abi dediğim gibi turuncu cbr resmi bulamadım beyaz arka planlı bulucam ama söz
http://www.milliyet.com/2006/11/25/c...i/yazozel.html gazeteye çıkmışız
abi dediğim gibi turuncu cbr resmi bulamadım beyaz arka planlı bulucam ama söz
http://www.milliyet.com/2006/11/25/c...i/yazozel.html gazeteye çıkmışız
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Evt bende istiyorum. siyah renk mümkünse. birde fiyat konusunda anlaşırsak tabi Hondayla. inş getiriyorlardır.
birde bana Orsam cool blue ışık lamba ve ngk CR9E buji lazım. . bizim burada satan yer yokta. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
GorkeM
Birde sen bir ara K&N hava filitresi söylüyordun. ondan bulabilirsen lütfen benim içinde bir tane.
şimdiden tşkrler....
Enduro Dalaman
www.facebook.com/dalamanenduro
Servisten çıktım şehrime gidecem Allah rızası için yardım edin
Evet arkadaşlar 4000 bakımdan geliyorum şimdi , Allah düşmanımın başına vermesin çok zor bir olay valla dışarda sanki bebek bekler gibi dörtdöndüm Ama gıcır gıcır oldu. Yağ değişti , mekanik parçalar yağlandı , zincir yağlandı , bakım yapıldı , hidroliğe bakıldı , ön fren teli yağlandı , far ampulu deişti , toplam 48 ytl Bu arada fatura şöyle:
Endüstriyel Temizleyici 5 ytl
Shell SX4 15W50 yağ 10 ytl
İşçilik 25 ytl...
peki ampül nerde
Ve bütün istediğim parçaları arattırdım, buldum ve getirttiriyorum ... 1-2 aya mükemmel aksesuarlarla karşınızdayım Hepsi de orjinal
K&N sadece burada bulabildim: http://www.knfilters.com/search/deal...x?part=HA-1502
Ama hava filtresi en son tercihim olacak şu aralar.
Honda servisi Leo Vince egsos'u tavsiye etti , performans artışının kayda değer olabileceğini söylediler...
Yakamoz ne yazıkki 2 amortisör keçesi 72 milyon... Ve ayrıca takmak için servis bedelinin 50 milyona kadar çıkabileceğini söylediler... (Servisin saati 25 milyon lira)
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
gorkem
fiyat bilgisi versen hangi parcalar fln
hani beraber yaptirtsak
oytun beyle konusmussundur tahminen
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Ya dostum CBR 125'e o kadar yatırım yapılır mı
K&N filtre iyidir ancak motorun üzerinde giderken para etmiyor. Ankara'da var düşünürsen yollayabilirim sana.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
sen benim gelecek ay yapacağım masrafları görsen
Bu haftasonu yapılacak olan Cbr buluşmasına gelebilecek olanları, hangi saat aralığında uygun olabileceğini ve nereden geleceğinizi yazarmısınız arkadaşlar??? Ona göre mekan belirlenecek , kimseyi sıkıntıya sokmayacak yerler ve saatler seçilecektir... Lütfen bencil olmayınız ama....
teşekkür ederim kardeşim kaçış yolumuz yok mecbur yaptıracağız
[B][I][COLOR="Blue"]4 mayıs sabahı yağmurlarla geldin hayata gözlerini açtın bizim dünyamıza ; ve diyorumki be hoşgeldin yanımıza ferah bebek[/COLOR][/I][/B]
bugun cok kısı yok galba aksam
haftasonu napılıyor
hava guselse bence ya beykoz taraflarına
yada karsıda bı yerlere(bılmem ben karsıyı) gıdelım dıoruz
dıorum aslında
durun yaw kim gidiyo nereye gidiyo nerde buluşuyo benden habersiz
Herkese neresi uygun sa orada buluşuyoruz:
Buluşma yeri 1- Beykoz gezisi , belirlenen yerlerde birşeyler içmek... veya Ziya Şark sofrasında kebap keyfi
Buluşma yeri 2- Rumeli Hisarüstü , sahilde Boğaza karşı çay , nargile
Buluşma yeri 3- Göztepe gezisi , biryerlerde yemek...
