arkadaşlar 2013 motorla 2012 motoru nasıl ayırt ederiz..
şimdi bize 2013 yerine 2012 çakmasınlar?
arkadaşlar 2013 motorla 2012 motoru nasıl ayırt ederiz..
şimdi bize 2013 yerine 2012 çakmasınlar?
www.facebook.com/haydaraslann ..... www.facebook.com/haydaraslancom
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir." www.haydaraslan.com
A Rh (+)
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
motor tercih meselesi ama ne kadar temiz ne kadar çiziksiz olsa bile 2008 model 5 yaşında motora 4500 tl vermek yerine sıfırı bence daha cazip hem yenı kasa hem kasanın görünüşü + sıfır oluşu cabası...haa dıyceksiniz ki belki aradakı parayı verecek durumu yok ama honda bayagı uygun koşullarda yanılmıyorsam taksıt yapıyor ama yınede herkesin fikrı ve görüşü başka...ceza yemenize üzüldüm ama şansınız yokmuşşş
Tabiki tercih meselesi .. Ben çok temiz bi makina buldum ve arkadaşlardan alcak olan vrsa faydalansın diye paylaştım o kadar Şahsen bende 0 motorla başladım bu maceraya ama gördüm ki 0 motor her durumda zarar demek .. 2.eli sağlam 2.el bi motor almak daha mantıklı .. ama tabiki 0 motorun ilk kmsınden itibaren gözünün önünde olması güzel bişey .. Evladın gibi oluyor .. Bu dünya öyle renkli ve zevkleri farklıki .. örneğin 250cc ss kategorisinde ben ninjadan başkasına para vermezdim .. Hele gtr250 ve Daelime asla .. Ama bu motorları alanlarda var .. saygı duyarım kötüleyemem .. İmkan,şartlar,tarz,zevk .. bi sürü etken var ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Arkadaşlar babam motoru çok stop ettiriyor motora bişey olurmu
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------
Bide 300 km sonra enjeksiyon sesi geliyormuş doğrumu benim motor 900 km oldu ses filan yok
sevdiğim bi arkadaşım ihtiyacı dolayısıyla motorunu satıyor...
2012 Tri-color CBR 125 R Çift Renk
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2012-tri-color-cbr-125-r-cift-renk-120700845/detay/
yeni alacakların bir irtibat kurmasını öneririm...
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
Bu gün gezdim baya acısını çıkardım bu gün 30 km bounca hızlı devir yükseltim ve 6.000 devire yaklaştırdım acaba 200 km de uygunmu çünkü düşük devirde vites atınca 4.000 devirde 5.000 de falan rampaya gelince motor çok zorlanıyor arabalardan kaçamıyorum çiftliğe gitdim bana bedavadan çay verdiler kedilerle oturup içtim
Konca kardesim baya zorlamisdin motorunu 6000 devir falan demissinde yapma gozunu seveyim motoruna yazik ! :D Aslinda yaptigin daha yanlis bence cunku devirli kullanmamak adina motoru yuksek viteste dusuk devirde kullaniyosun buda motorun icin daha zararli diye dusnuyorum,cunku motorun rampada cekisi dusecek arabalardan kacamayacak kadar boguyorsan bu tehlikelidir.
Konca benim motor 950 km oldu daha 15 gunluk :D
Merhabalar nette gördüm paylaşmak istedim
HONDA
10.000 gösterge var 6.000 zorlamaz diye düşünüyorum aynı zamanda bu motor racing ne kadar rodaja dikkat etsemde engeleyemiyorum birde sadece bu gün yaptım böyle bişeyi vicdanım çok pis sızlıyo
Benım Canavar 22.000 i vurdu Maşallah sıkıntı yok. Motorla bi yere gitmek ıcın bınmıyom valla. motora bınmek ıcın bınıyorum... dün aksam küçük bi sıkıntı yaşadım karbüratörden kesin.. 5nci viteste yüklendim 8000 - 9000 devir oldu aniden motorda bi öksürme oldu.(ben bu benzin şirketlerinin taaaaaa ... ) pislik mi geldi bişi oldu sonra düzeldi. ama karbüratörü sökeceğim kafaya koydum.Motorda eski ivmelenme yok. çünkü Buji İridyum hava filitresi yeni aküsü yeni orası burası yenı yani. Karbüratör kaldı sadece. Konca senın basına böle bişi qelse intar ederdın kesın motor yandı filan derdın her neyse motora çok qözünüz gibi bakmayın bozuluyo valla .
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
@uniqe Tatlı su motoruna çevirmişler 250r'ı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------
@cx571 Benim önceki motorum karbüratörlü aynı zamanda yarı otomatik idi. Onda viteste seyrederken böyle bi öksürme olmuştu. Anlattığımda usta şanzımandan olduğunu söylemişti. Öyle birşey değildir inşaallah ama bilginiz olsun.
dostum şanzumanla öksürme alaka yok motosiklet benzını yetiştiremedı o esnada hava karısımı olunca bı anda patlama oldu zaten egzosta. bende karbüratör pislik qeldi diye düşündüm cunku cb125 s 1977 model motorumda böle bişi basıma qeldı karbüratör temızlıqınden sonra maşallah bı daha yapmadı. ama benzınde yetişmedı sanırım. o arada havayla karısıp egzos patladı
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)