Büyük motor düşünmüyormusun artık?
Büyük motor düşünmüyormusun artık?
ER-6F in hastasıyım aslında ama piyasadaki 2005-2006 lar pek düzgün değil, elden ele geziyor motorlar bide bütün ustalar(?) ayrı ayrı zıplamıştır onlara.
Bu arada Honda nerdeyse sadece cbr 250 ye zam yapmış değerlerine dokunmamış. cbr250 yi 400 zamlamış bizimkine cbf'e PCX'e crf250'ye 90 tl koymuş
Yazın turizm falan euro düşerse sokarım Hondasına da 250'sine de diyip Ninja 300 alacam gibi geliyor bu gidişle
En azından farkımız olur, yollarda radikal oluruz tek oluruz. Barkının testindeki abla gibi en pahalı benimkisi deriz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-bayandan-honda-cbr-125-cc-tertemiz-bir-motor-118417061/detay iyi akşamlar ilandaki motoru almayı düşünüyorum grenaj masrafı ne kadar tutar acaba?
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Evet abilerim sonunda cuma gunu motorumu aldım 2 gün binebildim 30 km yol yaptım biraz alışana kadar bi 4 defa kadar stop ettim ama ama hemen alıştım :D
@GP500-1st Hayırlı satışlar.
@NoFear2 Hayırlı uğurlu olsun.
Yeni Motosiklet Alan arkadaşlara Hayırlı Uğurlu olmasını temenni eder kazasız belasız sürüşler dilerim. Mesai bitsede bizde sürsek az
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
arkadaşlar bende cbr 125 r alıyorum hayırlısıyla... siyah renk düşünüyorum ilerde jantları turuncuya yada yeşile boyatırsam abest kaçar mı acep?
www.facebook.com/haydaraslann ..... www.facebook.com/haydaraslancom
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir." www.haydaraslan.com
A Rh (+)
Merhaba. Arkadaşlar motorunu cross motor ile takas etmek isteyen var mı? Eğer varsa herhangi biryerden benimle irtibata geçebilirler. yeni kasa olması kaydıyla. Düşük kilometreli olursa güzel olur. Siteyi sürekli takip edemiyorum ama sahibinden.comdan veya buradan mesaj atarsanız kısa sürede geri dönerim. Üzerine para tabii ki vereceğim ama makul şeyler teklif ederseniz sevinirim. Teşekkürler
sahibinden.com ilan no #116428630
İdare-i maslahatçılar, devrim yapamazlar.
M. Kemal ATATÜRK
ARkadaşlar Bugün muayaneye götürdüm motoru .. Ve ironiktirki Yoldaki çevirmede 77 lira yedim muayanesizlikten :D Polisi inandırmak mümkün olmadı tabiki .. durduk yere ydik cezayı Muayaneden sağ salim geçtik sıkıntı olmadı 5 dk sürmedi desem yeridir .. Bu arada orda bi Cbr gördüm 2008 model siyah .. Motor 3000 km de henüz üzerinde çizik bile yok fll orjinal .. alete hasta oldum şahsen .. eğer almak isteyren arkadaşlar varsa kaçırılmıcak bi makına .. adamlar 4500 istiyor .. ve edermi derseniz bence eder .. yeni kasanın 0 ı için +1500 lira vermekk yerine sıfır ayarındaki o makina alınabilir .. Bu arada sahibi tüvtürkteki görevli motorun .. Dosta gidecek makinaydı bizden biri alsın isterim cidden ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------
Egsoza susturucu taktırmıştım bu arada .. ama motoru yoruyo , motoru bişey tutuyo gibi oldu 5 6 bin devirde motor bayılıyo sonra canlanıyo .. egsozdan diye düşünüyorum susturucuyu sökücem yarın muayane bitti nasıl olsa .. (: Orjinal olmadanda susturucuyla geçebiliyormuş bunu bilsin arkadaşlar faydası olur belki ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
