Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Ekim 2013, 01:18
2012 cbr 125 imi satıyorum.
Kısmetse 250 cc alacağım )
İlgilenenlere:
140299744 ilan numarasıyla sahibindende aratın.
Reklamlar
-
19 Ekim 2013, 02:14
fiyat normal gorunuyor daha ucuzunda illaki bisi cikar
-
19 Ekim 2013, 10:53
evet beyler zorlu bir bayram trafiği mücadelesini daha yeni peron süresi olan 6 günlük çalışma süremi doldurup evime gelmiş bulunuyorum....
-
19 Ekim 2013, 22:36
bu gün cbr'la camura girdim maşallahı var gitmem demiyor faceye attım fotoları
https://www.facebook.com/kuroscu/posts/10151934904034371?notif_t=like
buradan bakabilirsiniz
-
20 Ekim 2013, 08:52
kuroscu adlı üyeden alıntı
bu gün cbr'la camura girdim maşallahı var gitmem demiyor faceye attım fotoları
https://www.facebook.com/kuroscu/posts/10151934904034371?notif_t=like
buradan bakabilirsiniz
o motoru oraya sokarkan vijdanın gerçekten rahatmıydı..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
20 Ekim 2013, 12:03
Bizim cbr ların Arka stoplar gerçekten kymco motorların arka stoparına benziyor. Bi değişiklik yapmak lazım
-
20 Ekim 2013, 13:05
benzin ibresi 1.cizgide kaç km gider acaba deneyeniz oldu mu
-
20 Ekim 2013, 16:44
merhaba beyler bende yakın zamanda bi cbr 125r almayı düşünüyorum yeni çıkan modelde repsol renkleri yok diye biliyorum Türkiye de, gelme ihtimali varmıdır yoksa hiç beklemeden olan renklerden seçeyimmi ?
-
20 Ekim 2013, 19:07
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
o motoru oraya sokarkan vijdanın gerçekten rahatmıydı..
bu gün gene oralardaydım apacilerle öyle biyerlere girdik .vijdana gelince ben croos kullanıcısıyım bırakmak için bu motoru aldım he deyin ce bırakılamıyor arazi özlemdir candır motora zarar gelmeyecek şekilde kullandım sorun yok
-
20 Ekim 2013, 20:04
kuroscu adlı üyeden alıntı
bu gün gene oralardaydım apacilerle öyle biyerlere girdik .vijdana gelince ben croos kullanıcısıyım bırakmak için bu motoru aldım he deyin ce bırakılamıyor arazi özlemdir candır motora zarar gelmeyecek şekilde kullandım sorun yok
sana diyorum ama attımı kafamın v kayışı bende yapıyorum ... ama cbr daha tatmadı bu zevki galiba tadamazda...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
20 Ekim 2013, 20:32
barrow adlı üyeden alıntı
benzin ibresi 1.cizgide kaç km gider acaba deneyeniz oldu mu
1. Cizgi sabitken yanıp sönmeye basladıgında 10 liralık benzin oluyor içinde
-
21 Ekim 2013, 00:06
UqUR_ adlı üyeden alıntı
1. Cizgi sabitken yanıp sönmeye basladıgında 10 liralık benzin oluyor içinde
sağol kardeşim cevap için
birde honda cbr 125r için tiger tri-780 komple boru sistemi ile egzoz taksak sorun olur mu acaba motosiklet için
eğer birde 1000km bakımı yaptırdıysan kaça patladı ve hangi marka yağ koyuyorlar.
-
21 Ekim 2013, 00:31
birde honda cbr 125r için tiger tri-780 komple boru sistemi ile egzoz taksak sorun olur mu acaba motosiklet için
eğer birde 1000km bakımı yaptırdıysan kaça patladı ve hangi marka yağ koyuyorlar.
1000 bakımında ben35 lira ödemiştim castrol yağ koyuyorlar. Egzoz 1000 bakımından sonra değiştir bence. 3-4 hp performans artar
-
21 Ekim 2013, 11:15
slm benim motorda tiger var gayet memnunum ses açısından,, performans değerlendirmesi yapamıcam çünkü eski halini bilmiyorum zamanla içinin erime problemi oluyor diyorlar ama kullanıcısından hiç duymadım bu sıkıntıyı.. kısaca tavsiye ederim eğer avcılara yakınsan bizzat sesi dinlemeye gelebilirsin ;D
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------
ARKADAŞLAR
HERKESİN GEÇMİŞ BAYRAMI MÜBAREK OLSUN .....
Beni Bilerek sıkıştıran Hıyarın! Trafikteki çilesine hastayım...
