Arkadaşlar dün saat 3 sıralarında arka lastiğin dişleri arasına zımba teli gibi bir şey girdiğini fark ettim. Zımba teli dediğim, iki uçlu, belki bir cm. derinlikteydi; gördüğümde söktüm hemen. Servise götürdüm; usta lastiğe hava bastı üstünü ıslattı falan kabarcık yapmadı. Yine de şüpheliyim.. Eğer işlediyse şimdiye kadar inmiş midir? İndiyse bu şambriyelli lastiğin inmesi gibi anlaşılır mı? Ne yapmak lazım?
Büyük grenajlar boyalı ve stickerlımı geliyor beyler tam olarak fiyatı nedir ?
Arkadaşlar İstanbul'da temiz,az km'li model aralığı 2007-2011 CBR125R arıyorum satan arkadaşlar varsa irtibata geçerlerse sevinirim
Özel mesaj atabilirsiniz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1185585/detay/ beyler motorum satılıktır..nasipse cc büyütücez..
AnGaRaJ
CBR ın 2013 modellerinin Türkiye'ye ne zaman getireleceği hakkında bir bilgi mevcut mudur arkadaşlar ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-acil-satilik-2012-cbr-125-r-kask-ve-mont-fiyata-dahil-degildir-120482099/detay
Kask mont fiyata dahil değil aman ha
Az farkla en yüksek fiyatlı ilanı kaçırmışsın .
saygı değer arkadaşlarım abilerim bi pazar ugraşı yapıp cbr'min fotoğrafta gösterdiğim bölümünü boyamak istiyorum
bunu daha önce yapan varmı boyucam bölge siyah sert plastik bu bölüm boya tutarmı ne kullanmam gerek bilmiyorum yardımlarınız için teşekkür ederim
[B][I][COLOR="#696969"]ATOM KARINCA[/COLOR][/I][/B]
selam arkadaşlar eskiden cbr 125 sayfasında çok takılırdım bayadır giremiyorum belli bir yaştan sonra insan iş güç derken kendine zaman ayıramıyor
benim motorda 16000 km oldu maşallah arızayı bırak daha bir civata dahi sıkmama gerek kalmadı Şu an tek sorun lastikler. Artık eskisi kadar tutmuyor yolu, e tabi haliyle kemikleşiyor yeni lastıik gibi hamuru. sürekli motoru denediğim bir yol var; orda eskiden ara ara stopie yapardım. Geçenlerde yine denedim ön eskisi gibi yapışmıyor yola kaydırıyor. Bakalım bu yaz değiştiricem inşallah lastikleri.
Uploaded with ImageShack.us
Kışın karda yağmurda çamurda biniyorum motora bi şey olmuyor arkadaş yaz geldi ya sağ ön farım yanmaz. uzun kısaya azcık dokununca yanmayan kısa var sol gözü yanar sağ yanmaz yemınle delirtiyo bu motor :D pazar günü uzun yol yaparım filan dıyodum. ayvayı yedık pazar sabah kalk motorun kafayı sök sol uzun kısa sinyal verilen kısmı sök bak. pazar günü uğraşacaza benziyo hadi hayırlısı ßakalım.
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
merhaba arkadaşım oto sanayideki boya satan yere gidiyorsun 1 kutu sıprey plastik astarı, 1 kutu siprey de motorun koltuğun altındaki yazan boya kodundan boya yaptırıyorsun bendeki NH-196 aynı olabilir
ve son olarak 1 adet bulaşık teline benzeyen birşey istiyorsun zımpara yerine o daha güzel oluyor...
1, adım,
teli su ile zımparalıyorsun taki plastik mat bir renge gelene kadar sonra güzelce yıkayıp kurutuyorsun...
2, adım,
plastik astarını 20 cm uzaklıktan atıyorsun..
3, adım
plastik astar tam kurumadan ortalama 1-2 dakka sonra boyayı aynı şekilde 20 cm uzaklıktan püskürtüyorsun ve 1 dakka yine bekliyeceksin biraz kendini çeksin
bir kaçkez bu uygulamayı yaparak boya işlemini bitiriyorsun ve 1 gün kurumasını bekle ki yaptığın emek boşa gitmesin...
benden bukadar örnek resim benim motorumda....
Azrail Noktayı Koyana Kadar Virgüle Devam...
34 SDT 60
Arkadaslar on cama film cektiren varmi
ben yaptırdm özel bir film dedi reklamcı. Arabalara yapılandan değilmiş 25 tl tuttu
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)