Valla şunu söylim bnde ikisi arasında gittim geldim hız farkı pek yok adamlar 250 cc de en fazla 190 civarı görüyor bizimkiler zorlasan 145-150 görür ve pişman olmazsın paranın hakkını veriyor artçıĺı binecem diosan 2.el düşük km li al bnm gibi bn 2012-2013 motoru 6 ya aldım sıfır ı 8 i buluyor tabi karar senin...
Artçılı bineceğim ve o artçıyla haftasonları 100 km yol yapacağım arasıra elmadağ yokuşlarında. Motor bayılmasın o yokuşlarda bir de artçıyla. Yani 250 lik alabilirken neden 125 olsun ? Ilk defa bineceğim. Motorların arasında kilo farkına çok yok masraflarımda aynı olur
Dediğim gibi karar tamamen sana ait ...;))
Ya benim takıldığım yer öğrenme konusunda 2side öğrenme başlangıç motoru olarak geçiyor ama öyle mi yani rahat öğrenir miyim ? 250 olsun 125 olsun
Çevre yolundan manavgata gideyim derken alanyada buldum kendimi Giderken nasıl gittiğimi anlamadım çok rahattı gelirken motorun üstüne yatarak geldim biraz boynum ağrıdı Totalde 150 km yapmışım ilk uzun yol deneyimim oldu ahada resimler ...
Hazır gitmişken 1000 km bakımını alanyada sokayım dedim. Yolumun üstünde rastgele bi honda bayiye girdim.Bayinin adı tümotopar honda bayii. Saolsunlar ilgilendiler ustaların 10 numara muhabbeti var toplamda 35 tl ödedim yağı değişti zincir baştan yağlandı lastiklere hava basıldı baştan aşağa kontrol ettiler ve teslim ettiler ben memnun kaldım herkese tavsiye ederim
125 candır 13 kurus yakıyor
www.erkakurye.com
erol diye bir arkadaşım 154 bastı
UqUR senin motor hangi renk ?
suanda istanbulda bulabilecegimiz bayi varmı?
0 arıyorsanız yok, ben de araştırdım. Şubat ayından önce yok maalesef. Bayilerin hepsi aynı seyi soyledi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:27 ----------
7000 e hersey dahil anahtar teslim motor satan bayinin iletisim adresini verirseniniz, bütün forum tesekkur eder size.
su an anahtar teslim plaka dahil 8000 den asagı satış yok istanbulda. ayrıca motor da yok subata kadar.
Valla 6500 karttan vade farki ile ki onu banka aliyor 7430 oldu 24 ay gungor motor pendik 480 de plaka nakit param olsa 6300 e birakirdı selo 154 deil bulandırma 150 baya zorlaniyor devir saati
www.erkakurye.com
arkadaşlar merak edenler için 152 km de 4,32 LT benzin yaktı buda 100 km yaklaşık 2,8 LT yapıyor buda km başı 134 gibi bir rakam şehir içi ama dur kalk.vs
kardeşim hayırlı olsun ama o son dediğine katılmıyorum. tümotopar honda bayii çok kötü beş para etmez. sırf garanti dışı kalmasın diye oraya yağ değişimine götürüyorum sonrasında hemen sanayide adil usta var honda servisinin eski ustası ona yaptırıyorum adam bütün motoru açıp bakım yapıyor servis sadece yağ değişimi..
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)