Sağollun ama motor süper ya ilk gün bacaklarım ağrıyordu bugun iyice alıştım her vites atışımda zevk veriyor motor
Sağollun ama motor süper ya ilk gün bacaklarım ağrıyordu bugun iyice alıştım her vites atışımda zevk veriyor motor
2vites oranı çok uzun bazen yokuşta zorluyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------
Zincirden hafif ses geliyor boşta giderken sizdede varmı?
Wuuuuuuuuuuuu-tu-tu-tu-tu-tu-tu-tu-tu BAylar Bayanlar Honda İle Yollara Akanlar Benzini Bitip Yolda Kalanlar İzleyinde Muzik eşliğinde fena geçen sunmustuk ama belki izlemeyenler olabilir Tekrar Buyrun
Video Adresi : -> http://www.youtube.com/watch?v=rBKe17EkAcY
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
Bu yüzden döner kavşaklarda yavaşladığında mutlaka 1 de bulunmalısın, yola çıktığın zaman 2. vitesin alt devirlerinde atik bir şekilde hareket edemeyebiliyor.
Seni motosiklet olarak görmezden gelen biri çıkarsa ki bu çoğu zaman olur uzayabilmen lazım. yoksa fara tutulmuş tavşan gibi 1-2 saniye donup kalırsın orda
kısmetse yarın 4.200 km de 2.el olarak alıcam çok heycanlıyımm spacy 110 a veda ettim ilkkez bi vitesli motor kullanıcam tavsiyeleri alabilirim biraz ürküyorum
[B][I][COLOR="#696969"]ATOM KARINCA[/COLOR][/I][/B]
03-04-2013 de muayneye qirecek motor. ilk kez motosikleti muayne sokacağım. Dikkat edilmesi gerekenlerı yazarsanız sevınırım. en önemli detaylar nelerdir? egzoz filan muaynesı olcak mı
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
Gencler yokmu anadolu yakasin&s kadikoy uskudar civari hava guzel dolasalim biraz gunlerdir tikildik iceri (:haftasonu abant gezimiz var paslanmayalim motora (:
Arkadaşlar mesala 150 ilerde ışıklar var motoru boşa almakmı daha iyi yoksa yavaş yavaş vites düşürmekmi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------
Tanselyazici Şimdeden hayırlı olsun allah kaza bela ceza vermesin vitesi öğrenmek en fazla 3 gununu alır ögrendikten sonra her vites atışında zevk alırsın
umarım kazasız belasız bu işin üstesinden gelirim zaten ilk zamanlar sadece h.sonu sabah tarfiğin sakin olduğu saatlerde çıkamak daha uygun olur umarım sizler gibi zevk alıcam bi motorsiklet olucak
[B][I][COLOR="#696969"]ATOM KARINCA[/COLOR][/I][/B]
Güzel tercih,başta trafikten kaçınmak lazım,bende gece 2-3 gibi çıkardım antrenmanlara
arkadaşlar bugün izmirde havalar ısıncak deniyordu 2. öğretim okulum için öğlen çıktım yola güneşli falandı dademin(yaklaşık 1 saat önce)çıktığımda okuldan yağmur yağıyordu yağmura yakalandım ve birkaç soru takıldı kafama gelirken.
-Sanki motor yağmurlu havadayken biraz daha tok bir ses çıkartıyor gibi geldi dikkat eden oldu mu acaba hiç?
-depodaki benzinde göstergede yanıp sönüyordu yani yedeğe geçmişti o 1. sorudaki ses olayını oluşturmuş olabilir mi?(gelirken benzin aldım sanki düzeldi gibi geldi ama aldıktan sonraki mesafem kısaydı o yüzden net düzelip düzelmediğini sezemedm emin değilim)
-şırıltı gibi sanırım zincirden sürtünme sesi geliyor gibi geldi daha sonra inince zincirin alt kısmıyla oynadım bi baya esneme payı vardı alt tarafı esnettiğimde zincirin üst tarafındaki korumasına değiyordu bu normal midir? yağmurdan artmış olabilir mi bu ses
2 Teker bir başka !
Agalar bende yeni kasa cbr125 peşindeyim. Uzun zamandır kullananlara bir şey sormak istiyorum.
Şehiriçinde, şehirdışında ve asabi sürüşlerde benzin koklama durumu nedir. km de kaç krş tüketiyor. Bilgi verirseniz sevinirim.
Kalın sağlıcakla.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
bende 250 var ama daha önce 125 düşünüyordum ve baya araştırmıştım.sakin kullanımda yaklaşık 2,5 litre falan yakıyor çok zorlasan asabi falan max 3-3,2 ltreyi geçemezsin 100 km de.
2 Teker bir başka !
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)