Hangisini onaylıyorsunuz?
Bulusma Yeri 1
..
Eğer buluşma yapılırsa geleceğim, bovlinge gelemediğimde üzülmüştüm zaten, bunu kaçırmam. Ama yağmur olmasınnnn
Buluşma yeri 3 derim ama pek kalabalık olur yahu haftasonu. Bu Cbr felaket arkayı savuruyo otobanda. Lastik de alamam şimdi. Herkeste CBr var ama 110 ile bile bi sağa bi sola gidiyo alet altımda Sakince, keyif için gezeceksek.. İstanbul dışına çıkalım, günübirlik bir gezi yapalım. Ama yol bitsin diye de aceleye getirmeyelim (çok mu şey istiyorum ne ) Ne dersiniz?
Edit: yahu İstanbul dışı dedim ama. Bu İstanbul git git bitmiyo. aklımda doğa olan biyerlere gitmek var ama ne dersiniz?
Komvoyda 110'a çıkılmaz... Eğer arkayı savuruyorsa lastik al derim çünkü bende gerçekten hiç savurmuyor , 130'e çıksam da
Hava çok erken karardığı ve güneş olmadığı için İstanbul dışına çıkılmaz , ama Istanbul içinde de gezilecek güzel yerler var...
Tamam o zaman ANADOLU yakasında buluşuyoruz arkadaşlar!!! Gün: Pazar Saat:11 veya 12 daha geç olmaz
uyar bana pazar gunu
arkayı ole abartı savurmuyor aslında..
bugun gorkemın lastıgı ınceledım cbr a olmamıs bı garıp duruyodu
kalınlık acısından degıl
desenı cbr a uymuyo gıbıydı
nası anlatsamkı..
hadi ya , nıç nıç nıç benden habersiz nası incelersin
deseni mi? hiç o açıdan bakmadım
Biraz dişli aldım ama kışın da kullandığım için...
basar giderseniz diye dedim. ok o zaman.
"130'e çıksam da"
merak ettim hızda azalma oldu mu lastik kalınlaştırınca? 125lik olduğu için lastiği ince muhabbeti ne derece geçerli yani?
Buluşma için Anadolu yakası güzel olur. Ben betondan kaçmak istiyordum o yüzden doğa filan dedim ama Özgürlük parkına gideriz bari.. Sera kafemiydi neydi biyerler var..
abı bosverın ozgurluk parkını
ben bısıkletle gelırım ozaman)
yol yapalım bence
zaten 110 la fln gıdılmez
ortalama 80 90 la gıdılır acelemız yok yanı
gorkem demek ıstedıgım enduro lastıgı gıbı olmus fazla dişli)
Anadolu yakasında nerede buluşacağız o zaman? ya ben yarın sabah biraz gezeceğim, 10-11 gibi çıkıp 3 gibi dönerim sanırım. beraber gezebiliriz isteyen olursa.
Valla şehir için az bile praetorian... Pist lastiği alsaydım bi o yana bi bu yana kayardım heralde
Kalın lastik takınca performans birz düşüyor tabiki AcEmİİ . Yani 10 km kadar falan son hızda düşüş oluyor. Ama yol tutuşu artıyor... Ben kaymamayı , 140 yapmaya tercih ederim valla
Tamam o zaman madem şurada 2 kişiyiz , Kavacık'da buluşalım, Beykozu gezeriz
sende haklisin be abi)
siz yarin buluscaksaniz cikmadan bi burdan haberlesin bi is var olmazsa takilirim size
Şu an bu konu içerisinde 211 kullanıcı var. (0 üye ve 211 misafir)