaslar bana yardımcı olursa cok sevınırım.
son hız değil de ara hızlanma önemli bence
www.erkakurye.com
Erol kaşinma olum
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------
Erol knka hizli giden atin biliyorsun gerisini
Pişman olacagin şeyler yapma
Benim hesap olmasin seninkide
Cbr 125 sana yetiyor boşver satma HACI
Heyacan arama
Sattirmiyacam len o motoru sana
Bu arada motorun kazali takla attigini niye solemiyorsun
600 almam zaten de 300 olabilir fuardan 250 zaten aynı satmak saçma olur 300 tipi harika
www.erkakurye.com
Beyaz far bizim cbrlere takilirmi eger takilirsa ne gibi fark olur xenonla veya ikisi arasinda nasil bi fark var hangisini önerirsiniz yardimci olurmusunuz taktiricamda cbr me
beyaz far takılıyor.. zenonun yerini tutmaz ama beyaz yanması hoş oluyor.. forumdan sedat ın motorunda var...... zenon yerine ben beyaz tercih ederim...
aslında satmak saçma sıfır aldigim için bakalım kısmet şehir içi iyi ama bazan canım tekirdağ çanakkale cekiyor hemen cimdik atıp vaz geçiyorum
Konca senin motorunu gördm facesde xenonmu yoksa beyaz farmi ? ?
SLM gençler, arıyorum bende cbr 125 5000 lira nakit var, bu yeni kasa olursa temiz uygun bişey almak isterim, yokmu istanbulda satan iyi bişey.
arkadaşlar bu şekilde bir çalışmayı yapabilecek bir yer varmı? mercek far uygulaması bu arada bilmeyenler için..
ne kadar yakıyor normal kullanımda acaba bilgi verebilen. ama tarafsız olsun abartmadan 10 kuruş yakıo demeyin (
12 kuruşla 16 kuruş arası kulanıma göre deyişiklik gösterir tek kullanımla artcılı kullanımda fark eder yüksek devir dip gaz la 6 vites 5000 devir kulanım da fark eder .genelde yakıtı az alınma amacıda yakıt tasarufu ayrıca parca kalitesi. tvs apacide aynı hızlanmalara aynı yakıta sahip daha ucuz istersen onada bakabilirsin.
Şu an bu konu içerisinde 65 kullanıcı var. (0 üye ve 65 misafir)