kasım - aralık aylarında 2013 model honda cbr kalır mı hiç ellerinde bayilerin acaba 2014 ümü beklerler oda martı bulur herhalde gelmesi
Motor yağını değiştirdiğiniz takdirde makinanız garanti dışına çıkıyor diye biliyorum sakın garanti bitmeden kafanıza göre bakım yapmayın servislerin işine gelir
ara bakımlarıkendim yapıyorum orada sıkıntı yok yagını deyiştiriyorum buji deyiştiriyorum fakat ana bakımlar 1000 4000 8000 12000 kitapcıgında yazar bu ve böyle giden bakımlar ana bakımlar servise gitmesi gerekir garanti kapsamında kalması için gerekiyor malesef.bu arada benim çanta demirinin fotosu https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151549693426161&set=pb.6421950116 0.-2207520000.1378835890.&type=3&theater buradan bakılabilir https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151549693366161&set=pb.6421950116 0.-2207520000.1378835890.&type=3&theater
---------- Post added at 21:01 ---------- Previous post was at 20:54 ----------
buradan bakabilirsiniz
Dostum benim canta demiri egik sanirim yukari bakiyor ortasinda delik olanlardan netten aratinca cikiyor konsuk motordan aldim bi cok vida da yaninda cikti araya ozel pullar koymuslar cok hosuma gitti goruntuyu kesinlikle bozmuyor kappa 35 ile tam uyum sagladi butun korumalarimi tamir kopugumu brandami vs hep yanimda tasiyorum yaris motoruna cantami takilir diyen cok ama ben cantasiz motora zor binerim
bu eğik olan otoseverde 105 tl idi sene başı dün baktım 149 diyorlar nette. Givi zaten 218 tl eğik değil. bide bu demiri takınca artçıya yanda tutacak yer kalıyormu? Kalmıyor gibi
Motor SS değil zaten, bide 2.2 litre yakıyor her yere gidiliyor çanta lazımsa eziyet çekmeye gerek yok
Çantalı halide ybr,tvs,cbf üçlüsünün çantalısından güzel sıkıntı yok
Valla bana varedero gibi geliyor arkadan bakinca hizda etkisini gormedim ayni gidiyor tvs de canta takiliyken dreksiyon sallaniyordu ama bunda o yok sallanmiyir kesinlikle simdik gozum yan cantada uzun yolda yetmiyor sadece arka canta.. Alayim giderken onuda takarim diyorum
www.erkakurye.com
Peki konca ben ilk bakımını 750 de yapmiştim smdi 2000 bin de yağ deişimi için hondaya gittim değiştirdim bunda bi sıkıntı olmaz dimi ben her 1 bn klometresi değiştiren birisiyimde ?
İzmir'de olan varsa veya çevre illerde, Cuma günü akşamı toplanıp Karşıyaka Yamanlardaki motosiklet festivaline gidicez 7 8 motosiklet, herkesi bekleriz.
http://www.anesmotor.com/?urun-1711-...ta-Demiri.html . arkadaşlar ben bu canta demirini taktım çok güzel ve kaliteli oldukçada şık ve bi okadarda sağlam 150 tl
Dostum benim demir iste bu konsuk motorda 100 tl ye aldim pazarlik yok dedi
Dediğin doğru aslinda benm cbf wardi o braz yağ iciyodu ondan degişim yapiyodm 1 bn klmtrede ondan smdi 2 bide degiştirdim 4 bn bakıma görürken orda degiştirirm artk bide ben smdi gaz yaği aldim kömürcüden solvent icermezmi desem bişe diyemedi paslanan şeylere kullanilmali dedi bende zincir için aliyorum dedm tamam iyi gelir dedide su renginde sıvı doğrumu aldm acaba ?
4000 bakimi 60 tl tuttu :S ya benim bu arka frenede bi istedigim ayari veremediler, is basa dustu kendim ayarlamaya calisicam.
cbr kullanıcıları son güncel yakıt tüketimlerini birde periyodik bakım maliyetlerini söylebilir mi? 125 lik scoter alma arifesindeyken bi anda nerden estiyse gönlüm bunlara kaydı ikinci elini 6civarına temiz bişey bulabiliriz sanırsam
arkadaşlar motorum 10 km de henüz.fakat vites geçişlerinde bazı sorunlarım var.mesela bazen vites boşta ışığı yanarken aslında boşta olmuyor yada yolda giderken vitesi 3 den 2 ye düşürüyorum ama bi bakıyorum vites boşa gelmiş ama ışık falan yanmıyor? bir de motor dururken kalkmadan önce sık sık vites pedalı takılıp kalıyor ne aşşaya ne yukarıya gitmiyor.bunlar normal mi acaba
cbr kullanıcıları son güncel yakıt tüketimlerini birde periyodik bakım maliyetlerini söylebilir mi? 125 lik scoter alma arifesindeyken bi anda nerden estiyse gönlüm bunlara kaydı ikinci elini 6civarına temiz bişey bulabiliriz sanırsam
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)