Beyler, büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Kredi kartım olmadığı için 2.000 TL eksiğim nedeniyle vermiyorlar. Öğrenciyim kredi kartı da alamıyorum. Bekleyeceğim malesef. Bilen eden var mı acaba küçük dükkanlar senet vs. gibi anlaşma yaparlar mı?
Beyler, büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Kredi kartım olmadığı için 2.000 TL eksiğim nedeniyle vermiyorlar. Öğrenciyim kredi kartı da alamıyorum. Bekleyeceğim malesef. Bilen eden var mı acaba küçük dükkanlar senet vs. gibi anlaşma yaparlar mı?
[B]Honda, hayat onda.[/B]
Bilader motor acayipmiş ıspartada olsa kacrmam walla (eftall) sana sölüorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------
pain senin motorda baya temiz güzel ama uzaksın ya .s
2 Kez ön disk yamuldu benim ön disk neden yamulur arkadaslar ve düzeltirebilirmiyim 1mm bir yamulma var gıy gıy gıy ses yapıyor o sesi diskten dolayımı yapıyordur ?
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Kader kısmet:D,bende batmanda motor beğendim ama uzak:D
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------
Disk düzeltmek diye bir şey duymadım,gıy gıy ses normaldir,herzaman gelebilir(tabi gözle görülür bir yamukluk yoksa).Hakkaten 2 kez nasıl yamultabildin:D
KUBA Faswind 200R nasıldır arkadaslar yenı gordum acaba son hız felan kactır
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:49 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97663241/detay temizmi arkadaslar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8312279/detay/ hocam bu motora pazarlığa girmeyi düşünüyorum benm çok hoşuma gitti..düşünceleriniizi özelden alabilirsem çok teşekkür ederim sağolun..
arkadaslar motoru satıyorum malum sıte nosu 100186949 6 saatte yayında olur
6000 fıyat fakat pazarlık var fotolarını yukledım ısteyen bakabılır ıstersenız bana da ulasabılırsınız
11' cbr 125 lerin ön furş (?) takimi ne kadara mal olur bilgisi olan var mi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00186949/detay
ilan burda arkadaslar
Beyler zincir değiştiren var mi acaba ? Benden önceki sahibi pek alakadar olmamış , benim de cok aklıma takılıyor artık , gerilmeyecek daha fazla . Acaba değiştiren varsa ne marka zincir aldı ve fiyatlar nedir ?
bende satıyorum malesef :(
askerden donunce tarz degısıklıgı yapabılırım
sıteden bırılerı cıkarsa bırseyler yapmaya calısırım
Volkan sen askerlik yüzünden mi satiyorsun ? Ne oldu kpss , tercihler falan ?
hepsı yalan oldu cagatay askerlık war 2 aya satıyım yoksa yatıcak motor yazık gunah
heveslı bırı bulursam kendım gıbı uygun bırseyler yaparım dıyorum
az once ılanlara baktım apacı ve eskı kasa motorlara 5500 istiyorlar ben acaba 5900 cok mu derken
neyse bakıcaz artık
Yok yok fiyatın iyi bence gayet. Gerçi askerliği de bir an önce aradan çıkartmak iyi olacak gibi gözüküyor. Hayırlısı diyelim
Beyler piyasayı düsürmeyelim 6 bin iyidir şaka bi yana ben de 1 aya kadar askerim ehliyeti bekliyorum. 6 ay yatırcam motoru gelecek yaz inmem üstünden.
ben motora kıyamadım
son ana kadar satmam dıyordum da 6 ay az degıl ben bınemem ama baskası bıner
neyse bakcaz
brooklynn ne taraftaydın sen halıcıoglunda gideceksen muayeneye bekliyim de beraber gidelim belki aynı yere düşeriz
s.a cbr testi vardı.barkın abinin bulamdım lınkı varmı sizde.?
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)