resim atmaya calişiyorum siteye olmuyor yapamiyorm :((
resim atmaya calişiyorum siteye olmuyor yapamiyorm :((
İzmirde olan arkadaşlar yok mu acaba denk gelsek fena olmaz. Bu arada yeni kaydoldum bayadır takip ediyodum kaydolayım dedim
2013 model 1000 km bir adet cbr bende almış bulunuyorum.. hondayı sevmem ama aldık bakalım hayırlısı yarin 1000 bakımına gideyim.. siğorta bu gün 155 liraya yaptırdım...
Ramazan surayi senlendir valla olu bu topic halbuki cibir kayniyor ortalik kimse bisi paylasmiyor burda herkez mikenmeli yasamayi tercih ediyor galiba .)
erol şenlenecek bilirsin ben rahat durmam...
motorun rengi beyaz...
alt sakal ve yan bakalit beyaz olacak ama sanırım bir kaç hafta sonra... mootoru aldığımızda 1000 km de idi şuan 1115 km de... bin bakımı yeni oldu... yedek su deposu haznesinde su çok az dı.. yarım litre antifirizli su ilave ettim..
resimler çekilecek ama motor çook pis...
motora çok binmeyeceğim ama karşısına geçip çalıştırıp bir bardak da çay alıp keyfini süreceğim ....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Valla bende farklı degilim aslinda brandayı cekip 3 tane kilit vurdum 1 aydır yatiyo rahat balkondan bakip bakip sigara iciyorum geceleri pazara acisini cikaracam ama isler yogun okullar acıldı cocuklara canga yetistiremiyoz
geliyorrrrrrrrrrrrrr
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------
terliklerim yakıyor...
bi maşallah ı hak etti...
buda kardeşimin motoru.. 2012 model... birazcık hoplayıp zıplama denemeleri yapıyorduk.. full koruma ile trafiğe kapalı alan
Susturuculu performans egzoz alıcam markasını bilen varmı youtube da izlemiştim egzozun içine bi aparat takılarak ses kısılıyordu.çıkarıncada ses daha fazla çıkıyor
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
dün bu motor olmasaydı bu gün bende kırmızı şeytan alacaktım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:39 ----------
yaw aklıma geldi.. erol ses verdedin verdik.. sayfa canlandıda sen yoksun.. bu kadar canga satma yaw arkadaş...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)