Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Ocak 2013, 13:18
beyler uzun zamandır forumunuzu takip ediyorum.mart ayı sonlarına doğru alacağım siyah bi cbr inşallah. bana kalsa geçen sene ortalarında gibi alırdım ama baba beyden ehliyetsiz kullanmaya izin çıkmadı o yüzden biraz beklemek zorunda kaldım. daha önceden scooter tecrübem var ufak tefek.geçenlerde bayide binip inceleme fırsatım oldu gayet hoşuma gitti. yüzümüzü kara çıkarmaz umarım iyi günler hepinize..
Reklamlar
-
23 Ocak 2013, 13:58
Beyler evimde internet gitti teledondan yaziyorum. Gectigimiz hafta persembe gunu Kalkan'dan getirdigim 2012 siyah CBRim ile araniza tam olarak katildim. Fotograflari en kisa surede atacagim motor cok hos oldu )
-
23 Ocak 2013, 21:46
kagy48 adlı üyeden alıntı
Beyler evimde internet gitti teledondan yaziyorum. Gectigimiz hafta persembe gunu Kalkan'dan getirdigim 2012 siyah CBRim ile araniza tam olarak katildim. Fotograflari en kisa surede atacagim motor cok hos oldu
)
Hayırlı olsun kardeşim fotoğrafları bekliyorum.
Bu arada beyler geçenlerde tank ped yapıştırırken metreyle ölçüp pilot kalemle çizmiştim fakat bu pilot kalem lekeri tank pedin arkasında kaldı motorun boyasına işlermi bu kalem lekeri yoksa kolanya ile çıkarmı ?
-
25 Ocak 2013, 00:13
Beyler dün motor çalışır haldeyken bezle temizliyodum elimdeki bez eksoz borusuna değdi azıcık yapıştı bende çıkarmak için bulaşık süngerinin yeşil tarafıyla ovdum eksozdaki siyah boyayı azıcık kaldırdı sizce bir sorun olurmu paslanma falan vs. birde gidip sprey boya alıp sıkmalımıyım
-
25 Ocak 2013, 12:39
Konca kardesim cok kafana takiyorsun bizde motorumuza bagliyiz, ustune dusuyoruz ama sen abartiyorsun. Bu kadar cok takarsan basina bir sey gelir. Kolonya ile cikarmayi dene cikarmazsa cila kullan
-
25 Ocak 2013, 12:58
Konca adlı üyeden alıntı
Beyler dün motor çalışır haldeyken bezle temizliyodum elimdeki bez eksoz borusuna değdi azıcık yapıştı bende çıkarmak için bulaşık süngerinin yeşil tarafıyla ovdum eksozdaki siyah boyayı azıcık kaldırdı sizce bir sorun olurmu paslanma falan vs. birde gidip sprey boya alıp sıkmalımıyım
Dostum motor bi arac,zevk araci.Git gez ,cek bi cafenin onune,at arkana kiz arkadasini butun mekanlara gir cik ne biliyim ama bu kadar takilma psikolojini bozarsin
-
27 Ocak 2013, 14:57
Arkadaşlar motorum satılıkmış. Bazı lavuklar ya motorun piyasasını aşağı çekip kendilerine pazarlık ortamı yaratmaya çalışıyorlar ya da milletten kapora toplayıp kayboluyorlar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12796533/detay
4.fotoğrafta Anıl ve benim motorlarım tuzlada yanyana duruyor, öyle çekip forumda yayınlamıştık... Ayrıca 5.fotoğrafta forumdan, gördüğümü hatırlıyorum ama kimin hatırlamıyorum. Ben şuan şikayet ettim siz de edin...
-
27 Ocak 2013, 17:09
Pain adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar motorum satılıkmış. Bazı lavuklar ya motorun piyasasını aşağı çekip kendilerine pazarlık ortamı yaratmaya çalışıyorlar ya da milletten kapora toplayıp kayboluyorlar.
4.fotoğrafta Anıl ve benim motorlarım tuzlada yanyana duruyor, öyle çekip forumda yayınlamıştık... Ayrıca 5.fotoğrafta forumdan, gördüğümü hatırlıyorum ama kimin hatırlamıyorum. Ben şuan şikayet ettim siz de edin...
Şikayet ettim panpa İlk resim de honda'nın sitesinden alınma. Yeni kasa ilk çıktığı zamanlar vardı sitesin de o fotoğraf
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
-
27 Ocak 2013, 17:14
eyv Bu arada sıradaki motorun r6 imiş benimde öyle planlar ne zamanı gösteriyor?
