benzini 1 cizgiden aşagı dûsûrmemeye calış, benzin pompasını yakabilirsin, hele bitene kadar kullanma basına iş acarsın.
benzini 1 cizgiden aşagı dûsûrmemeye calış, benzin pompasını yakabilirsin, hele bitene kadar kullanma basına iş acarsın.
ramco ben de yakın tarihte motoru satsam diye dûsûndüm bugûn. ilgilenirsen pm at. 2012 model tam 1 yasında beyaz 3500 km de çizik yok hicbi sıkıntısı yok. istanbuldaysan her tûrlü yardım ederim sıfır alır gibi rahat alırsın.
1 depo benzinle 450 Km yapan biri gerçekten var mı acaba aranızda arkadaşlar?????
Pazarlıksız 6400 dûşûnüyorum
Evet doğru söylüyorsunuz artık 1 çizgiyi geçirmeyecem 20 tl için enjeksiyondan olmayalım :D
414 kmyi yedeğe geçmeden gittim
415. Kmde sinyal vermeye başladı
yedeklede 100 gitse hesaplayın işte
95 oktan kullanın heleki rodajda kesinlikle 95,97 hem fazla yakar hemde yüksek oktanın zararı olabilir ama motor uçar :D
Arkadaşlar çookk çok acil soruyorum..yarın için bir motor ayarladık 2011 model siyah cbr..10000 km de daha..
tiger egzos, var dunlop lastik var, pirinç koruma takozu varr,, ayrıca zenon far ve alarmlı uzaktan çalıştırma kiti mevcuttur..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------
fiyatta da pazarlık yaptık..bir fiyat aldım çok büyük ihtimal yarın benim olacak,,ancak sizden de fiyat almak istedimm..ondan sonra fiyat vermek istiyorum..
yardımlarınızı bekliyormm..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
iyi akşamlar kardeşim..ben motor için bir fiyat aldım artılarını yazdım..az önceki yazımda..bir bakar mısın
Selam arkadaşlar eski bir cbf 150 sahibi olarak bugün itibariyle 2011 model 9000 km de siyah cbr 125 sahibiyim 5700 TL ye aldım motor gayet temiz ama cbf den sonra biraz yorucu geldi bana tek marşta 318 km yol yaptım bittim :D ama alet bayağı iyi kaçıyor fazla duracağını sanmıyorum temiz cbf 150 ile takas yapabilirim ilgilenenlere duyrulur 546 951 24 02
ön sinyaller tamamda beyler arka sinyalleri nasıl değiştircem plakalığı sökmek gerekirmi birde gerekiyorsa nasıl sökücez
Normalde 400ü göremiyordum.15-16 kuruş 20 kuruş yaktırdığımı biliyorum :D Haftasonu istanbul-eskişehir yaptım Burda doldurdum Opette (ki 52 liralık benzin attı ki tam doldurmamıstı diye düşünüyorum)395 km olunca yedeğe geçti 465te biter diyerekten benzin aldım gene de icine 12 litre zorla aldı(1litreye yakın kalmış bile)500 yaptı desek yeridir yani.Ama dönüşte gidişe kıyasla hüsrana uğradım (baska benzinlik bulamam diyerekten totalden almıştım,titreşim de fazlaydı)330ta yedeğe geçti (max 400 gitti )Yani uzun yolda daha cok yakar diye düşünürken ciddi bir azalma oluyor 11-12 kuruşa kadar(ortalama hızım 115-120 diyebiliriz en kötü 100 dip gaz 140-150 gittiğim de oldu.) 6. vites 12bin devirde 152 km/h gördüm en son
hocam yanlışın olmalı çünkü cbr 11600 de kesiciye giriyor yani 12000 devir imkansız. sanırım 151 km hız gördüğünde 11500 devir civarındadır. Ama iyi gitmiş hakkaten, bende 149 görmüştüm düzde arkadan rüzgar eserken. Peki senin yol durumun neydi ?
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)