arkadaşlar herkese mrb uzun zamandan beri bu forumu takip ediyorum sayenizde bilgi sahibi oldum. honda 125 r 2. el almayı düşünüyorum. motoru alırken nelere dikkat etmem gerekli bu konuda hiç bir bilgim yok. forumu araştırdım ama detay bulamadım. şöyle bir makina var 2006 model km46000 ve 30 km giderken yan tarafa yatmış sahibide bütün zarar gören parçaları değiştirmiş "lambalar, grenaj vs" bu motor arka teker istiyor bariz. lakin bunun motorunun sağlam olup olmadığı konusunda bilgilerinizi bekliyorum şimdiden tşkler
o forum uzamış gitmiş hayırlı geceler arkadaşlar öncelikle Nofear2:motorun hayırlı olsun dostum güzel günlerde kullan kazasız belasız
beyler vites konusunda şikayet belirtmiştim pazartesi günü motoru Artı Honda Gaziosmanpaşa Servisine götürdüm baktırdım saolsun 10 numara hizmet var bedelsiz olarak resmen bi check up yaptılar saolsun daha önceki aldığım motorların hepsi oradandı kırmadılar baktılar bide yıkattırdım ayıp olmasın die bahsis verdim vites olayında korkulacak bişi yok herkeze belirteyim sadece 1-N-2 arasındaki kronik bir dişli bosalması ustamız şanzımanların özellikle cbr sülalesinde çok sağlam olduğunu söyledi agresif kullanılar olabiliceğini düşünerek bana verilen tavsiye spor sürüşlerde gaz ve debriyaj arasındaki senkronda öncelik sırasının debriyajda olması ani gazlarda balataya binen ani yükten dolayı balatanın ömrü kısalır denildi malüm makina biraz çiğersizmiş nazik olmakta fayda var Lastik önerisi ise DURO HF918 TUBELESS ön arka takım olarak 200 tl dediler duroyu nasıl biilirsiniz bide sizden yorumları alayım dostlar iyi geceler
[B][I][COLOR="#696969"]ATOM KARINCA[/COLOR][/I][/B]
Muayeneye giderken ceza yazılması ironik olmuş hakikaten.. Egsoz konusu da bilgilendirici olmuş. Ben de henüz ilk bandrolü yatıramadım; haftaya ödeyeceğim inşaallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:59 ----------
@Tanselyazici Duro markası hakkında bilgim yok ama fabrika çıkışlı lastikleri ben değişmeyi düşünüyorum ilk fırsatta.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:04 ----------
Arkadaşlar rodaj hakkında soruyorum. 1000 km bakımından sonra da belli bir mesafe (500 km kadar daha mesela) sakin kullanmak faydalı olur mu? Olur derseniz biraz daha sabredeceğim rpm ve gaz açma konusunda.
Dünden Önceki Gün motor Babamda idi. Sağolsun Radara qirmiş 170 TLyi kitlemısler qöndermısler. Dünde muayne vardı. Muayneden sıkıntısız geçti Hiç Kusuru filan falanı yok. motorun sesinde ivmelenmesınde bi sıkıntı var. Almadan önce Castrol 10-40 kullanılmıs yağ bende aldım alalım 10 40 castrol kullanıodum. ama bakalım yağını değiştircem son yağı değiştirmemden sonra motorda bi mallık basladı. ivmelenme yok gitsem mı gitmesem mı derdinde. acaip canımı sıktı.
Aynen öle böle ufak tefek sorunlar adamın canını sıkıyo motordan soqutuyor birde.. Buji - Hava filitresi filan 4000 Km oldu daha değiştireli. Çok bi kmde olması yani Sıkıntı yok. son 2 gündür böle. Çapa motoru gibi ses çıkartıyor. Yağ filan seviyesi normal. ama yağı değiştircem kafaya koydum. Hava filitre ile Bujiyide bi sökeyim bakayım. Karbüratorada bakmak lazım bı nazlanma var motorda.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)