-
28 Ocak 2013, 01:54
Beyler ben bu eksoz borusuna yapışan naylonun azıcığını temizleye bildim resmen eksoz borusu ile bütünleşmiş boyalı yüzeyede zarar verdim yokmudur bunun bir çaresi ? eğer yoksa eksoz borusunu serviste değiştirmek kaç paradır
-
28 Ocak 2013, 02:19
Konca arkadasim kusura bakma ama senin mesajlarini gordukce guluyorum
-
28 Ocak 2013, 02:26
ben gülmüyorum ama arkadaş için hergün dua ediyorum Bu kadar pimpirikle nasıl yolda motoru sürebiliyo hayret ediyorum.7000 tllik bir motorum ve ekstradan pimpiriklerim de olsa,motora değl binmek pamuklara sarar sarmalardım
-
28 Ocak 2013, 02:40
Yanımda bilen biri olmadığından herşeyi tek başıma öğrenmeye çalışıyorum bu yüzden devamlı aklımda sorular kalıyor Verdiğim rahatsızlıktan özür dilerim daha mantıklı sorularla gelmeye çalışıcam
-
28 Ocak 2013, 03:20
-
28 Ocak 2013, 19:45
byOzturk adlı üyeden alıntı
Ben de fuarda yada fuardan sonra 0 KM motosiklet almak için CBR 125R mi satıyorum. Aslında binmek için yaptırdım fakat 250cc bir motosiklete aşık olana kadar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1357264/detay/
Sorular vs. bir şey varsa buradan sorabilirsiniz. Ayrıca
ten bir arkadaş alırsa daha farklı bir güzellik yaparım
Her şeyi destansı bir şekilde yazdım zaten
Bumato harbiden güzelmiş.
-
29 Ocak 2013, 11:04
Konca adlı üyeden alıntı
Yanımda bilen biri olmadığından herşeyi tek başıma öğrenmeye çalışıyorum bu yüzden devamlı aklımda sorular kalıyor
Verdiğim rahatsızlıktan özür dilerim daha mantıklı sorularla gelmeye çalışıcam
Kardeş Kafayı sıyırcan benım hesap. motorun uzerıne titredikçe afedersin gıcı bası ayrı sıkıntı verıyo. durmadan sorun edilmeyecek seyler sorun haline geliyor. Bırak benzın yağ koy bakımlarını yap. bin motora sadece kökle gazı.
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
-
29 Ocak 2013, 15:09
cbr1907 adlı üyeden alıntı
Bumato harbiden güzelmiş.
BuMoto evet. Çok ilgimi çekti. Fuardan sonra eğer yazın gişine kadar satılmazsa satmıyıcam motosikleti. Bütün arayışlarıma ve ihtiyaçlarıma karşılık veriyor, üstelik neredeyse sıfır mekaniğe sahip Binicem diye egzantirik zincirinden tut baskı balata çarklarına kadar her şeyi orjinal parçalarla sıfırlattım Uğraştırdı ama değdi. Şimdi altımda sanki bambaşka bir motosiklet var.
Motosiklet kara sevda gibidir, kör bırakır!
-
29 Ocak 2013, 19:40
Pain adlı üyeden alıntı
bende bugün baktım bu ilana ve motorda ne varda adam bu fiyata satıyor niye bizim piyasamız böyle düşüyor demiştim ki foruma girince işe uyandım titizlikle şikayet edilmiştir...benim oğlanda satılıkta hala..yalnız arka diskten ses geliyor fren yapınca balatalar mı değişecek anlamadım..6800 de şu an servis vakti mi geldi acaba????
-
29 Ocak 2013, 19:55
eftall adlı üyeden alıntı
bende bugün baktım bu ilana ve motorda ne varda adam bu fiyata satıyor niye bizim piyasamız böyle düşüyor demiştim ki foruma girince işe uyandım
titizlikle şikayet edilmiştir...benim oğlanda satılıkta hala..yalnız arka diskten ses geliyor fren yapınca balatalar mı değişecek anlamadım..6800 de şu an servis vakti mi geldi acaba????
Teşekkürler.Arka balatadan gelen ses normal. Kışın yağmur çamur toz ve soğuktan kaynaklı oluyor, aslında yazında olan bişey ama kışın daha çok olur. Çözümü balata spreyi,kutusu 5tl gibi birşeye satılıyor. Kullan ama 500 km kadar sonra yine gelir aynı ses. 6800 de balata bitirebileceğini sanmıyorum benim ki 11000 de daha arka bol bol var:D (Bu arada sahibindende ilk iki sayfaya baktım, dikkatli bakınca en az 5-6 tane fake ilan bulmuştum)
-
29 Ocak 2013, 21:38
Benim motor daha sıfır ama arka frenden pıst pıst diye ses geliyor sizce zamanla alışırmı yoksa normalmidir böyle ses gelmesi ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler