sa. beyler bu yeni kasalarda cam titreme sorununu çözen var mı ? veya bi tavsiyesi olan ?
sa. beyler bu yeni kasalarda cam titreme sorununu çözen var mı ? veya bi tavsiyesi olan ?
bu yeni kasa cbr 125 için big bore kit varmı 150 yada 160 cc yapamak için eskisi için var ama bunada mevcutmudur acaba
merhaba sayın abilerım ben 17 yasındayım ogrencıyım yaklasık 1 yıldır falan honda cbr 125 r almayı dusunuyorum ama babam ehlıyet almadam alamayacagımı soyluyor. 15.10.1996 yasım tutuyomudur acaba. bıde kask mont falan alacagım ne marka onerırsınız. yardımlarınız ıcın sımdıden sagolun.
200 falan az once yzf r125 ile gezdim bi yarim saat falan dun aldi arkadasim tavsiye ediyor benimde hosuma gitti ama cbr dan bi.ustunlugu varmi yani o plaka falan toplam 9500 e almis versigimiz ek paraya deger mi ?
Kardesim Şubat ayı gibi bende cbr alicam. İki motoruda inceledim baya eski kasa cbr la gercekten çok farkı var ama yeni cbr gercekten çok güzel yzf almanın bence çok bı mantığı yok benim fikrimce.belki buyuk cc bı motor alsan tamm ama 125 lik sonuçta ve zaten normalde 125 lige fazla olan bı miktarda olmasına rağmen racing olması ve Honda markasi oldugu için bu pralari ödüyoruz. Bildigim kadaryla 3 bin tl gibi bı fark var ve bence gereksiz.Honda kalite olarak gyet kaliteli zaten.ve kanaatimce yamahaya göre daha yaygın servis bulabilirsin performans farkininda 125 lik bı motorda çok farketcegini düşünmüyorum
sayin abicim ben alanyada yasiyorum antalya bolgesinde gorunuse cok onem veriyorlar ve su aciktir ki motorlarla cok oynama yapiliyor. ben tabiki buna karsiyim ama gecen aksam iskeleye gittim fenerin onunde 7 8 tane cbr cekili ama yzf az var orda bizimki vardi ve digerlerine gore daha cok dikkat cekiyordu. gonlumde cbr var ama yzf aklimi karistiyo butceyi ayarlayabilirsem yzf ayarlayamazsam cnr alirim heralde. bi baska konu da alanya honda da motor bulunmuyo iki ay falan sira bekletiyorlar oda gelirse ama yamaha hazir bekletiyo stok var.
Stok konusuna bisey diyemem tabiki kardesim ama yeni kasa cbr lar yani 2011 de çıkan yeni kasasının yzf le arasında Bnce çok buyuk farklılık yok ve nerdeyse aynılar.ama 2011 öncesindeki modelleri gördüysen sen eğer o model gercekten boyut olarakta küçük biraz ve yzf nin yanında gercekten sönük kalıyor ama yeni kasa cbr lar biraz daha kalipli ve oldukça alımlı bana göre.tabiki zevk meselesi kardesim zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben gönül rahatlığıyla cbr i öneririm çok araştırdım çünkü her ne kadar sahip olmasamda.nasipse Şubat Mart gibi alicam bende Allah izin verirse
Sana bir tavsiye ehliyet almadan önce motosiklet iyi kötü sürebilmen gerekir ehliyet kurslarının çoğu motosiklet sürmeyi bilmeyenlere kurs vermiyor sonuçta adam senin peşinden koşacak değil eğer paran varsa Hondanın eğitim merkezine git en azından 1 seans bile sana oldukça yardımcı olucaktır güvenli sürüş gereklidir bende kış sonunda gitmeyi düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------
Ben makinemi plaka dahil+Bradanda verdiler 7.000 TL tutdu Kask olarak Ls2 almanı şiddetle tavsiye ediyorum-prohel mont bak (revite falan gitme şimdilik gerek yok)eldivenler 50 ile 100 $ arası değişiyor daha fazlasına gerek yok birde kesinlikle Fuardan alll !!!!!!!!!!!!!!!!! çeşit çok fiyat oldukca düşürüyorlar ben 40-50 TL arası indrimlerle almıştım montumu kaskımı
ya aklıma bişey takıldı ve sizede fikirlerinizi sorayım dedim.benm bütçe uymuo şuan için eğer öle bişey düşünürsem 6-7 ay ertelemem gerekcek motoru fakat çok mantıklı gelirse neden olmasın dedm kendi kendime; mesela gidip 0 cbr125 almak yerine ikinci el 7500-8000 cvarlarında cbr250ler var 250 cc almak daha mantıklı değil mi? 1000 tl fazla verp
Beyler CBR 2012 Model Olan Şaşe Çelik Mi Alimunyum Mu Acaba ?
HONDA CBR 125R Yükleniyor %45
250 likte ötv falan farketmiyor bildiğim kadaryla ama vergi fln farkediyorsa sorun tabi.açıkcası 125 de bana çok rahatlıkla yeticek yakıt olayı çok iyi ama birde 250 liğin ivmelenmesi ani hızlanmasıda ayrı bi güzel hani daha bi rahat soluk alıo trafikte 125 ağır basıo tabiki ama oda hafiften kafamı kurcalamıyor değil.birde 0 aldırken kredi kartıyla alıp taksit yaptırabiliyormuyuz acaba?
Honda Cbr 125'leri topladı galiba Kimseden ses soluk çıkmıyor
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
Şu an bu konu içerisinde 157 kullanıcı var. (0 üye ve 157 misafir)