Yok yarın benim işim var... pazar günü için konuştum...
Yok yarın benim işim var... pazar günü için konuştum...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ok ozaman
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
O zaman polonezköy'e gidelim , eğer isterseniz oradan da Riva çay'ına çıkarız...
Pazar günkü program belirlenmiştir Kavacık'da buluşuluyor , Kavacık'a gitmeyi bilmeyenler için evinden(!) nasıl gideceğini tarif edebilirim
@yakamoz
Ana sayfaya senin motoru da ekledim
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Pazar günkü program güzel gibi.
Yarın(yani bugün-saat 1 olmuş yatıyım artık) ben çıkacağım gezmeye, bikaç saatliğine. çıkarken mesaj atayım o zaman, belki gelen olur. Tanışır biraz geziniriz.
Birkaç gündür forum'a giremiyordum bir geldim neler değişmiş öyle... Eline koluna çabana sağlık görkem, listeye eklenmişiz e bu durumda mutluyuz , bu arda sinyallerimi yan apartmanın bahçesinde buldum taktırttım bu da ikinci bir mutluluk, yine de sinyal konusunda yol gösterdiğin ve emeğin için çok teşekkürler Görkem. Sevgilerle...
ben teşekkür ederim
yan apartmanda mı buldun? çocuklar çalmış valla mutlu oldum
yarım saate kadar çıkacağım, gezmek isteyen varsa haberleşelim.
ohh bulusun bulusunn :(
keşke ama kimse çıkmadı bak neyse ben gene de çıkıcam birazdan..
motorum olsa hemn gelırdım walla :(
Hava güzel olursa ben de gelirim
Ducatista:)
praetorıan ın sıfresını caldım ben
kendısı bı haftalıgına nete gırmeyecegını belırttı)
Eee arkadaşlar pazar günü gelenler kimler??? Benim tahminim güneşli olmayacak ama yağmur da yağmayacak....
Bu arada pazar günü buluşursak motoru servise de bir götürücem, 8.000 devirden sonra gaz yemiyor
Ben geliyorummm
Yarın da biraz gezicem, bugün binmedim uykusuzum çünkü. Bak ne diycem istersen yarın çıkar motoru servise gideriz beraber, benimkinde bişi yok maksat beraber olmak. Ben Mutluhan'dan memnunum şahsen.
hava tahminin mantıklı .
bende gelıcem pazar gunu
de pazar servısler acık degıl..
cbr 125 kullanıcıları arasına benide ekleyin tokattan cepcell_apo
O zaman yarın gidelim derim Görkem, bu olayı aradan çıkartalım.(Görkem Bey de diyebilirim yani rahatsız oluyorsan) hem tanışmış oluruz.(ben zaten çıkacaktım dışarı)
Bugünkü sınavın nasıldı?
Şu an bu konu içerisinde 66 kullanıcı var. (0 üye ve 66 misafir)