hayırlı olsun allah kaza bela vermesin...
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin...
Acalır kapanır plakalık taktirmayi dusunuyorumda sizce motora nasil gider tipsizleşirmi yoksa iymi durur sinyal aparatli 50 lira diyor fiyati
dediğin doğru trafikte hayvan çok hele istanbulda bende forumdaki imzamı onlara adadım bu yüzden
bizim motorlarda tank padin flan bi katkısı olmuyor ama tabiki takarsan iyi olur jant şeridinin beyaz olması başarılı bi düşünce yakışacağını düşünüyorum pek yaygın değil ama seninkinede yakışır bende kesik beyaz var
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:36 ----------
valla dostum ben aldığımda flexi plaka vardı polis flan sıkıntı çıkarıyor diye araştırdım yakışır 45 tl plakalık 99lırada carbon kaplama 2 arka sinyal az bide işçilik vererek başarılı olur şeklende güzel durur, lastikler ince olduğu için orjinal plakalık komple kapatıyor arkadan bakıldında ama kaldırdığın an biraz daha kaslı görüntü veriyor şahsen benim düşüncem
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:42 ----------
http://m1310.hizliresim.com/1g/7/tc66g.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------
Bu renge hastayım ama 2013 modellerde yok malesef... Hocam koruma takozunu kaça taktırdınız? Bide jant şeridini kendim çekebilirmiyim?
Biraz sıkıntlıymıs dediğiniz gbi orjinalligini bozmaya gerek yok bu hafta sonu on câma Carbon veya flim cektirecegim güzel durur diye tahmin ediyorum şeriti çekmek pek zor bişedegil biraz ugraştiriyor ve zamanini aliyor ben kendim çektim şahsen
valla reis aldığımda hepsi tamı tamına üzerindeydi koruma takozları 60/den başlıyor uzayıp gidiyor ...
bende bu rengin hastasıyım neredeyse almaktan vazgeçiyordum sonra denk geldi kısmetimizde binmek varmış aldık büyük bir ihtimalle büyütmek istesem dahi bu ilelebet kalır ....
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------
ya ben 99 tl yazmışım yanlış olmuş 9 tl ikili takım alınıyor 45+9 artı işçilik (70/80arası maliyet alır taktırmak, görüntüsü orjinal halinden iyi durur bence )
jant şeridini matbaacılardan uygun fiyata temin ediliyor diye biliyorum ön cam için de carbon kaplama yaparsan daha kalite durur
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------
merak etme beğenirsin link göndermiştim seyredebildinmi
Beni Bilerek sıkıştıran Hıyarın! Trafikteki çilesine hastayım...
1732 . sayfada arkadaşlarımız güzel örenkeleri var cam filmi ile alakalı, kırmızı olanınki carbon diğeri ise düz film. İkiside hoş, gerçi bizim motorlarada ne yapsan yakışıyor yurdumum arabası tofoş gibi mübarekler
Barrow
dostum merak etme cillop gibi olur duyduğun sesden iyi olur kötü olmaz merak etme hadi şimdiden hayırlı olsun resimlerinide bekliyoruz bende hafta sonu çıkınca yeni foto çekeyim ilk aldığımdaki fotolar hala
Kırmızı ya carbon muhtiş gitmiş ya bende Carbon cektirecegim heralde barrow eğer egzozun sesini begenirsen tavsiyelerini bekliyorum bende kisa bi sure icinde taktirmayi dusunuyorum
Cok tesekkur ederim...
Satici ile anlastiktan sonra izlenecek seyler hakkinda da pek bir sey bilmiyorum.
Sanirim satici ile notere gidip araci uzerime alicam ve satici ile iliskim bu dakikadan sonra kesilecek oyle degil mi?
Daha sonra vergi dairesine gidip borcu yoktur belgesi ile diger islemleri devam ettiricem?
Bir bilenin "evet kardesim aynen boyle oluyor" demesine ihtiyacim var sanirim. simdiden tesekkurler
Borcu varsa zaten noter devir işlemini tamamlamaz. Satıcı borcu yoktur kağıdı çıkarsın yinede. Vergi dairesinden ücretsiz veriyorlar zaten. 1 dk sürmez. Sende ruhsat bilgilerinden internet vergi dairesi üzerinde kontrol edebilirsin borcunu harcını.
Notere gidip devir işlemini bitiriyorsun. Noter sana bir belge veriyor. O belge ile ister ilgili trafik müdürlüğünden alırsın ruhsatını, istersen adresine gönderirler.
Kararlı olan her şey, şartlara rağmen doğar...
Nietzsche
dostum satıcıya borçlarını öde sonra buluşalım diyorsun çünkü borcu var ise satış esnasında çıkıyor ve satış olmuyor satış noterde bittikten sonra daha önceki döneme ait borcu varsa ben muhattabı değilim diye vergi dairesine noterde yapılan satış sözleşmesini götürüyorsun bu kadar şimdiden hayırlı olsun ...
bakalım bir gelsinde takma işlemini yapalım fotoğrafları yüklerim
---
abdurahman takınca ilk işim burda paylaşmak olur sesini vs benim tercih ettiğim tiger tri 780 C&T ile aynı egzoz
birde tiger rs-780 var
ses olarak tiger tri 780 bu
http://www.youtube.com/watch?v=2UJUlz0p3-s
rs 780 de bu
http://www.youtube.com/watch?v=-cP8HsT54aM
Ne yapdin öyle sen yazık etmişin hem carbonu sökunce iz bırakmiyormu ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:31 ----------
İyisini secmisin senin aldigin tiger tri 780 C&T in sesi daha güzel ve hos tipide hayırlısı olsun
Universiteden kalma ogrenci kredisi borcum var. Devlet baba sagolsun hesabimdaki paranin bi kismina e-haciz bile koymustu. Simdi motoru uzerime alirken ya da daha sonrasinda herhangi bir sorun cikar mi acaba, bi bilgisi olan var mi?
Hayırlı olsun Ocak ayını ilk haftası bende alım ben Manavgat'ta ikamet etmekteyim motordan memnunumuzun ilk izlenimlerin nasıl bir de motoru hangi bayiden aldım
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)