2008 model eski kasa (ön-arka) lastik alacam Önerisi Olanlar Çok Acele A B RH - + İlgilenirse sevinirim!!
2008 model eski kasa (ön-arka) lastik alacam Önerisi Olanlar Çok Acele A B RH - + İlgilenirse sevinirim!!
2008 model eski kasa (ön-arka) lastik alacam Önerisi Olanlar Çok Acele A B RH - + İlgilenirse sevinirim!! GÜNCELLL
oradaki duke arka dıslısı 38 yapılmıs hava fıltresı cıkartılmıs bır dukedır
duke 200 forumunda tartısıldı
ecu ayarlamaları bastan yapılmıs
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-afyonkarahisar-japon-motordan-satilik-karabocek-124923477/detay
Bu iste bi terslik var arkadas
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
Varsa paran dunlop veya michelin al bide metzeller var birde continental in motor lastiği üretdiğini duymuştum bazı markaların bayilerileri oluyor michelin i görmüştüm motor lastiği sipariş ettirirsin baya tuzludur yanlız motosiklet mağzalarını gez onlardan fiyat öğren veya internetden siparişte edilebilir
Arkadaşlar benim motorun radyatör suyu azalmış en alt seviyede evde saf su ile antifriz buldum antifrizzin rengi turuncu motora koysam bişe olurmu ?
Arkadaşlar herkese merhaba, bugün 2013 beyaz cbr 125r için peşinatı verdim, ellerinde şu an beyaz olmadığı için kısmetse haftaya motoruma kavuşacağım. Motoru almaya giderken bana önereceğiniz, ''şuna dikkat et, ben şunu yapmadığıma pişmanım'' gibi tavsiyeleriniz varsa çok memnun olurum, herkese kazasız belasız sürüşler...
Bügün 1 litre aldım 8 tl miş bana 3 yıl yeter kipadanda saf su aldım 2.5 tl ye
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------
Hayırlı olsun Allah kaza bela ceza vermesin bayiye giderken 2.5 litrelik kola şişesine benzin al ben oyle yaptım sonra ayrı masraf çıkartıyorlar
Motorunuz şimdiden hayırlı olsun. Şahsen, aydınlık mekanda motorun etrafında bir dolaşıp göz gezdirmenizi tavsiye ederim. Nakliye esnasında orası burası çizilmiş olur, çatlamış olur falan. Sıfır alıyorsunuz ama, yine de dikkat etmekte fayda var. Ve rodaj döneminde motor parçaları birbirine alışırken siz de motoru tanımaya gayret edin; dikkatli sürün.
112BM şimdiden motosikletin hayırlı olsun...
Aynen BlackBaronun dediği gibi her köşesini dikkatle inceleyin herhangi bir yerinde çizik v.s. bir sorun olmasın (çok düşük ihtimalde olsa arada böyle şeyler olabiliyor)
Yedek anahtarı almayı unutmayın, Kullanım ve bakım kılavuzunu mutlaka alın, küçümsemeyin çünkü içinde bakımla ilgili ufak tefek ama önemli bilgiler var,
Bu arada bir diğer şey de; bana garanti belgesi vermediler Honda tüm Türkiyede aynı bilgisayar sistemini kullanıyor sistem üzerinden her şeyini yapabilirsin dediler bende itiraz etmedim bu konuda diğer arkadaşlar ne der bilmiyorum..
Değerli terübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler, garanti konusunu motoru alırken bayiye sorarım ama bu konuda başka arkadaşların ne yaptıklarını bilmekte fayda var tabi.
2007 cbr ıma ön arka michelin 100 80 17 lastik taktim on numara oldu.
Garanti belgesi kullanım kılavuzunun içinde; kılavuzun sonundan geriye doğru 12 yaprak sayarak görebilirsiniz. Periyodik bakım, motorun 2. 3. sahibi, teslim ve garanti belgesi vs. herşey var kılavuzda, o sebeple bayiinin mutlaka vermesi gerekir. Siz sadece, garanti belgesine tarih, kaşe, imza atıldığından emin olun. halil27'nin dediklerine ek olarak faturayı söyleyebilirim. Bunlar dışında motorla beraber teslim alacağınız (tescil için gereken) birkaç belge daha var o kadar.
hocam öncelikle hayırlı olsun tekerin düz bassın Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin, bence alır almaz bi pasta-cila yap derim, ben yapmadığıma pişmanım ama çok şükür yıkayınca yine gıcır gıcır parlıyor yavrucak
---------- Post added at 14:15 ---------- Previous post was at 14:11 ----------
Arkadaşlar motorun lastikleri için sibop kapağı almayı düşünüyorum aşağıdaki linklerde şöyle bir şey buldum, hangisi daha iyi durur? Motorum 2012 model beyaz renki.
http://dx.com/p/cool-grenade-shaped-...ce-pack-106713
http://dx.com/p/cool-grenade-shaped-...ce-pack-106707
Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 8 aydır memuriyetim nedeniyle Konya'da yaşıyorum.
Daha önce sorulmuş şeyleri sormak istemediğimden forumu mümkün olduğunca sessizce takip edip birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.40 yaşından sonra motora başlanır mı başlanmaz mı derken motosiklet ehliyeti için başvurdum.Hafta sonları kısa gezintiler için motosiklet alacağım.Kime sorsam cbf150,cb 125, ybr125 yada benzerlerini öneriyor.Benim gönlüm ise CBR 125 de kaldı.Gittiğim iki Honda bayisi de 125 e önerdi. Daha öncesi vitesli motor kullanmadım.Sürücü kursunda küçük turlar ile öğrenmeye başladım.Yeni başlayan 40 yaşında,1.70 boy 68 kilo da birisi için CBR 125 imkansız aşk mıdır?
Hocam öncelikle merhabalar. Tavsiye edilen motorları kullanabilirsiniz alabilirsinizde.Ama sizinde göz zevkiniz önemli tabiki. CBR Raceing sonuc olarak. Havasıda Yok değil Yani 40 Yasından sonra motora baslanır mı baslanmaz mı bilmiyorum. Ama babam cocukluğundan beri motora bıner. CBR i ucuruyor benim.. 49 yasında babam... Yeni Kasa CBR kullanmadım ama Eski Kasa var bende Çok memnunum ben çok rahat BANA GÖRE.. alınır mı MADE İN JAPAN alınır Hocam saygılar.
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)