fuarda cbr125 resmi çeken yokmu atsada görsek.
kardesler.
trıcolor ıcın uygun-kalıtelı kask arayan varsa:
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-kask-agv-stealth-sv-hrc-116053083/detay/
ehliyeti alayımda bide otobanda görelim sizleri şaka bi yana gezi düzenlene bilir aslında
Yapalim hakkaten ama az sabredin benim motorda gelsin bu arada yarin honda guvenli surus 1e katlcm. Dua edin kazasiz atlataym su iki gunu
arkadaşlar zorunlu trafik sigortasını nereye yaptırabiliriz, benimkinin süresi dolmuş. 2011 yeni kasa cbr 125 aldığımda 40,60 tl ödenmiş. şu an ne civarda bilginiz var mı nereye yaptırabilirim?
50 tane acente araştırdık aradık,sorduk axa 237 tl patlattı,en ucuzu oydu.Ayrıca önceki sigortamın bitiş tarihinden 5 gün geciktirdiğim için hasarsızlık indirimimde gitmiş...
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
zorunlu trafik sigortasını 288 tl ye allianze a yaptırdım. benimkinin süresi biteli 8 ay olduğu için cezalı oldu .o yüzden biraz yüksek ama anladığım kadarı ile sigorta fiyatları çok artmış malesef.
dün 35-40lı yaşlarında biri babası için almaya pazarlığa oturdu.jawadan sonra kesmez onu ama görüntüsü yeter diyordu
Artık benimde bir Cbr 125 im var
Hayırlı olsun tekerin düz bassın inş benimde 2 ayım var
herkese selam foruma yeni üye oldum. Kısmetse 2 3 ay sonra alabilirim ben de cıbır.
Hayırlı olsun kardeşim beyler yazın motora sizce boya koruma(Pasta cila) attırayımmı önerirmisiniz bazıları boyayı inceltiğini falan söylüyor aklımda soru kaldı ?
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)