ya hava aslında cok asırı soguk degıl
ben artık her gun ıse onla gıdıp geldıgım ıcın alıstım
gece sogugunda)
ama butun motıvasyonu artıo ınsanın
ısten cıkıp onla eve gıdınceye kadar butun yorgunluk gecıo(tabı sogugunda etkısı yadsınamaz))
bı ıstanbul cbr 125 cıler bulusması olsun artık
gecen sefer gelememıstım ne yazıkki
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Haftaya hava güzel olursa buluşalım ne dersiniz?
Çarş gününden haberleşiriz yine Çarş günü topic'de olun
Isimleri ekledim ilk sayfaya , eklemediğim var mı??
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ben her koşulda varım yeterki o gün iş günüm olmasın, gelirim
sarıyer bahçeköy kilyos yolları da bir harika bu aralar sararmış ağaç yaprakları arasında uçuyo zannedersin kendini
aslında benım yerım ıyıymıs ya ılk sayfada 9 numara
yırtıcı forvet,bitirici santrfor
neyse
hafta ıcı cogu kısı calısıo
ama
persembe cuma olabılır bana
Evet , geçen haftasonu Beykoz'daydım... daracık yollarda kıvrıla kıvrıla yokuş iniyorsun ve yerlerde uçuşan sararmış yapraklar, bazı yerlerde sular akıyo şırıl şırıl off off...
Dediğim gibi çarşamba günü kararlaştıralım arkadaşlar haftasonu için , havanın durumu da belli olur o zaman... 5-6 arkadaş bile olsak haftasonumuz renklenir
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
abi ankarada gezi yapiyoruz biz, siz istanbul da yerinizde mi oturuyorsunuz???
OZAMAN
haftasonu
orman yolunda sararmıs yapraklar vs. ambıansıyla yol alcaz
bumudurhava ıyıyse tabı
budur....
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=25264 görmemiş olanlar için... ilk uzun yol tecrubem...
Bu sitede de cbr için özel aksesuarlar var... Kesin şimdi nerde nasıl yaptırırız diye sorular gelecek:
http://www.crazymoto.net/index.php?s...c=115763&st=20
Bgn mototal'dan depo üstü mıknatıslı çanta aldım... Ilgilenenler için yarın resmini çekip koyucam...
Bu arada yarın servise gidiyorum , birşey isteyen varmı... Amortisör keçesi soracaktım sanırım... başka?
ampul fıyatı
depo ustu cantayı ne kadar aldın
bende almayı dusnuorum
80 milyon , Richa...
Ampül değiştireceğim için sormuş , hatta hatta elimi cebime atmak zorunda kalmış da olacağımm
http://www.mc.honda-eu.com/uk/en/mc/...cessory_01.jsp Mutlaka göz atın
hmm annadım
80 mılyon ıyıymıs heın gerıckede
50 euro cıvarıydı
yaza ızmıre gıderkene ole bısıler almak lazım
Evet izmire giderken gerekli olur... Bende file var ama eğer artçı alırsan çok zor oluyor bu seferde... En güzeli depo üstü...
Demin verdiğim sitedeki "- Rear seat cowl" u getirtmek için bayii'lerle konuşucam... Eğer isteyen pozitif cevap alırsam size de söylerim...
fıleye guvenemıyorum nedense..
kucukkende bısıkletımı arabanın arkasına koyduklarında
butun yol boyunca bısıkletıme bakardım)
buda bole bı anımdı ıste
File çok güvenli merak etme bowling topu bağlasak bişey olmaz valla...
Foruma bak... praetorian-Gorkem msn'i oldu...
Evet değerli izleyiciler , şimdi sırada hava durumu:
http://www.weatheronline.co.uk/Europe.htm
Hafta sonu yağışsız parçalı bulutlu görünüyor , ama soğuk ona göre iyi giyinin
2007 Honda gelir gelmez sinyal lambalarını çalıcam
bende hala işe motorla gidip geliyorum ve yağmur-kar olmadığı sürece arabayı çıkarmayı düşünmüyorum. Bir sezonda bağımlı hale geldik yani kısacası (motoru nisanda almıştım...) .Soğuk olayınıda çok abartmamak lazım. Ben kışlık bir mont ve eldiven ile idare ediyordum bugüne kadar bugünde termal bir içlik (alt) aldım . Motora devam yani
evet benim keçeyi unutma sakın bide kendi keçesi değilde başka olurmu diye bir sor ben sormaya gideceğim ama adamları şikayet ettik kesin yok olmaz derler o yüzden sen ordaki birine sor bende burda başka birine yaptırırım olmazsa
bu arada gezi için antalyaya gelin havalar ayın 20 sine kadar günlük güneşlik burda denize bile gireriz valla
[B][I][COLOR="Blue"]4 mayıs sabahı yağmurlarla geldin hayata gözlerini açtın bizim dünyamıza ; ve diyorumki be hoşgeldin yanımıza ferah bebek[/COLOR][/I][/B]
bu motoru büyütme işi de ayrı bi mevzu başlı başına.
bende bi süre vitesli kullandıktan sonra 600 f düşünüyordum. ama şimdi araya bi motor banada mantıklı gelmeye başladı ama malesef fazla opsiyon yok ve bütçe zorlanıyor. Hyo 250 r düşünüyordum ben ama 650 r 6f denmiş iyice çorba oldu yani...
motosenger olmus burası
Ana sayfaya bir tane teknik tablo ve birkaç link ekledim...
Ben 4 kat giysi , kışlık bir eldiven ve kalın çoraplarla hiç üşümüyorum... Gelecek ay 3 katlı Richa mont alıcam inşallah
Şu an bu konu içerisinde 202 kullanıcı var. (0 üye ve 202 misafir)