-
21 Ekim 2013, 14:17
C&T adlı üyeden alıntı
slm benim motorda tiger var gayet memnunum ses açısından,, performans değerlendirmesi yapamıcam çünkü eski halini bilmiyorum
zamanla içinin erime problemi oluyor diyorlar ama kullanıcısından hiç duymadım bu sıkıntıyı.. kısaca tavsiye ederim eğer avcılara yakınsan bizzat sesi dinlemeye gelebilirsin ;D
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------
ARKADAŞLAR
HERKESİN GEÇMİŞ BAYRAMI MÜBAREK OLSUN .....
sağol cevap için seninde geçmiş bayramın mübarek olsun.
bende düşünüyorum da takmayı ne bileyim motosiklete ilerleyen zamanlarda sorun falan yaratırsa diye bir şüphe ettim mesela senin dediğin iç erime problemi gibi gelip dinlemek isterdim de kocaelideyim
tekrardan aynı şeyi soracağım bu 1.çizgi yanıp söndüğünde 10 tl lik benzin oluyor mu içinde ona göre bir deneme yapıcamda yolda kalmayalım sonra :D
-
21 Ekim 2013, 19:26
bizim motorların amortisör keçeleri ne zaman değişmeli ve ne kadar dayanıklıdır acaba ?
-
21 Ekim 2013, 21:25
Bizim motorlarını radyatörüne kaynak yapılabiliyor mu acaba.Radyatörümde bir sorun var da illaki değişmesi mi gerekiyor.
-
21 Ekim 2013, 22:04
arkadaşlar 2013 model beyaz cbr isteyen olursa sıfırdan farksız daha plakalıgı delınıp plaka bıle takılmadı plaka cıkartıldı.herşeyi full.başka şehirdeki arkadaşlar için naklıyede yarımcı olunur...
irtibat numarası: 530 520 42 52
https://www.facebook.com/profile.php...32&ref=tn_tnmn
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------
arkadaşlar aramızda cbr' na karbon görünümlü uygun egsozlardan takan varmı varsa resim veya video yukleyebilirmisiniz bende motoruma taktırmak ıstıyorum ama uygulayan varsa ona göre sipariş vericem
-
22 Ekim 2013, 11:40
sağol cevap için seninde geçmiş bayramın mübarek olsun.
bende düşünüyorum da takmayı ne bileyim motosiklete ilerleyen zamanlarda sorun falan yaratırsa diye bir şüphe ettim mesela senin dediğin iç erime problemi gibi gelip dinlemek isterdim de kocaelideyim
tekrardan aynı şeyi soracağım bu 1.çizgi yanıp söndüğünde 10 tl lik benzin oluyor mu içinde ona göre bir deneme yapıcamda yolda kalmayalım sonra :D
estafurullah ..
valla dostum ben almadan önce hep düşünüyordum alırsam ilk yapacağım iş egzoz değiştirmek olurdu diye çok şükür ki aldığımda üzerinde takılıydı orijinal görüntüsünü pek beğenmiyorum sende ister tiger ister farklı bir marka al eminimki hoşuna gider çünkü alınca insan doğası gereği beğeniyor ses kayıdı yaparak yardımcı olmak isterdim ama çok yanıltıcı olur ses kayıdına bakarak sakın seçim yapma ;)
benzin konusuna gelince UĞUR arkadaşımızın dediğine kulak ver ben deneme yapmadım ve her ihtimale karşı yanına 1.5 lt 'lik şişe yedek yakıt al derim ne olur ne olmaz :D
Beni Bilerek sıkıştıran Hıyarın! Trafikteki çilesine hastayım...
-
23 Ekim 2013, 12:37
C&T adlı üyeden alıntı
estafurullah ..
valla dostum ben almadan önce hep düşünüyordum alırsam ilk yapacağım iş egzoz değiştirmek olurdu diye çok şükür ki aldığımda üzerinde takılıydı orijinal görüntüsünü pek beğenmiyorum sende ister tiger ister farklı bir marka al eminimki hoşuna gider çünkü alınca insan doğası gereği beğeniyor
ses kayıdı yaparak yardımcı olmak isterdim ama çok yanıltıcı olur ses kayıdına bakarak sakın seçim yapma ;)
benzin konusuna gelince UĞUR arkadaşımızın dediğine kulak ver ben deneme yapmadım ve her ihtimale karşı yanına 1.5 lt 'lik şişe yedek yakıt al derim ne olur ne olmaz :D
iyice taktık kafaya tiger i seninki de tri-780 galiba rica etsem bir video çeker misin yanıltıcı olsun farketmez az da olsa duyalım :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler